Roosa nauha -päivänä tietysti pinkkiä

Tänään vietetään Roosa nauha -päivää ja pukeudutaan, mihin muuhunkaan, kuin pinkkiin. Väkersin kynsiä eilen illalla nuutuneena koko päivän ...

Tänään vietetään Roosa nauha -päivää ja pukeudutaan, mihin muuhunkaan, kuin pinkkiin. Väkersin kynsiä eilen illalla nuutuneena koko päivän kestäneestä Helsingin reissusta. Sain aikaiseksi pinkit glitterkärkikynnet, mutta Roosa nauhan lisäsin kynsiin vasta tänään iltapäivällä.Glitterlakkana käytin Nails Inc Pinkie Pink -lakkaa, joka on tehty rintasyöpäkampanjaa varten. Aivan ihana nimi, jonka inspiroimana lakkasin pikkurillit kokonaan glitterillä. Lakka on aika paksua ja sen takia lakkaaminen on haastavaa. Lakka peittää jopa yhdellä kerroksella, ja yhden päällyslakkakerroksen jälkeen pinta on yhä vähän karhea. Eli jos haluaa täysin sileän pinnan, tarvii laittaa pari kerrosta päälle.

Käytin pikakuivattajana Seche Viteä, ja kyllä oli kamala tulos! Kärjet ei niinkään kutistuneet, vaan kynsien juuret ja sivut! En muista, että olisi aiemmin tehnyt noin ikävästi, johtuuko kenties noista lakoista mitä käytin vai siitä, että pullo on jo puolillaan ja hieman kuivahtanutta? Joka tapauksessa, lopputulos oli iso järkytys, ja nuo vetäytymiset näkyy tosi selvästi etenkin noin vaalealla lakalla :(
Tuotteet, joita käytin:
 • Nfu Oh - 10
 • Essie - Sugar Daddy
 • Essie - My Better Half (saatu)
 • Nails Inc - Pinkie Pink
 • Dotting tool
 • (+ aluslakka ja pikakuivattaja)

Pukeuduin pinkkiin tänään (kuvan lisäsin jo päivällä Facebookkiin)


Viime vuoden Roosa nauha -kynteni


Syöpäsäätiön sivuilla kerrotaan, miten jokainen voi osallistua Roosa nauha -päivään. Pukeuduitteko te tänään pinkkiin?

Katso myös

8 kommenttia

 1. Pinkkiä oli sekä vaatteissa että kynsissä =)

  ps.Ihanan värinen takki!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että sullakin oli pinkkiä päällä :) Ja kiitos, mäkin tykkään kovasti tuosta jakusta, piristi työpäivääkin kivasti :)

   Poista
 2. Kutistumista tai ei, niin ihanat! Hihii, näinpä kerrankin jonkun kynnet jo ennen blogiin pääsyä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lunalii! Ja hih, näitpä tosiaan :D Oli kiva törmätä :)

   Poista
 3. Miulla Seche alkaa kutistamaan sivuja ja juurta juurikin silloin, kun alle puolipulloa on jäljellä ja lakka hieman kuivahtanutta. SIlloin kannattaa vaan olla ekstra tarkka päälyslakan kanssa ja levittää sitä myös hieman lakkojen yli. Kun se on kokonaan kuivannut niin siistit kynsinauhat siveltiellä, eikä kukaan huomaa eroa(:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä! Täytyy kokeilla tuota kikkaa, kun seuraavan kerran Secheä käytän. Taidan myös ohentaa sitä, jospa sekin auttaisi. Inm OTD ei ole kyllä koskaan tehnyt noin pahaa jälkeä, tuosta tuli kyllä Sechelle miinusta ainakin multa.

   Poista
 4. Aivan ihanat kynnet! Mäkin tein ihan viime tipassa teemaan sopivat kynnet eilen. Pinkkiä pistin tietty myös päälle. Onneksi se väri kuuluu muutenkin vahvasti vaatekaappiini, niin ei ollut hankala valita vaatteita. :) Nyt pitäis seuraavaksi toteuttaa jotkut teemakynnet eläinten viikon kunniaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anteeksi, oli unohtunut vastata sun kommenttiin! Kiitos kovasti ja kiva, että sullakin oli pinkkiä kynsillä ja päällä :) Pinkki on hyvä väri :)

   Poista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.