Kynsitutoriaali - Salmiakkia ja nestehiekkaa

Olette toivoneet paljon kynsitutoriaaleja ja aiemmin eräs lukija toivoi tutoriaalia, jossa käytetään OPI Liquid Sand -lakkaa, joten ei muut...

Olette toivoneet paljon kynsitutoriaaleja ja aiemmin eräs lukija toivoi tutoriaalia, jossa käytetään OPI Liquid Sand -lakkaa, joten ei muuta kuin tuumasta toimeen! :) Halusin kokeilla Stay the Night -lakkaa jonkin toisen lakan kanssa teippejä apuna käyttäen, ja päädyin lopulta Orlyn Miss Conductiin, koska se sopi värisävyltään tosi hyvin Stay the Nightin pinkkeihin glittereihin :)

Tässä siis tutoriaali salmiakkikuvion tekemiseen teippien ja liquid sandin avulla.




Näitä tarvitset
  • Orly - Miss Conduct tai jokin muu glitterlakka/cremelakka/tms
  • OPI - Stay the Night tai jokin muu liquid sand -lakka
  • tavallista teippiä + sakset


Step-by-Step
  1. Lakkaa glitterlakalla ne kynnet, joihin teet salmiakkikuvion. Anna lakan kuivua kokonaan.
  2. Leikkaa teipistä kaksi palaa ja kiinnitä teippien kärjet kynnen keskelle kuvan osoittamalla tavalla.
  3. Lakkaa liquid sand -lakalla koko kynsi.
  4. Poista teipit heti ja anna lakan kuivua täysin kuivaksi. Älä laita päällyslakkaa tai pikakuivattajaa päälle. Liquid Sand -lakkojen hiekkamainen efekti tulee näkyviin vasta lakan kuivuttua. Märkänä se on tavallisen glitterlakan näköinen.









Orly - Miss Conduct on aivan upea glitteripommi! <3 Fuksian värisessä pohjassa lilluu runsaasti holoshimmeriä. Lakka peittää lähes yhdellä kerroksella, mutta itse laitoin varmuuden vuoksi kaksi kerrosta, ettei kärjet kuulla läpi.

Miss Conduct kuuluu vuoden 2012 Naughty or Nice kokoelmaan. Tilasin lakan syksyllä transdesign.comista, mutta sitä löytyy myös mm. ebaystä ja nailsupplies.us:stä.





OPI - Stay the Night tulikin jo esiteltyä Liquid Sand -lakkojen esittelypostauksessa. Mutta kertaus on opintojen äiti joten... :) Väriltään Stay the Night on lähes musta, tuollainen tuhkamainen, jonka uumenista kimaltelee fuksian värisiä glittereitä, I'm so in love! <3 Tuo lakka on vaan kertakaikkiaan niin upea, ettei sanat riitä sitä kuvailemaan :)

Lakka peittää 2 - 3 kerroksella ja kuivuu hiekkapaperimaiseksi pinnaltaan. Lakan päälle ei siis kuulu laittaa päällyslakkaa, mutta jos ei tykkää karheahkosta pinnasta, niin hienon glitterilakankin siitä saa :) Lakka kesti tosi hyvin kynsillä, itse pidin näitä kynsiä viitisen päivää eikä kärjissä näkynyt kulumaa kuin hieman vain.

Tilasin Stay the Night minilakan neljän lakan setissä ebaystä. Minisetti löytyy myös Mimaxista. Suomesta niitä normaalikokoisia lakkoja saa ainakin Sokoksesta.




Katso myös

21 kommenttia

  1. Salmiakkia ja nestehukkaa.. Voisin opetella lukemaan :DD

    Mut ihanat kynnet<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. XD Reps! :D Tuo oliskin ollut paljon parempi otsikko! :D

      Poista
  2. Ihanat kynnet taas kerran :)

    Ootko muuten koskaan tehny postausta, missä esittelisit kynsilakkasi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) En ole tehnyt, sellaista on toivottu paljon kyllä :) Olen vaan niin laiska kuvaamaan kaikkia noita lakkoja :D Mutta mietin, että jos jakaisin jotenkin osiin, esim merkeittäin tms?

      Poista
  3. Tosi kiva idea, ihanan näköiset kynnet :3

    VastaaPoista
  4. Mua ihan pelottaa kun toi Stay the Night näyttää niin kauniilta, ihan kuin tulisilta hiililtä! Hitsiläinen enhän mä ees tykkää glitterlakoista!!! Vai pitäskö vaan ajatella että hei, se on liquid sand, ei glitter :D :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se näyttää juurikin siltä! Ja voithan sä uskotella itelles, ettei se ole glitter :D Mutta tuo jos mikä on sellainen lakka, että kannattaa hankkia. Oon ihan rakastunut siihen <3

      Poista
  5. Mäki rakastan tuota Stay the Nightiä. Se on vaan niiiiion ihana ja uniikki. Tällä hetkellä ollut kynsillä n. 10 päivää, kärkiä olen jorjaillut hieman. Kohta pitäis vaihtaa, mutta on se ihana. <3 :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho sullahan on kauan ollut se kynsillä. Ja se on todellakin vaan niin upea!! <3

      Poista
  6. Hieno yhdistelmä! Itsekin tuli nyt hankittua kertaheitola kaikki noi liquid sandit, kun bongasin ne lentokentältä huomattavasti Suomen hintatasoa halvemmalla ja en vaan osannut päättää mitkä otan, niin otin kaikki! :D En malta odottaa, että pääsen testaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee sait ne nyt sitten itsellesi! Kivakiva!! :) Ja eihän noista nyt pysty valitsemaan, kaikki on saatava :D

      Poista
  7. Kivat kynnet! Tuo Orlyn lakka on nyt vilahdellut nyt useammassa blogissa ja kaikki vaan kehuu sitä, ehkä munkin pitäis ostaa se. Niin ja samoin tuo Stay The Night!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä nuo molemmat on tosi ihania lakkoja ja koostumukseltaan huippuluokkaa! :)

      Poista
  8. täytyy sanoa että aivan _ihana_ tuo opin lakka <3:o

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.