Halkeamista - ei ilosta

Lakkasin kynnet ihanalla sinappisen keltaisella H&M Lemon Tree lakalla, joka on mun mielestä aika täydellinen syyslakka. Mutta mitä ...
Lakkasin kynnet ihanalla sinappisen keltaisella H&M Lemon Tree lakalla, joka on mun mielestä aika täydellinen syyslakka. Mutta mitä kahden päivän päästä tapahtuikaan?!! Lakka halkeili! Eikä edes vähän vaan paljon :( Näistä kuvista ei näy niin hyvin, mutta luonnossa halkeamat oli paljon selvemmin nähtävissä. En tykkää. Ei oo mikään muu lakka tehnyt noin koskaan, onko teillä tietoa mistä tuo johtuu? Onko kyseinen lakka vaan yksinkertaisesti surkea?


Halkeamia lakassa nyyh! PS. Kuvat on otettu kännykällä, joten laatu on mikä on.


Kokeilin kynsille myös sellaista vesivärimäistä läikkäkoristelua, eli ohensin oranssia ja vihreää lakkaa kynsilakanpoistoaineella ja lättäsin siveltimellä läikkiä kynsille. Efekti oli ihan kiva, mutta koska en jaksanut laittaa enää päällyslakkaa, niin täplät kuluivatkin pois melkein näkymättömiin. Olkaa te siis fiksumpia ja laittakaa sitä päällyslakkaa, jos tuollaisia kokeilette. Keltaiselle pohjalle olin kyllä jo pikakuivattajaa laittanut aiemmin, nuo läikät tein seuraavana päivänä vasta.


H&M Lemon Tree, tämän kuvan julkaisinkin Facebookissa jo aiemmin


Katso myös

12 kommenttia

 1. Mullakin on toi Lemon tree ja en ole tainnut käyttää sitä kuin yhden kerran, kun se lohkeili multa kynsiltä isoina paloina pois : ( Ei ole sen jälkeen tehnyt mieli sitä käyttää, vaikka ihanan värinen onkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohhoh, ai sulla lohkeili noin pahasti :o Taitaa sitten olla yleisesti huono laatu tuolla lakalla, tosi harmi, koska on tosiaan ihanan värinen.

   Poista
 2. Oho! Mulla on toi sama lakka ja sen kanssa ei ole ollut ongelmia. Sen sijaan: http://korukynsilla.blogspot.fi/2013/09/mita-silla-on-kynsilla.html
  Ton merkin lakoista muistaakseni parilla-kolmellakin oli tuota ongelmaa! Hyh.

  VastaaPoista
 3. Tosin nyt kun katson sun kuvia, niin liekö edes samanlaista halkeilua meillä ollut :D Alkuun katoin että sama homma mutta pienemmässä mittakaavassa, mutta liekö toi sun sitten vaan lohjennut pois.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei tainnut olla samanlainen lohkeilu meillä :) Ei se mun lohjennut pois, vaan halkeili kynsien päistä, lakat siis pysyi kynsillä, mutta niihin tuli inhottavia rakoja. Tosi jännä tuo sun tapaus kans :o Niin ja outoa, että sun H&M lakka ei tehnyt samaa..

   Poista
  2. Aa, okei, mutta samaan tyyliin halkeili siis vaikkakin pienemmässä mittakaavassa. Mulla on kyllä noita H&M:n lakkoja muitakin ja kaikki cremejä. Mikään niistä ei ole tehnyt tuota!

   Poista
 4. Ohhoh, kylläpä halkeilee omituisesti o_O
  Mie en ole ikinä ostanut/käyttänyt H&M:n mitään kynsilakkoja, onko muut tämän merkin lakat tehnyt samaa?
  Mutta kauniin värinen tää lakka on :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö! Omituista oli munkin mielestä. Oon käyttänyt muita H&M:n lakkoja, mutta ne ei oo olleet cremejä, voiskohan siitäkin johtua siis. Ne muut on kyllä toimineet ihan hyvin.

   Poista
 5. Mulla oli kerran yks turkoosinvärinen HM:n lakka, ja se kanssa halkeili ikävästi. Oli semmosessa littanassa ja leveässä pullossa isolla korkilla. Olipa ensimmäinen ja viimeinen HM-lakka ko. syystä :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tuo Lemon Tree on just samanmuotoisessa pullossa kuin se sun lakka. Voihan harmitus, jos ne kaikki cremet on noin kökköjä ja halkeilevia :/

   Poista
 6. Eikun palautetta H&M:lle laadusta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy ehkä laittaa, tai ainakin sitten, jos nuo muutkin H&M-lakat on samanlaisia.

   Poista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.