Color Club Girl About Town & Harlem Lights minilakat sekä vertailu Nfu Oh 51 & Color Club The Uptown

Syys- ja talvikokoelmat ovat tehneet nyt aikamoisen ryntäyksen ja Cesarsshoppiin on tullut hulluna uutuuksia, jee! Sieltä löytyy nyt mm. OPI...

Syys- ja talvikokoelmat ovat tehneet nyt aikamoisen ryntäyksen ja Cesarsshoppiin on tullut hulluna uutuuksia, jee! Sieltä löytyy nyt mm. OPI:n Mariah Carey joulukokoelma, aitoa 18K valkokultaa ja hopeaa sisältävä hiutalelakka (!!!), China Glazen halloweenkokoelma sekä Orlyn Surreal, Secret Society ja Matte FX -kokoelmat. Orlyjä ei olekaan aiemmin ollut valikoimassa, joten kiva että niitäkin löytyy nyt.

Noiden lisäksi myös Color Club on julkaissut uudet syys- ja talvikokoelmansa. Girl About Town on syyskokoelma ja Harlem Lights on talvikokoelma ja näihin molempiin kuuluu yhteensä 6 lakkaa. Lakkoja löytyy sekä normikokoisina että minikokoisina. Sain testattavaksi minisetit, joissa on 4 lakkaa per setti. Nämä ovatkin ekat CC minilakkani, tosi söpöjä pulloja. Pakko myöntää, että olen aiemmin vältellyt minilakkoja, koska niissä on niin pieni sivellin ja välillä olen pettynyt Color Clubin creme-lakkojen koostumukseen eli ovat olleet hankalasti levitettäviä. Nämä minilakat käänsivät pääni tai ainakin näihin olen tosi tyytyväinen - pieni sivellin ei haitannut, koska lakoissa oli sen verran hyvä koostumus, että levittäminen oli helppoa. Mutta kerronpas lakoista tarkemmin tuossa alempana.

Lakat on saatu testattavaksi Cesarsshopista. Postauksen linkit ovat vain teidän avuksi, en hyödy niiden klikkailusta mitenkään. Kerron tuotteista aina rehellisen mielipiteeni.

Girl About Town

Kuvan swatchit 2 kerrosta


Girl About Town:
 • East Austin - neonkoralli creme, hyvä koostumus ja peittää 2 kerroksella. Sävy muistuttaa China Glazen Son Of A Peach -lakkaa, mutta East Austin ei taita oranssiin niin paljon kuin SOAP. En ihan ymmärrä, miten tämä on eksynyt syyskokoelmaan, mutta ei sen väliä, tälle löytyi oma paikkansa mun Helmerissä :)
 • The Uptown - flakies violetilla ohuehkolla jelly-pohjalla. Lakassa on runsaasti hiutaleita, jotka vaihtavat väriä (punertavankupari - oranssi - keltainen - vihreä) katselukulmasta riippuen. Lakka peittää 3-4 kerroksella yksinään. Lakkaa voi kokeilla myös esim. mustan lakan päälle, jolloin lopputulos on taas ihan erilainen (tällöin riittää 1-2 kerrosta). The Uptown muistuttaa Nfu Oh 51-lakkaa, ja teinkin niistä vertailun, joka löytyy postauksen lopusta.
 • Wicker Park - laventeli creme, tosi hyvä koostumus ja peittää 2 kerroksella. Todella kaunis ja jotenkin karkkimainen väri, ei kylläkään kovin syksyinen mutta silti niin ihana!
 • Pearl District - antiikinkultainen shimmer, jossa voi nähdä myös hieman vihertävää sävyä. Color Club kuvailee tätä tiikerin silmän sävyiseksi, ja sitä se todellakin on. 2 kerrosta peittää, mutta miinusta tulee siveltimen jäljistä.

Näiden lisäksi Girl About Town -kokoelmaan kuuluu Silver Lake (vaaleanharmaa creme) sekä Williamsburg (tummansininen shimmer/glassflecked).
Harlem Lights

Kuvan swatchit 2 kerrosta


Harlem Lights:
 • Sugar Rays - duochrome shimmer, jonka väri vaihtelee kultaisen beigestä hentoon vaaleanpunaiseen. Hankala lakka kuvailla, luonnossa efektin näkee tietysti parhaiten. 2 kerrosta peittää. Siveltimen vedon jälkiä on havaittavissa hieman.
 • Apollo Star - shamppanjan sävyinen glitter, joka on niin paksu ja karhea, että vaikuttaisi ihan tekstuurilakalta! Rakastuin tähän ensisilmäyksellä <3 Swatch-kuva on ilman päällyslakkaa, mutta kiiltävän pinnan saa toki kirkkaalla päällyslakalla. 1-2 kerrosta peittää.
 • Lady Holiday - keskiharmaa creme, sellainen elefantinharmaa, ei liian sininen eikä liian ruskea vaan juuri sellainen kuin harmaan mielestäni pitäisikin olla. Sävy on kynnellä hieman tummempi kuin pullossa. Tosi hyvä koostumus ja peittää 2 kerroksella. Tykästyin tähän kovasti <3
 • Savoy Nights - hopea glitter ohuella sinisellä jellypohjalla. Lakassa on runsaasti hopeita hexglittereitä ja pieniä hopeita glittereitä.

Näiden lisäksi Harlem Lights -kokoelmaan kuuluu Poetic Hues (kermanvaalea creme), jota himoitsen toooodella paljon ja Baldwin Blues (farkunsininen creme).
Nfu Oh - 51 vs Color Club - The Uptown

 Kuva päivänvalolampun valossa, swatcheissa 2 kerrosta


Oli pakko verrata Nfu Oh 51 flakieslakkaa The Uptowniin, koska ne ovat niin lähellä toisiaan. Kyseessä ei kuitenkaan ole dupe eli lakat eivät ole täysin samanlaisia. Molemmissa on samanlainen violetti jellypohja, mutta The Uptownissa hiutaleita on enemmän ja ne ovat suurempia. Värisävyltään hiutaleet ovat aikalailla samanlaiset.

Aiemmasta Nfu Oh 51 -postauksesta voi käydä kurkkaamasa muuten, miltä lakka näyttää eri kuvakulmista katsottuna sekä mustan lakan päällä käytettynä.


Kuva tavallisen lampun valossa, swatheissa 2 kerrosta


Mitäs piditte Color Clubin syys- ja talvilakoista? Nousiko joku ehdottomaksi lemppariksi? Omat suosikkini taitavat olla Apollo Star, Lady Holiday ja Wicker Park. Lisäksi Poetic Hues menee himotuslistalle.

Katso myös

16 kommenttia

 1. Kivoja lakkoja oot saanut

  VastaaPoista
 2. Ihania lakkoja! Ja taas ihana esittelypostaus. :)
  xoxo Mella

  VastaaPoista
 3. Aaaaaa aivan ihania lakkoja! Joululahjalista kasvoi taas parilla lakalla... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, joulupukki joutuu lähteen lakkaostoksille! :D

   Poista
 4. Apua, tosi ihania nuo Color Clubit! Harlem Lights:istä pitää kaikki saada.. paitsi tuo eka, siihen mulla on dupe.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harlem Lights on kyllä ihana kokoelma ja dupeja ei tietty kannata hommata.

   Poista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.