Muodokkaat kynnet

NAPS! kuului vain, kun leikkasin kynteni lyhyemmiksi ja suorakulmaisiksi! :o Tämä on eka kerta, kun kynnet ovat tasakärkiset. Teki mieli kok...

NAPS! kuului vain, kun leikkasin kynteni lyhyemmiksi ja suorakulmaisiksi! :o Tämä on eka kerta, kun kynnet ovat tasakärkiset. Teki mieli kokeilla, miltä ne näyttäisivät ja tuntuisivat tuollaisina, mutta en tiedä haluanko pitää ne noin. Tällä hetkellä tuntuu, että kasvatan ne takaisin ovaalinmuotoisiksi, kuten ne ovat aina ennenkin olleet, mutta saa nähdä.

Kummat kynnet on paremmat teidän mielestä? Jotenkin näillä neliökynsillä on hankalampi olla, kynnet eivät toimi pinsetteinä yhtä hyvin kuin ovaalikynnet :) Ja nuo kulmat ovat aika terävät. Kyllä, sain itselleni kerran haavankin aikaiseksi :D Mutta muuten tykkään kyllä ihan tuosta tasakärkisyydestä. Tiedä sitten, kuinka helposti kynnet katkeavat tällä mallilla. Oikean käden kahdesta kynnestä on nyt hieman lohjennut pari kulmaa.

Omat kynteni ennen (ovaali) ja nyt (neliö). Nyt-kuvassa kynsillä on Essien Sugar Daddyä, ennen-kuvassa on nakukynnet :)


Kynnen muotoja on montaa erilaista ja piirsin tähän muutaman yleisimmän kynnen mallin. Tuo viimeinen muoto ei ole yleinen, mutta oli pakko laittaa se tuohon myös :D Ankkakynnet ovat mun mielestä jotain ihan hirveetä :D

Minkä mallisista kynsistä te pidätte eniten ja millaiset teillä itsellänne on? Entä kummat kynnet sopivat teidän mielestä mulle paremmin, neliöt vai ovaalit? Vai kenties jotkut muut?

Katso myös

62 kommenttia

 1. Itse en jotenkin pidä neliöistä, mutta ei sitä tiedä miltä se sitten näyttää lakattuna. Omat kynteni ovat niin nysät, että ne ei sovi mihinkään noista

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lakattuna neliökynnet ovat aika paljon kivemman näköiset :) Mutta tietysti ei niistä silloinkaan kaikki tykkää :)

   Poista
 2. Mulla on pyöristetty neliö ja kieltämättä se ei ole kaikkein käytännöllisin koska kynsi on aika hankala pitää mallissa, kulmat ovat terävät etenkin viilaamisen jälkeen (pyöristyvät kyllä ajan mittaan) ja lisäksi murtuvat aika helposti. Ovaalit tai pyöremmät kestävät osumia paljon paremmin. Pidän vaan tätä kynnen mallia niin kauniina ja itselleni sopivana että yritän pitää siitä kiinni. Sulle sopii kyllä tosi hyvin tuo uusi malli :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sissi kirjoitti jo niin hyvin, että komppaan häntä! :D Saman muotoiset kynnet itsellänikin ja samat ongelmat näiden kynsien kanssa, mut pyöristetyt neliöt on niin kauniit..

   Poista
  2. Minäkin komppaan Sissiä. :) Tuli jo kaikki sanottua, eikä mitään lisättävää.

   Poista
  3. Tuo terävyys ja murtuminen on kyllä ärsyttävää. Kattoo nyt, miten nämä mun neliöt kestää. Itsekkin oon alkanut pitämään tuosta mallista kuitenkin, etenkin silloin jos kynnet ovat vielä pidemmät kuin nämä mun nykyiset nysät :) Teillä kaikilla kolmella on kyllä tosi kauniit kynnet <3

   Poista
  4. Samaa mieltä edellisten kanssa, tosin oon puolueellinen sanomaan, kun oma lemppari on pyöreähkö neliö. Kiva, että uskalsit rohkeasti kokeilla jotain uutta!! =)

   Poista
 3. Mulla on pyöristetyt tasakärjet, ja musta tuntuu et kynsien nurkat lohkeilee tosi helposti.. Tekis mieli kyllä muotoilla nää ovaaleiks, mutta kun ne ei sovi mulle..

