31 Day Challenge: Päivä 4 - Vihreät kynnet

Heipsis! Jatketaan 31 päivän haastetta ja tänään on vuorossa neljäs päivä, jonka teemana on vihreät kynnet . Syksyn kunniaksi kynsil...

Heipsis! Jatketaan 31 päivän haastetta ja tänään on vuorossa neljäs päivä, jonka teemana on vihreät kynnet.
Syksyn kunniaksi kynsille pääsi Vested Interest ja For The Twill Of It, jotka kuuluvat Essien syyskokoelmaan nimeltä For The Twill Of It (swatchit löytyy aiemmasta postauksesta). Vested Interest on aivan älyttömän ihana murrettu harmaanvihertävä creme. Kuvissa näyttää ehkä pikkusen liian siniseltä, mutta lakka taittaa kyllä hieman kylmään. Laitoin lakkaa vain 1 kerroksen, niin peittävää se oli <3 Ja koostumus on aikalailla täydellinen. Namnam tällaisia lisää kiitos.

Pariin kynteen laitoin For The Twill Of It -lakkaa, joka on duochrome tai multichrome, miten sen nyt ottaa. Väri vaihtelee harmaan, vihertävän ja pinkin välillä. Se vihertävä sävy on aika lähellä Vested Interestiä, joten nuo lakat sopivat senkin puolesta hyvin yhteen. Sävyltään FTTOI on kyllä tosi nätti, harmi vaan, että lakkaan tulee inhottavat siveltimen jäljet, en tykkää niistä sitten yhtään. Kunpa siihenkin keksittäisiin joku ratkaisu. Itse kokeilin, jos auttaisi että töpöttelee sienellä lakkaa kynnelle, mutta jälki ei ollut kovin hyvä, vaan jotenkin siitä tuli möykkyinen ja epätasainen.
Koristelin nimettömän kaulahuivikuviolla, koska syksyyn kuuluu ehdottomasti lämmittävät kaulahuivit :) Kuvio tulee Burberry-merkin huivista, mutta alkuperäisessä huivissa värit ovat erilaiset, pohjalla on beige ja aksenttivärinä on punainen. Itse käytin siis tuota multichromea pohjalla ja aksenttina fuksianvärista shimmeriä, Essien The Lace Is On -lakkaa. Ainiin ja valkoisen tilalla käytin vaaleanharmaata OPI Skull & Glossbones -lakkaa, koska valkoinen olisi ollut liian valkoinen noihin kynsiin mun mielestä :) Värilliset viivat tein ohuen koristelusiveltimen avulla ja mustat viivat Kiss:in mustalla koristelulakalla (jossa on muuten liian lyhyt sivellin mun makuun). Olin malttamaton enkä odottanut kuvion kuivumista tarpeeksi, joten päällyslakka levitti vähän noita mustia raitoja :/ Peukun koristelin pelkillä fuksianvärisillä raidoilla.
Tuotteet, joita käytin:

Katso myös

8 kommenttia

 1. Ihanat kynnet! (:
  Tässä, kun olen jonkin aikaa jo lukenut sun blogia niin pakko kysyä. Mikä kamera sulla on käytössä ? Ja minkälaiset asetukset ? Sun kuvat on todella hyviä! Oon taistellut kynsien kuvaamisten kanssa jo niin kauan kuin muistan! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :) Mulla on Nikon D5100 ja käytän enimmäkseen kiinteää objektiivia Nikon AF-S Nikkor 50mm f/1.8G. Manuaaliasetuksilla (P) kuvaan yleensä, joskus automaatillakin. Säädän valkotasapainon myös kuvausolosuhteiden mukaan. Niin ja jalustaa käytän usein, joskus oon laiska enkä käytä niin sen kyllä huomaa, koska kuvat tärähtävät helpommin. Suosittelen siis jalustaa tai kameran asettamista pöydälle tms :)

   Poista
 2. täällä toinen kynsiblogi :)

  http://josedeskynnetkuntoon.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Iiiiihanat kynnet! Olet tosi taitava.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.