Kuningatarmarjaglitterkynnet

Eikös ollut helppolukuinen otsikko? :) Se tuli yhdistelmänä siitä, että osallistuin Mimaxin "Kynnet kuin kuningattarella" kynsikis...

Eikös ollut helppolukuinen otsikko? :) Se tuli yhdistelmänä siitä, että osallistuin Mimaxin "Kynnet kuin kuningattarella" kynsikisaan ja siitä, että käytin kynsissä violettia glitteriä.
Ajattelin tosiaan osallistua pitkästä aikaa kynsikisaan, mutta niinhän siinä sitten kävi, että kynsien teko jäi viimeiseen iltaan ja tällaiset niistä tuli. Ei ihan sitä mitä olin mielessäni suunnitellut, lähinnä nimettömästä tuli ehkä sellainen kuin pitikin :) Kamerakaan ei halunnut tehdä yhteistyötä ja meinasin jättää koko homman kesken. Lopulta kuitenkin sain pari ei-tärähtänyttä otosta onneksi.

Kokeilin ekaa kertaa Mimaxin mix-hile II glitteriä ja rakastuin siihen samantien! Se muistuttaa Nfu Oh Bling Bling glitteriä, tosi kiva sekoitus erikokoisia glittereitä. (PS. Näistä mix-hile glittereistä löytyy oma postauskin) Mustat kiekurat maalasin akryylivärillä ja Art Clubin koristelulakalla. Hopeat kohdat on tehty glitterlakoilla.
Tuotteet, joita käytin:
Kynsikisa on tosiaan alkanut tänään ja omia suosikkejaan voi äänestää 6.11.2013 asti. Äänestääkseen täytyy tykätä Mimaxin Facebook-sivuista. Kilpailijoilla ei ole omaa numeroa, mutta oman kynsikuvani varmaan löydätte tämän postauksen ekan kuvan perusteella, ja iloinen on mieleni kaikista mua äänestäneistä :)

Katso myös

10 kommenttia

 1. Mä osallistuin ekaa kertaa samaan kilpaan, joten onnea koitokseen kilpasisko ;)

  VastaaPoista
 2. On kyllä ihan mielettömän kauniit kynnet! :)

  VastaaPoista
 3. Mäkin osallistuin ja julkaisin kans omat kynnet blogissa. Noi mix-hile glitterit on ollu mulla useasti ostoskorissa,mutta aina oon pihistänyt niistä. Arvasin et ne on just noin ihania! Mä tilaan sen missä on useempi eri väri kun tiedän, että tulee käytettyä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, onnea kisaan siis sullekin! :) Nuo glitterit on todellakin just niin ihania :D Suosittelen toooodella lämpimästi, hintakaan ei onneks päätä huimaa :) Itse asiassa tossa violetissakin on eri sävyisiä glittereitä, taitaa niissä kaikissa glittereissä olla ja siks niistä tykkäänkin kovasti.

   Poista
 4. ihanat ihanat ihanat!! :D ♥

  VastaaPoista
 5. Oi että nää on kauniit! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.