  On noi kyllä nätit. Hassun näköset kun oon jo niin tottunut nihin pitkiin ovaalinmuotosiin.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo arvaa vaan onko mulla ollut totuttelemista :D Kun katsoo kynsiä niin ihmettelee, että kenenkäs kynnet nämä oikeen on :D

   Poista
 4. Mulla on kyllä pyöristetyt neliöt ja haluaisin ihan neliön muotoiset! Sulle sopii tosi hyvin nuo ovaalit kynnet!

  VastaaPoista
 5. Mä rakastan teräväkärkisiä manteleita. Harmi vaan, etten vielä ainakaan töissä uskalla pitää kovin pitkiä kynsiä, kun en tiedä, miten siellä suhtaudutaan :D Neliöitä en viitsi pitää, koska sormeni ovat muutenkin paksut ja leveät ja ne vaan korostaisi sitä. Tällä hetkellä mulla on lyhyet ja pyöreät :) Ja ankat on ihan hirveet, oikeet räkälapiot :D :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on muuten totta, että neliöt ei imartele sormia samalla tavalla kuin esim ovaalit.
   Haha, räkälapiot :DD

   Poista
 6. mun mielestä nuo neliön muotoset on paremmat! mulla on nii lyhyet kynnet, että eipä niistä muotoa erota. varmaankin ovaali. ens kerralla ku laitan tekokynnet, nii kyllä jätän neliöiks!

  VastaaPoista
 7. voii kylläpä sulla lyheni! :) mutta nyt nähdään taas miten nopeasti sinulla kynnet kasvaa! :) mutta enpäs ole ennen oikein tajunnut että ovaalit kestää tavallaan paremmin kuin neliot :o huuu, pitää kokeilla! itselläni on nyt nelio&pyöristetty neliö mutta nimetön katkesi aika alhaalta joten viilasin kaikki melkeinpä pyöristetyiksi neliöiksi :/ nyt taas odotellaan 1kk että kynnet olisivat jo semmoiset että voi viilata ovaaliin :) ja itehän ne kasvavat siihen myös :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin lyheni :) Tosin ei mulla ole hetkeen ollut ihan noin pitkiä, kuin tuossa ovaalikuvassa. En itekkään ollut tajunnut, että ovaalit kestää paremmin kuin neliöt! Ihan tyhmää, että neliöt lohkeilevat helpommin. Voi mitenhän sitä voisi estää kynsien katkeamisen.. se on niin kurjaa, kun yksi kynsi katkeaa ja sitten pitää lyhentää muutkin ettei näytä hassulta.

   Poista
 8. Mun mielestä tasakärkiset näyttää kivemmalta :) Itselle haaveilen neliökynsiä, ja kerran sellaiset viilasinkin. Mutta tunnin päästä viilasin jo kulmat pois, kun ne ärsytti :D Tällä hetkellä on varmaan jotain pyöristetyn neliön ja pyöreän väliltä :)

  VastaaPoista
 9. mun kynnet kasvaa automaattisesti pyöristettyyn neliömalliin joten se on se mun juttuni :) muut mallit eivät oikein iske edes.

  VastaaPoista
 10. Tommoset stiletto kynnet ois kivat :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne varmaan olisivat vielä terävämmät kuin neliöt, apua :D

   Poista
 11. Itse oon neliön kannalla, se on itsellänikin, ja tavallaan tunnen kynsien olevan huollitellummat näin(: Sen voin kyllä sanoa, että neliön kanssa elämiseen tottuminen vie aikaa. Myös lyhyissä kynsissä joskus joku epäonninen reuna saattaa lohjeta, mutta se oli miulla ainakin yleisempää pitemmässä mallissa. Ja kyllä, myös lyhyillä neliöillä välillä haavoitan itseäni.. Kerran myös aika pahasti..:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Munkin mielestä tasakärkiset ovat jollain lailla huolitellumman näköiset. Tosi harmi vaan, että ne lohkeilevat niin herkästi.

