OPI:n sinistä syksyä kynsillä & Alcatraz...Rocks video

Pitkästä aikaa blogin parissa. Pääsin kuin pääsinkin lomareissulle sairastelusta huolimatta, huh. Matka oli unohtumaton, rentouttava ja upea...

Pitkästä aikaa blogin parissa. Pääsin kuin pääsinkin lomareissulle sairastelusta huolimatta, huh. Matka oli unohtumaton, rentouttava ja upea, ei kai muuta voi ollakkaan rakkaiden ystävien seurassa <3 Kipeän olon virus meinaa taas puskea päälle, toivottavasti menisi jo ohi.. outoa kun testeistä ei selviä mitään, kunpa ei olisi mitään vakavaa. Mutta se siitä taas, ei teitä valitus varmaan kiinnostakkaan :)

Sukelletaan vihdoin syksyn lakkoihin, tarkemmin sanottuna OPI San Francisco -kokoelman muutamaan ihanuuteen, jotka sain valita Cesarsshopista testattavaksi. (PS. En hyödy linkkien klikkailusta mitenkään, ne ovat vain teidän avuksenne.) Halusin tehdä siniset kynnet, koska tänä syksynä SININEN ON IN! Minähän en paljoa ole sinisistä lakoista perustanut, mutta erityisesti sähkönsininen ja laivaston sininen on nyt iskenyt ja lujaa.


Moni teistä varmaan tunnistikin nuo siniset lakat kynsilläni, mutta kerrotaan nyt vielä nimet eli Alcatraz...Rocks, Wharf! Wharf! Wharf! sekä Keeping Suzi At Bay. Näistä hieman lisää alempana. Kynsikuvat on muuten otettu päivänvalolampun alla, joten Alcatraz...Rocks ei kimaltele siten kuin se oikeasti kimaltelee. Kannattaa katsoa video postauksen lopusta, vink vink.


OPI Alcatraz...Rocks


Käytin kynsiin myös OPI:n mattalakkaa eli Matte Top Coat (saatu Cesarsshopista). Sillä saa kyllä kivaa jälkeä, mutta pari kertaa teippi alkoi sulamaan, kun lakkaa meni teipatessa teipin päälle :o Käytin sellaista mattapintaista skottiteippiä, pitäisi varmaan kokeilla jotain muuta, jos sulamista ei sitten tapahtuisi.OPI - Matte Top CoatOPI:n syyskokoelma on siis nimeltään San Francisco ja siihen kuuluu 15 lakkaa. Tässä niistä neljä suosikkiani:
 • Alcatraz...Rocks - violettiin taittava tummansininen tekstuurilakka, jossa on runsaasti eriväristä shimmeriä (mm. kultaista, fuksiaa, violettia ja sinistä), hyvä koostumus, peittää 2-3 kerroksella, tätä voi käyttää päällyslakankin kanssa, jolloin tulos on kiiltävä ja kimalteleva
 • Wharf! Wharf! Wharf! - laivastonsininen tekstuurilakka, auringonvalossa kimaltelee hieman, mutta muuten kimallusta ei näy, hyvä koostumus, peittää 2-3 kerroksella
 • Keeping Suzi At Bay - laivastonsininen creme, todella hyvä koostumus, peittää 2 kerroksella, ei värjää kynsiä jes! Tämä on suosikkini näistä neljästä, vaikka muutkin ovat kyllä ihanuuksia.
 • A-Piers To Be Tan - karamellinruskea creme (slurps!), todella hyvä koostumus, peittää 2 kerroksella
Swatchit auringonvalossa


Ja tässä vielä erikseen Alcatraz...Rocks, joka on kokoelman suosituin lakka ainakin kynsiharrastajien keskuudessa.
Kuvasin videonpätkän Alcatraz...Rocksista auringonvalossa, ja puut vähän heiluivat, mutta toivottavasti välkkyminen ei häiritse kamalasti. Latasin videon ZigiZtyle Youtube-kanavalle eli videon voi katsoa sieltäkin.

Mitäs piditte sinisistä syyskynsistä? Onko sininen iskenyt teihin vai pysyttelettekö kaukana? Entä mitä ajatuksia/himotuksia/inhotuksia San Francisco -kokoelman lakat herättää?

Katso myös

6 kommenttia

 1. Ihana toi Alcatraz... Rocks! :) Olen tosi innoissani kun siniset lakat on nyt suosiossa, rakastan sinistä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin! :) Sinisiä lakkoja näkee nyt kyllä monissa kokoelmissa!

   Poista
 2. Ihanat kynnet :) Ei vaan meikään iske nää uudet opin lakat

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Jaa suhunko ei iskenyt, no ei aina voi kaikki iskeäkään :)

   Poista
 3. Mun onkin jo pitkään pitänyt kokeilla kiiltävä-matta-glitter kynsiä :D Kiitos muistutuksesta!

  Joo ja muhunkaan ei nyt oikein iskenyt nää Opin uutukaiset.. :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, ole hyvä vaan :D No jospa joulukokoelman lakat iskis paremmin? :)

   Poista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.