OPI Miss Universe 2013 -kokoelma

OPI täräytti tälle syksylle sitten vielä yhden kokoelman, joka on  Miss Universe ! Olin tästä sen verran innoissani, että halusin ottaa...OPI täräytti tälle syksylle sitten vielä yhden kokoelman, joka on Miss Universe! Olin tästä sen verran innoissani, että halusin ottaa swatckuvat ihan kynsillä pitkästä aikaa. Lakat on saatu Cesarsshopista kuvattavaksi ja testattavaksi.

Miss Universe -kokoelmaan kuuluu kolme lakkaa: I'm Feeling Sashy, Miss You-Niverse sekä This Gown Needs A Crown. Lakat ovat saaneet inspiraationsa Miss Universe 2013 kilpailijaneitokaisista.
Kyseessä on limited edition kokoelma, joten lakkoja on saatavilla vain rajoitettu määrä. 
I'm Feeling Sashy on murrettu vaalean violetti creme. Sävy taittaa hieman lämpimään ja on tosiaankin murrettu/likainen violetti, joten se sopii syksyyn hyvin. Kertakaikkisen upea sävy, johon minun lisäksi moni muukin varmasti rakastuu! Lakassa on hyvä koostumus, sitä on helppo levittää ja se peittää 2 kerroksella.

Kynsillä 1 kerros aluslakkaa, 2 kerrosta värilakkaa, 1 kerros päällyslakkaa.


Miss You-Niverse on tumman violetti creme. OPI kuvailee tätä tumman luumun sävyiseksi, ja sitä se kyllä on. Lakka on todella pigmenttistä - se peittää jo yhdellä kerroksella. Tässäkin lakassa on hyvä koostumus ja levittyvyys.

Kynsillä 1 kerros aluslakkaa, 1 kerros värilakkaa, 1 kerros päällyslakkaa.


This Gown Needs A Crown on hopea satiinipintainen mattalakka, jossa on foliomainen efekti. Erikoinen ja ihana lakka, joka kimaltelee upeasti, mutta pinta ei ole yhtään karhea, kuten glitterlakoista usein jää, vaan se on matta ja todellakin satiininpehmeä. Tätä teki mieli silitellä koko ajan :) Lakka on täynnä pientä hopeaa shimmeriä kirkkaalla pohjalla ja se peittää 2 kerroksella. Lakka myös kuivuu todella nopeasti, mikä on aina hyvä asia. Lisäksi siveltimen vedoista ei jää inhottavia jälkiä, jee! Tähän ei kuulu laittaa päällyslakkaa, mutta toki sitä voi laittaa, jos haluaa pinnasta kiiltävän.

Kynsillä 1 kerros aluslakkaa ja 2 kerrosta värilakkaa.


This Gown Needs A Crownin mukana tulee söpö kruunusormus! Itse kyllä pidän sitä pullossa kiinni, muuten pian hukkaan sen :) Tuo kruunu jotenkin kyllä kruunaa kokonaisuuden, kuin piste i:n päälle!

OPI kuvailee This Gown Needs A Crownia "textured matte platinum with a new satin finish" lakaksi, ja onhan se jonkinlainen tekstuurilakka, mutta ehkä terminä hieman harhaanjohtava, jos sen sekoittaa ns. tavallisiin tekstuurilakkoihin/hiekkalakkoihin. Tästä voisi kirjoitella pitkät pätkät, mutta jätetään se vaikka toiseen kertaan :)
Mitäs tykkäsitte Miss Universe -kokoelmasta? Löytyikö joukosta uusia himotuksia vai eikö nappaa? :) Omaksi suosikiksi nousi ehkä hieman yllättäen I'm Feeling Sashy, joka on niin herkullisen värinen, että tekisi mieli syödä se :D


* Tuotteet on saatu kuvattavaksi Cesarsshopista. Postauksen linkit ovat vain teidän avuksi, en hyödy niiden klikkailusta tai niiden kautta ostamisesta mitenkään. Kerron tuotteista aina rehellisen mielipiteeni.

Katso myös

10 kommenttia

 1. Onko toi hopeinen lakka vaikee poistaa kynsistä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole vaikea poistaa, koska siinä ei ole isoja glittereitä vaan hienojakoista shimmeriä :)

   Poista
 2. Äwä :3 Vika lakka jäi mun mieleen, tais tulla taas uus OPI-himotus :D

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Se on upea ja kimaltelee luonnossa vielä enemmän ku kuvissa :)

   Poista
 4. Fuuu... :D Pakko kai nämä on tilata, varsinkin kun rakastan violettia ja hopeaa. :D Tai sitten voisi laittaa joululahjatoiveisiin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Joulupukin listalle voi tietty laittaa jos uskaltaa, mutta vähän epäilen että ainakin tuo hopea saattaa loppua aiemmin valikoimista, huomasithan postauksesta että nuo on limited edition lakkoja.

   Poista
 5. Ok. Haluan jokaisen.

  Ei oikeasti nää oon niin kauniita!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.