   Auts :D En oo siis ainut, joka toheloi omien kynsien kanssa :D

   Poista
 12. Minä olen myös tasakärkisten kannalla! Kulmistaan pyöristetut tasakärkiset kynnet ovat minusta kauneimmat, joten odotan innolla, millaisia lakkauksia täällä pian näkyy :) Tykkään tuosta uudesta muodosta paljon enemmän kuin entisestä ovaalista, jotenkin vaan ovaalit ei miellytä ollenkaan mun silmääni, kuten eivät pyöreätkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ääni tasakärkisille siis sultakin, taitaa olla suositumpi malli kuin ovaali :)

   Poista
 13. noi on kivat !!

  mä tykkään kaikista paitsi tosta ankasta, mut manteli on paras :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä nyt, ankkahan on ihan paras :D Not :D

   Poista
 14. mulla on varmaankin pyöristetyt neliöt :D ja tykkään sun kynsistä nyt :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Dodi, kiitos kun kerroit sun mielipiteen :)

   Poista
 15. Neliö ja pyöristetty neliö ovat kauneimmat, itsellä taitaa olla tällä hetkellä pyöristetyt neliöt mutta haluaisin pyöreät :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pyöreäthän on sitten helppo saada neliökynsiä viilaamalla :)

   Poista
 16. Itselläni on puöristetyn neliön ja ovaalin välimuodot, itsellä " neliökynnet" tahtoivat lohkeilla kulmista, joten pyöristin ne :-) Kyllä tuo pyöristetty neliö taitaa olla kaunein malli kynsille (-:

  VastaaPoista
 17. Mä en oo nähny ikinä kellään ankkakynsiä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mäkään, onneksi :D Mutta googlettamalla niitä kyllä löytyy :) Duck nails.. yök :)

   Poista
 18. Itselläni on pyöristetty neliö ja se toimii jotenkin. Haaveena olisi stiletto-kynnet, mutta valitettavasti pitää olla käytännöllinen.

  Mun mielestä sulle sopii paremmin noi aikaisemmat ovaalin malliset. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu stiletot eivät ehkä ole kaikkein käytännöllisimmät.
   Ääni ovaaleille siis sulta :)

   Poista
 19. Pikkurillit ja nimettömät ovat sen malliset, että ne tuntuvat fiksuimmilta suorakulmaisina, mutta muut ovat jotain pyöreän ja ovaalin väliltä : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahaa, aika jännä että sulla on erimallisia kynsiä :)

   Poista
 20. Pyöreän ja ovaalin välimaastossa taitaa mulle kynnet olla. Lyhyempinä pyöreät ja pitempinä ovaalit. Koitin joskus tasakärkeä, mutta se ei vaan toiminut omille kynsilleni. Tyydyn sitten ihailemaan niitä vain toisten sormilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo saapa nähdä miten kauan minäkään pystyn näillä tasakärkisillä olemaan :)

   Poista
 21. Kuulostaa aika epämukavilta noi neliöt, mutta näyttää omasta mielestäni kivemmilta :)

  VastaaPoista
 22. Nuo neliöt on minusta kivat ja niitä suosin jos mahdollista. Ne on siistimmät näköisetkin. Mutta varsinkin nyt omat on siinä kunnossa että ovaalit pakko pitää siihen saakka että saan taas ne siihen mittaan et neliöt tulee...

  VastaaPoista
 23. Mulla on pyöristetty neliö/pyöreä. Siltä väliltä. :) Tykkään tästä muodosta, en osaa olla neliökynsillä. Ois kiva nähdä sun kynnet jotenki hienoksi lakattuina noilla neliökynsillä, kun tosta ei silleen näe tai sillee, jos tajuat. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kyllä lakkauksia on tulossa, älä huoli! :) Tuosta kuvasta ei tosiaan näe ihan kunnolla, miltä kynnet näyttää lakkausten kera :)

   Poista
 24. Tuo varmaan ihan kivaa piristystä noi neliökynnet, jos oot kerran tottunut noilla ovaaleilal olemaan :)

