IsaDora Sugar Crush syksy/talvi 2013 -tekstuurilakkoja

IsaDoralta on ilmestynyt uusia iiiiihanan sokerisia lakkoja,  Sugar Crush   syksy/talvi 2013 -kokoelma! Kokoelmaan kuuluu yhteensä kuu...IsaDoralta on ilmestynyt uusia iiiiihanan sokerisia lakkoja, Sugar Crush syksy/talvi 2013 -kokoelma! Kokoelmaan kuuluu yhteensä kuusi tekstruurilakkaa ja sain IsaDoran maahantuojalta Berneriltä testattavaksi niistä viisi: Black Crush, Wine Crush, Emerald Crush, Chameleon Crush sekä Gold Crush. Kuudes lakka on nimeltään Metal Crush.
Sugar Crush lakat ovat tekstuurilakkoja, joten niissä on karhea pinta eikä niiden päälle tarvitse laittaa päällyslakkaa. Esittelin aiemmin Sugar Crush kesäsävyt ja näissä uusissa sävyissä koostumus on yhtä laadukasta ja nopeasti kuivuvaa. Lakat peittävät kahdella kerroksella, mutta Chameleon Crush saattaa tarvita 3 kerrosta peittääkseen.

Tykkään hirmuisesti IsaDoran leveistä siveltimistä ja näitten Sugar Crush lakkojen koostumus on vielä lisäksi sen verran valumatonta, että levittäminen on tosi helppoa ja kynsinauhoja ei juurikaan tarvi siistiä <3 Ainiin ja pakko vielä mainita IsaDoran korkeista - ne nimittäin loksahtaa aina paikoilleen, joten kulmikas korkki ei jää koskaan vinoon, wuhuu! Mikä mahtava keksintö! \o/ Korkkien jääminen vinoon on nimittäin sellainen asia, mikä itseäni ärsyttää suunnattomasti joidenkin merkkien korkeissa! Mainittakoon esim. H&M:n leveät kulmikkaat korkit ja Golden Rose Holiday lakkojen korkit.
Black Crush
Musta tekstruurilakka, jossa on hopeaa glitteriä. Kaunis ja elegantti. Oiva korvike Kiko Starry Black lakalle! Black Crush on hitusen mustempi kuin Starry Black, mutta muuten eroa ei ole.

Wine Crush
Viininpunainen tekstuurilakka, jossa on kultaista, fuksiaväristä ja vihreää glitteriä. Aivan upean sävyinen, sopii täydellisesti syksyyn ja kimallus on mieletön! <3 Väri vaihtelee hieman valaistuksesta riippuen, välillä tämä näyttää hieman violettiin taittavalta, välillä taas ihan viininpunaiselta. Tälle löytyi dupe lakkakokoelmastani: Golden Rose Holiday 58, joten jos se on jäänyt saamatta, kannattaa ehdottomasti hankkia Wine Crush. Tätä olen kokeillut jo kynsillekin asti, ja voin sanoa, että kynsien tuijottelu ja ihastelu oli aikaavievää :D Jopa miespuolinen kaverini kommentoi kynsiäni :D

Emerald Crush
Tumma, smaragdinvihreä tekstuurilakka lähes mustalla pohjalla. Lakassa voi nähdä myös duochrome-efektin, sillä sinivihreä glitteri vaihtuu violettiin tietyissä katselukulmissa. Efekti on pullossa paljon voimakkaampi kuin kynnellä valitettavasti. Tästä tuli hieman mieleen upea OPI Stay The Night, mutta fuksian sijaan Emerald Crush on tietenkin smaragdinvihreä tai tumma turkoosi, miksi sitä nyt haluaakaan kutsua :)

Chameleon Crush
Violetti tekstruurilakka, jossa on kultaista ja vihreää glitteriä. Todellinen kameleontti, joka pitää nähdä omin silmin! Kimallus on upea jo sisällä lampunvalossa, mietin vaan millainenhan tämä olisi ulkona auringonvalossa. Chameleon Crush muistuttaa OPI Alcatraz...Rocksia eli ovat samaa sävyä, mutta sillä erolla että Chameleon Crushissa on hurjan paljon enemmän kultaisen vihertävää glitteriä. Eivät näytä siis samalta kynnellä, OPI on selkeästi tummempi vähäisemmän glitterimäärän takia.

Gold Crush
Valkokultainen/shamppanjan sävyinen tekstuurilakka, jossa on hopeita glittereitä ja hexglittereitä. Tämä on näistä viidestä ainoa, jossa on noita suurempia hexglittereitä. (Metal Crush, jota itselläni ei ole, sisältää myös hexglittereitä.) Gold Crush muistuttaa hieman OPI Honey Ryderiä, mutta OPI on kellertävämpi ja siinä on vain pientä glitteriä. Gold Crush on todella kauniin sävyinen lakka, ja sopii varmasti monelle neutraaliutensa takia.
Upeita lakkoja jälleen kerran IsaDoralta, ei voi muuta sanoa. Wine Crush nousi omaksi suosikikseni, koska se vaan sopii niin hyvin juuri nyt tähän syksyiseen säähän ja tunnelmaan <3 Mitäs te tykkäsitte näistä? Oletteko jo kokeilleet jotain?Tuotteet on saatu testattavaksi Berneriltä. Postauksen linkit ovat vain teidän avuksi, en hyödy niiden klikkailusta tai niiden kautta ostamisesta mitenkään. Kerron tuotteista aina rehellisen mielipiteeni.

Katso myös

6 kommenttia

 1. Oon jo hipelöinyt näitä kaupassa, mutta kallis hinta oli liikaa mulle. Nyt alkoi häiritä sen verran, että pakko käydä hakemassa Wine Crush tai Chameleon Crush itselle.:D Onkohan Opin Alcatraz...Rocks ja Chameleon Crush milläänlailla samankaltaisia ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä kun kysyit! Alcatraz...Rocks muistuttaa tosiaan Chameleon Crushia eli ovat samaa sävyä, mutta sillä erolla että Chameleon Crushissa on hurjan paljon enemmän kultaisen vihertävää glitteriä. Eivät näytä siis samalta kynnellä, OPI on selkeästi tummempi vähäisemmän glitterimäärän takia. Voisinpa lisätä tän kommentin ihan tuonne postaukseenkin :)

   Poista
 2. Näyttää ihanilta nämä lakat, mutta miulla tökkii näiden lakkojen hinta pullokokoonsa nähden :/
  Se on muuten ärsyttävää jos korkki jää vinoon! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo noissa on tosiaan aika kova litrahinta. Toisaalta sitten lakka on tosi riittoisaa ja itellä tuskin kuluu kovinkaan moni pullo koskaan loppuun :D

   Jee hyvä etten oo ainut joka inhoaa vinoja korkkeja :D

   Poista
 3. Nää on niin ihania, pakko ehkä hommata muutama :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.