Essie Shearling Darling -kokoelma

Essien uusin talvikokoelma  Shearling Darling on täynnä talvisia ja kauniita sävyjä täyteläisen tummista murrettuihin pastelleihin. Lak...Essien uusin talvikokoelma Shearling Darling on täynnä talvisia ja kauniita sävyjä täyteläisen tummista murrettuihin pastelleihin. Lakat sopivat mielestäni myös muihin vuodenaikoihin, joten ne ovat kyllä kivan monikäyttöisiä. Kokoelmaan kuuluu kuusi lakkaa, joista kolme on cremejä, kaksi shimmereitä ja yksi jelly-glitter.

Lakat on saatu testattavaksi CesarsShopista, jossa ne maksavat 10 €/kpl. Näissä Essien lakoissa on kapeampi sivellin eli ei ole se leveä "suomisivellin".
Jokaisessa on 2 kerrosta lakkaa + 1 kerros päällyslakkaa


Shearling Darling -kokoelmaan kuuluu kuusi lakkaa:
 • Mind Your Mittens: Tumma murrettu siniharmaa creme, joka taittaa hieman vihreään.
 • Parka Perfect: Hieman shimmeriä sisältävä vaalea murrettu siniharmaa, joka taittaa hieman vihreään. Sävyä on hieman hankala kuvailla, mutta tuollainen likaisen sininen se taitaa olla. Seassa oleva shimmer näkyy selvemmin pullossa kuin kynnellä. Lakka on koostumukseltaan siis samantapainen kuin esim. Meet Me At The Altar.
 • Warm & Toasty Turtleneck: Vaalea murrettu lila creme, joka levittyy kuin unelma! Tämä on ehdoton suosikkini tästä kokoelmasta ja nimikin on niin söpö että :)
 • Sable Collar: Hempeän punertavaa shimmeriä rusehtavalla pohjalla. Lakasta tulee hieman metallimainen vaikutelma ja siveltimen jälkiäkin voi havaita, mutta kyllä se enemmän shimmer taitaa olla kuin metallilakka.
 • Shearling Darling: Tummanpunainen creme, joka näyttää lähes mustalta tietyssä valaistuksessa. Tosi kaunis lakka, vaikka olisinkin toivonut sen olevan lähempänä pullon sävyä. Lakka muuttuu siis tummemmaksi kynnelle lakatessa.
 • Toggle To The Top: Tumma vadelmanpunainen jelly, jossa on punaista glitteriä. Tätä saattaa tarvita kolmekkin kerrosta, jos haluaa täysin peittävän lopputuloksen. Lakka tuntuu juovan päällyslakkaa janoonsa, joten paremman kiillon saamiseksi pitää laittaa 2 kerrosta päällyslakkaa tai pikakuivattajaa. Toggle To The Top on Leading Ladyn sisko, mutta he eivät ole kaksosia :)Tässä vielä kuva kynsistä, jotka tein käsinmaalailujen pohjaksi. Lopputuloksesta kuvia sitten toisessa postauksessa. Yksi ei muuten kuulu "joukkoon" eli Miss Fancy Pants (rusehtavan harmaa creme) ei kuulu Shearling Darling -kokoelmaan. Nuo kaksi muuta taas kuuluvat eli Warm & Toasty Turtleneck sekä Parka Perfect.
Mitä tykkäsitte kokoelmasta, iskikö vaiko ei? Itse löysin montakin mieluista lakkaa, vaikka ykkössijan vei satavarmasti Warm & Toasty Turtleneck. Mikähän violettivillitys mulla oikein on päällä? :)


Tuotteet on saatu testattavaksi CesarsShopista. Postauksen linkit ovat vain teidän avuksi, en hyödy niiden klikkailusta tai niiden kautta ostamisesta mitenkään. Kerron tuotteista aina rehellisen mielipiteeni.

Katso myös

10 kommenttia

 1. Itse ihastuin tuohon Parka Perfect lakkaan, se on kotiutettava :)

  VastaaPoista
 2. Nää on kyllä niin ihanan värisiä. :) nam.

  VastaaPoista
 3. Hyvänsävyisiä lakkoja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo Essie onnistui kyllä hyvin tässä kokoelmassa :)

   Poista
 4. Ihania kaikki, etenkin tummemmat sävyt. Harmi että oma kynsilakkakokoelma on jo turhankin iso, vaikka ainahan sitä yksi pieni lakka jonnekin väliin mahtuu :)

  VastaaPoista
 5. Minusta tää on yks Essien parhaita kokoelmia ikinä :) mulla on kaikki muut paitsi nimikkolakka, siitä luovuin kun se näytti koko ajan vaan mustalta. Parka Perfect on mun suosikki, teinkin postauksen siitä ja Mind Your Mittensistä jolla leimasin Parkan päälle. En saa tarpeekseni näistä lakoista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on tosi onnistunut kokoelma munkin mielestä :) Shearling Darling olisi saanut tosiaan olla hieman vaaleampi. Parka Perfect on tosi nätti ja tosi vaikea lakka kuvailla :D Se on jännä, miten se näyttää erilaiselta eri valaistuksessa, välillä sinisempi ja välillä vihreämpi. Hyvä tietää, että Mind Your Mittens toimii leimauslakkanakin :)

   Poista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.