  Olen miettinyt että sulla ei varmaan taida olla mitään postausta jossa keroisiti että miten hoidat sun kynsiä ja että miten ne pysyy noin pitikinä ja samanpitusisina? Se olis tosi kiva ja hyödyllinen :)

  vilmaslittledays.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän nämä tosiaan tuo kivaa piristystä! :) Kiitos postausehdotuksesta! Tuollaista on toivottu paljon, ja voin paljastaa, että sellainen on tulossa ihan lähiaikoina :)

   Poista
 25. Itselläni tykkään neliöistä tai manteleista, mutta ankkoja lukuunottamatta tykkään katsella kaikenmallisia :). Musta on ihanaa, kun blogeissa näkyy erimuotoisia kynsiä, kunhan ovat suht tasapitkät. Samanlainen lakkauskin voi näyttää ihan erilaiselta erimuotoisissa kynsissä. Mukavaa vaihtelua varmasti sullekin tuo uusi muoto ja pääseehän siihen vanhaan palaamaan, jos siltä tuntuu :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinäpä sen sanoit! :) Itsekkin tykkään kyllä katsella monenmuotoisia kynsiä ja sama lakkaus voi todellakin näyttää erilaiselta riippuen kynnen muodosta :) Ja kyllä nämä tasakärkiset kynnet tuo tosiaan kivaa vaihtelua!

   Poista
 26. Molemmat sopii, neliöt on ehkä inasen kivemman näköset.. Mutta nuo tosiaan halkeilee/katkeilee helpommin ja ovaalit on muutenkin ehkä vähän helpommat pitää muodossa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinpä juuri, molemmissa hyvät ja huonot puolensa :)

   Poista
 27. Mantelit ovat omissaa sormissa, muitakin malleja on tullut testailtua vuosien mittaan. Tosin malliksi on töiden puolesta pyrkinyt kovasti epämääräinen nysä, koska kuorman purku on hallaa käsille. Siun sormillesi sopi minusta paremmin ovaali, tosin nykyisessä pituudessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi kyllä, että työn takia kynnet eivät voi olla kovin pitkät. Mutta onneksi kynnen pituus ei estä kuitenkaan lakkailua :)

   Poista
 28. Mun kynnet on jännät, peukut ja pikkurillit kasvavat ovaalin muotoisiksi, etusormet manteleiksi, keskisormet järkyttäviksi ankkalapioiksi, ja niitä on vaikea muovata (tässä syy, miksi pidän keskarit suht lyhyinä), nimettömät kasvavat neliöinä.
  :D Yleensä pyrin saamaan kynnet pyöristetyiksi neliöiksi, tai sitten ovaalit/mantelit :)

  VastaaPoista
 29. Mä ite tykkään neliökynsistä, omat kynnet vaan jostain syystä tuppaa menemään pyöristettyyn neliöön, en tiedä johtuuko se siitä kun raavin niillä niin paljon? :D

  Jännä nähdä, että miltä sun kynnet näyttää lakattuina tossa mallissa! :)

  VastaaPoista
 30. Mulla on pyöreän ja pyöristetyn neliön väliltä :D Viilailen ne usein tuohon neliömäisempään muotoon mutta pyh, ne mitään pysy ja pyöristyvät itsekseen :)
  Sulla tykkään ehkä enemmän juuri uudesta mallista :) Tai ainakin pituus sopii mun silmään paremmin, en kuitenkaan kammoa pitkiäkään kynsiä. Tää on näitä mielipidejuttuja, mutta ainakin minusta juuri sinun käsiä pukee paremmin hieman lyhyempi pituus :)

  VastaaPoista
 31. Paljon paremmat sun kynnet nyt! Ite tykkään eniten pyöristetystä neliöstä ja pyöreästä ne on musta jotenkin niin ihanat muodot kynsille, muista en sitten niin välitäkkään.

  VastaaPoista
 32. Mulla on neliömäiset kynnet. En tykkää jostain syystä yhtään pyöreistä ja mun makuun sun ennen-kynnet on liian pitkät.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.