OPI - Over & Over A-Gwen

Tästä olen haaveillut jo ties kuinka pitkään ja vihdoinkin se löysi luokseni. Siinä se nyt siis on - OPI:n ja Gwen Stefanin yhteistyö...
Tästä olen haaveillut jo ties kuinka pitkään ja vihdoinkin se löysi luokseni. Siinä se nyt siis on - OPI:n ja Gwen Stefanin yhteistyössä syntynyt Over & Over A-Gwen - joka kynsifriikin must have -keräilykappale! Kyseessä on tietysti punainen lakka eli sävy, josta Gwen tunnetaan. Over & Over A-Gwen tulee ihanassa pakkauksessa, jossa on lakan lisäksi kynsikoristeita, liima sekä ohjelehtinen. Mä niin tykkään tuosta paketista <3

Over & Over A-Gwen löytyy CesarsShopista, josta olen saanut sen kuvattavaksi ja testattavaksi. Jos joku ei jo huomannut, niin kaikki OPI:n Gwen Stefani -kokoelman lakat on nyt tarjouksessa. Nyt tytöt vihjailemaan poikaystäville/miehille, että ystävänpäivä on tulossa :DPakkaus sisältää Swarovski Elements -niittejä ja strasseja, kynsiliiman sekä ohjelehtisen, josta löytyy kivoja malleja kynsien koristeluun. Nuo niitit on aivan ihania, tykästyin niihin kovasti. Niitä olisi vaan saanut olla enemmän.

Liimasta pari sanaa: liima on hyvin ohutta ja sitä on todella hankala käyttää. Putkilon suu täytyy leikata auki ja kun liimaa laittaa vaikka folionpalasen päälle ja koittaa ottaa sitä hammastikulla, niin ei onnistu. Liima on niin ohutta, että sitä ei saa otettua hammastikulle. Jos taas yrittää laittaa liimaa suoraan kynnelle, tapahtuu varmasti ikäviä liika-annostuksia, jolloin lakkaus ja sormi on pilalla. En suosittele tuon liiman käyttöä ollenkaan. Kannattaa turvautua mieluummin siveltimellä varustettuun liimaan, esim. Nailfixiin, jonka olen todennut hyväksi. Toinen vaihtoehto on käyttää ihan vain pikakuivattajaa, koska silläkin pärjää usein.

Mutta sitten ne kynnet :)


Kynsillä on 2 kerrosta Over & Over A-Gwen lakkaa, joka on punainen creme. Hyvin klassisen kaunis ja gwenimäinen sävy. Lakassa on hyvä koostumus, se levittyy helposti ja peittää tosiaan kahdella kerroksella. Kynsinauhoille jouduttuaan se on kuitenkin hankala tapaus, etenkin jos kynsinauhat ja iho ovat kuivat, kuten itselläni. Reunojen siistiminen vie aikaa, joten kannattaa yrittää lakata kynnet mahdollisimman siististi, eikä siten kuten minä tein :D

Lakan sävystä vielä pakko mainita, että luulin sen olevan kirkkaampi ja vaaleampi, kuin mitä se todellisuudessa on. Suurimmassa osassa näkemistäni kynsikuvista väri on harhaanjohtava eli liian kirkas. Lakka on tummanpunainen, eikä kirkkaanpunainen. Tästä syystä koin ehkä pienen pettymyksenkin, koska oletin sävyn olevan erilainen. Mutta kaunis se silti on, punaisesta kun tykkään kovasti. Tein vähän vertailuja, niin O&OA-G on mm. vaaleampi kuin OPI All I Want For Christmas Is OPI ja China Glaze Adventure Red-Y, ja sitten taas tummempi kuin mm. China Glaze Hey Sailor, Lumene Burning Heart ja Nfu Oh 546.

Koristeluissa käytin kolmea erilaista niittiä, jotka tulivat pakkauksessa mukana ja päällä on pikakuivattajaa. Näistä kynsistä on tulossa tutoriaali, joten en seposta tähän sen enempää.

Vaikka Over & Over A-Gwenin sävy ei ehkä ole kaikkein uniikein, niin kyllä tämä keräilykappale oli pakko saada. Olen näköjään ihan myyty kaikille OPI:n paketeille, ei vaan voi vastustaa, minkäs teet :)

Kuinka monen toivelistalle Over & Over A-Gwen pompsahti ja keneen ei taas iskenyt? :)Tuote on saatu blogin kautta CesarsShopista. En hyödy linkkien klikkailusta tai niiden kautta ostamisesta. Kerron tuotteista aina rehellisen mielipiteeni.

Katso myös

12 kommenttia

 1. Kaunis<3 ihanat noi nimettömien ja peukaloiden niitit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on tosi ihania niittejä <3 Ehdottomasti suosikit noista!

   Poista
 2. Niitit kyllä kiinnostais, mut muuten en suoraan sanoen tajua, mitä järkeä on laittaa normaali tummanpunainen keräilykappaleeksi..:D Nimmari korkkiin ja se on siinä. Tuo kun ei tosiaan ole uniikki sävy. Voi olla myös, että en lämpene senkään takia, et punaset lakat on mulle tosi vieraita enkä tykkää omilla kynsillä :D Miksei OPI vois myydä nuo niitit erikseen, oi miksi?! 8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin no sen ymmärtää, että se on punainen, koska kyseessä on Gwen :D Mutta olishan se voinut olla jotenkin erilainen punainen, eikä normi creme! Varmasti sulla vaikuttaa se, ettet tykkää muutenkaan punaisista :) Ite taas rakastan punaisia lakkoja.

   Ja voi sanos muuta, noita niittejä pitäisi kyllä saada erikseenkin ostettua ja isoja määriä! Tahtoisin noita kultaisia paljon lisää :D

   Poista
 3. Kyllä kai se täytyy hommata tää vaikka punaista lakkaa en hirveesti tykkää käyttää :)
  Kauniit kynnet olet tehnyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ja ehkä se kannattaa hommata, jos alatkin tykkään punaisesta enemmän, niin eipä sit harmita jälkeenpäin ettei tullut ostettua :)

   Poista
 4. Niin kaunis, muttei mielestäni mikään erikoinen. Hienot kynnet kyllä, noi niitit sopii tosi hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole tosiaan niin erikoinen itse lakka, mutta kokonaisuus kyllä :) Kiva kun tykkäsit kynsistä! :)

   Poista
 5. Sävy ei tosiaan ole uniikki, mutta villit hevosetkaan ei estäis mua hankkimasta tätä. Enkä edes oikein tiedä miksi :D Rakastan kyllä punaisia lakkoja ja niitä on kertynyt kasapäin, joskin aivan tavallisia tummanpunaisia cremejä on vain yksi (Zoya Livingston), joten katson Gwenin hankkimisen olevan oikeutettua :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, villit hevoset! :DD No ehdottomasti on oikeutettua hankkia tämä, jos sulla on ennestään vain yksi punainen creme! :)

   Poista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.