Kierrätysarvonnan voittajat

Sain vihdoin laskettua kaikki kierrätysarvonnan äänet! Suoritin arvonnan random.orgin avulla ja voittajat ovat nyt selvillä. Ja voit...

Sain vihdoin laskettua kaikki kierrätysarvonnan äänet! Suoritin arvonnan random.orgin avulla ja voittajat ovat nyt selvillä.
Ja voittajat ovat:

Palkinto 1: Johanna (sähköposti: johanna.be...)

Palkinto 2: Ninni (sähköposti: ann...)

Paljon onnea molemmille! :) Laitan teille sähköpostia tulemaan. (Jos vastausta ei kuulu viikon sisällä, arvon uudet voittajat.)


Iso kiitos kaikille arvontaan osallistumisesta sekä ihanista kommenteista ♥ Joukossa oli myös hyviä postaustoiveita, jotka kirjasin ylös muistiin!

Kierrätysarvonta sai suuren suosion ja kommenteissakin tätä pidettiin hyvänä ideana, joten tämä ei jää viimeiseksi kierrätysarvonnaksi täällä blogissa :) Multa olisi varmaan mennyt ikä ja terveys, ennen kuin olisin noiden palkintojen lakat saanut myytyä, joten tämä oli kyllä ehdottomasti parempi vaihtoehto.

Tämä koittaa nyt rentoutua ja aloittaa viikonlopun vieton ihan kotona löhötessä. Ei kai tuonne pakkaseen kukaan hullu haluakkaan mennä vai? :) Yksi kynsikin meni sitten katkeamaan, pahus... On tää talvi vaan niin huonoa aikaa kynsille ja käsille, tuntuu että kädetkin on kuin hiekkapaperia, vaikka kuinka yrittää niitä rasvailla! No, mutta päivät pitenee joka päivä noin 2 minuuttia, joten eiköhän se kevätkin sieltä kohta jo tule :)

Leppoisaa viikonloppua kaikille,

Katso myös

5 kommenttia

 1. Onnea voittajille! Oli kyllä upea arvonta.

  VastaaPoista
 2. Jee!
  Laitoin sähköpostia!
  Kyllä lämmitti ainakin mieltä (tänä aamuna pakkasta "vain" 23 astetta) voittaa kerranki jotain!
  Kiitos upeasta arvonnasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sähköpostista, vastailinkin sulle jo takaisin. Ja kiitos vielä itsellesi, kun osallistuit! :)

   Poista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.