Inspiration Nails - Black & White Shoes

Yksi tämän kevään trendeistä on mustavalkoraitaisuus , joten päätinpä tehdä kynnetkin trendikkäiksi. Inspiraationa toimi tällä kertaa up...Yksi tämän kevään trendeistä on mustavalkoraitaisuus, joten päätinpä tehdä kynnetkin trendikkäiksi. Inspiraationa toimi tällä kertaa upeat Chanelin korkkarit! <3 Voisin niin mielelläni kipittää kesällä noilla kengillä... Noh mutta tyydytään nyt kynsiin :) Tykkäsin näistä kynsistä todella paljon ja pidinkin niitä viikon verran.
Ranskiskynnet tein Essien Sugar Daddyllä, Essien Blancilla ja mustalla koristelulakalla. Sugar Daddystä tuli uusi ranskissuosikkini!!! <3 Paljon parempi kuin aiemmin käyttämäni Mademoiselle. Kynsien kärjet tein käyttäen manikyyritarroja eli ensin valkoiset kärjet ja sitten mustalla koristelulakalla viivat päälle jokatoiseen ranskiskynteen.
Sitten nimettömät kynnet... Kaikki ei sujunut ihan niin kuin Strömsössä... En antanut mustien raitojen kuivua tarpeeksi, vaan lakkasin kynnen pikakuivattajalla, joka levitti raidat :( Omaa tyhmyyttä tietty, mutta toisaalta saisivat kehittää sellaisen lakan, joka ei levittäisi paksua märkää lakkakerrosta yhtään :) Noh, korjasin nuo raidat valkoisella koristelulakalla. Tulos oli silti vähän paksu ja möykkyinen. Jospa ensi kerralla olisin fiksumpi.

Käyttämäni tuotteet

 • Essie - Sugar Daddy (ranskislakka) | Sokos
 • Essie - Blanc | Sokos
 • Naturel 2 Way Art Pen - musta ja valkoinen | Tokmanni
 • Manikyyritarrat | Mimax

+ OPIn aluslakka ja Sally Hansen Insta-Dri pikakuivattajaKatso myös

8 kommenttia

 1. Ihanan laadukas postaus! Tykkäsin asettelusta ja ihanista kuvista. *_* Saanko kysyä, että mikä tuon tarrateippifontin nimi on? :)
  xoxo Mella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että tykkäsit! :) Tuo fontti on nimeltään "Impact Label".

   Poista
 2. Entä saaks mää kysyä et millä kameralla kuvaat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saat kysyä :) Nikon D5100 järkkärillä on tämän postauksen kuvat otettu, mutta välillä käytän Canon Ixustakin, joka on pokkari.

   Poista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.