Halloweenlakkoja - China Glaze Monsters Ball

Halloween lähestyy uhkaavasti, beware! Tänään esittelyssä China Glaze Monsters Ball * - halloweenkokoelman lakkoja, jotka löytyy Cesars...Halloween lähestyy uhkaavasti, beware! Tänään esittelyssä China Glaze Monsters Ball* -halloweenkokoelman lakkoja, jotka löytyy Cesarsshopista. Lakat ovat nyt alessa hintaan 8,20 € (normaalisti 10 €). Lisäksi toimituskulut ovat ilmaiset koko lokakuun ajan, kun tilaus ylittää 15 €.

Tykkään jotenkin tosi paljon Halloweenista ja odotankin aina innolla halloweenlakkoja, koska ne ovat yleensä vähän erikoisempia ja jotkut ns. rumia :) Nyt himottaisi hankkia viime vuosien kokoelmista mm. It's Alive, Zombie Zest ja Ick-A-Bod-Y, ihanat glitterörvelit ja vielä noi nimetkin on niin parhaat <3
Vuoden 2013 Monsters Ball -kokoelmaan kuuluu yhteensä 6 lakkaa. Sain testattavaksi suosikkini, joita on kolme: Bump In The Night, Howl You Doin' sekä Bat My Eyes.


Bump In The Night
Musta tekstuurilakka (ilman glitteriä), joka kuivuu nopeasti ja jää hieman kiiltäväksi, eli ei ole täysin matta. Tikulla 2 kerrosta ilman päällyslakkaa, mutta lakka on niin peittävä, että yksikin kerros riittäisi. 2 kerrosta antaa kuitenkin paremman tekstuuriefektin, joten suosittelen kahta kerrosta. Tästä tuli mieleen hämyinen asfalttitie yöllä kuun valossa, sopii siis toooosi hyvin tähän Halloween-teemaan. Tykkään! :)

Howl You Doin'
Violetteja ja kuparin/oranssin värisiä glittereitä tumman violetilla jellypohjalla. Seasta löytyy myös oransseja hiutaleita, mikä tekee mun mielestä lakasta erikoisemman ja kiinnostavan. Tikulla 2 kerrosta + päällyslakka, ja huomaa, että pinta on hieman epätasainen, joten voi olla että 2 kerrosta päällyslakkaa takaa sileän pinnan, mikäli sellaisen halajaa.

Bat My Eyes
Ihana kultainen glitteripläjäys mustalla jellypohjalla. Glittereitä on eri kokoisia ja hieman eri kullan sävyissä, seasta löytyy myös hitunen kuparin värisiä tikkuglittereitä (jotka ei onneksi näy kovin paljon :). Lakassa on hieman vihertävä vaikutelma, tiedä sitten johtuuko glittereiden sävystä, joka on antiikinkultainen eikä keltakultainen. Lakka on aika paksua, koska glittereitä on niin paljon, joten levitys on sen mukaista. Tämä on suosikkini näistä kolmesta lakasta. Tikulla 2 kerrosta + päällyslakka, mutta toinen päällyslakkakerros voisi olla tarpeen.


Edellä mainittujen lisäksi Monsters Ball -kokoelmaan kuuluu:
 • Ghoulish Glow - pimeässä hohtava päällyslakka
 • Boo-Gie Down -  sekoitus oransseja, mustia ja valkoisia glittereitä kirkkaalla pohjalla
 • Fang-Tastic - sekoitus sinisiä, vihreitä ja fuksian värisiä glittereitä kirkkaalla pohjalla


Kuvan lähde


Mitäs tykkäätte näistä lakoista tai halloweenlakoista yleensäkin? Herääkö teissä pieni zombie vai onko halloweenlakat ihan blaah?* Tuotteet on saatu testattavaksi Cesarsshopista. Postauksen linkit ovat vain teidän avuksi, en hyödy niiden klikkailusta tai niiden kautta ostamisesta mitenkään. Kerron tuotteista aina rehellisen mielipiteeni.

Katso myös

8 kommenttia

 1. Enimmäkseen en tykkää Halloween lakoista, mutta joku kumma juttu tässä syyssäässä ja lähestyvässä Halloweenissa on sillä musta tuo Howl You Doin näytti sen verran hyvältä, että se on tulossa mullekin. :) Tiedän että tämä on hyvinkin sesonkikohtainen innostus, mutta saahan siihenkin nyt yhdellä lakalla repsahtaa... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa repsahtaa :) Ja kyllähän tuo Howl You Doin' sopii varmasti muulloinkin kuin Halloweenina, voisin kuvitella että on kiva esim. erilaisina aksentteina tai vaikka osalla kynnestä vaan.

   Poista
 2. Bat my Eyes vaikuttaa upealta!

  VastaaPoista
 3. Harmi, kun Halloweeniä ei juhlita suomessa niin kuin tuolla rapakon toisella puolen! Tästä kokoelmasta ostin Boo-Gie Down, Howl You Doin, Fang-Tastic ja Bump In The Night. Ghoulish Glow löytyi jo ennestään :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoppa muuta, saisi olla kyllä enemmän halloweenhömpötystä! On se onneksi vähän yleistynyt viime vuosina. Mitä oot tykännyt Ghoulish Glowsta, näkyykö se hyvin pimeässä? Oon jotenkin miettinyt, että se on aika turha, koska kuka niitä kynsiä pimeässä katsoo ja nukkumaan mennessä ne vaan häikäisee :D

   Poista
 4. Tuo Bump in the night näyttää hyvältä!
  Itsekin oon joskus tehnyt kynsijuttuja paljonkin, nyt viimeaikoina vähemmän.
  Pitääkin kaivaa välineet esiin, josko sitä taas innostuisi..

  http://carefreecasualness.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaiva ihmeessä, lakkailu on niin kivaa puuhaa!

   Poista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.