Essie Resort 2014 -kokoelma

Nyt hypätään ajatuksissa etelän aurinkoon... Siellä makoillaan rannalla aurinkovarjon alla, hörpitään cocktaileja pillillä kookospähkinöi...




Nyt hypätään ajatuksissa etelän aurinkoon... Siellä makoillaan rannalla aurinkovarjon alla, hörpitään cocktaileja pillillä kookospähkinöistä ja upotetaan varpaat lämpimään, kimaltelevaan hiekkaan...

Essie Resort on tämän kevään uutuuskokoelma, joka vie meidät lomatunnelmiin. Kokoelmaan kuuluu neljä lakkaa, jotka on nimetty teemaan sopivasti. Lakat löytyvät nyt CesarsShopista ja hintaa niillä on 10 €/kpl.





Tutkitaanpas sitten Resort-lakkoja tarkemmin. Kaikissa kynsikuvissa on värilakan päällä 1 kerros päällyslakkaa.



Cocktails & Coconuts




Cocktails & Coconuts on hiekansävyinen lakka, jossa on Essielle ominainen hempeä shimmer. Lakan sävyä voisi kuvailla myös lämpimään taittavaksi nudeksi tai beigeksi. Lakkaa levitettäessä koostumus tuntuu hieman rakeiselta, mutta sitä on kuitenkin helppo levittää ja se peittää 2-3 kerroksella, riippuen kerrosten paksuudesta. Kuvissa kynsilläni on 2 kerrosta.





Find Me An Oasis




Find Me An Oasis on hyvin vaalea sininen creme. Tämä on sävyltään juurikin sellainen hempeä "vauvan sininen". Lakan levitys on hieman haastavaa, joten kannattaa antaa lakan kuivua kerrosten välissä tarpeeksi. Lakka peittää 3 kerroksella.





 Resort Fling




Resort Fling on persikan/korallin sävyinen crelly eli cremen ja jellyn sekoitus. Ihanan kesäinen ja herkullinen lakka! Lakkaa on helppo levittää, mutta koska koostumus on ohuehkoa, lakkaa tarvitaan 3 kerrosta.





Under The Twilight 




Under The Twilight on siniseen taittava syvän tummanvioletti creme, joka peittää jo yhdellä kerroksella! Lakka on kaikinpuolin todella laadukas - sitä on helppo levittää, se on runsaspigmenttinen, siinä on upea kiilto eikä se värjää kynsiä. Essie-laatua parhaimmillaan <3






Summasummarum, Essien Resort-kokoelman helmi on mielestäni Cocktails & Coconuts hiekka-ihanuus, mutta yllättäjäksi nousi Resort Fling, joka on tosi kauniin värinen ja kesäinen persikkainen. Harmi vaan, että se on koostumukseltaan turhan ohutta. Kunpa siitä olisi saatu kahden kerroksen lakka. Under The Twilight yllätti myös, mutta siinä taas laatu oli kohdillaan. Sävyltään se ei vaan jotenkin sovi tähän kokoelmaan. Ehkä en vain osaa mieltää tummanviolettia kevääseen? Vaaleansininen Find Me An Oasis on myös siinä rajoilla, että sopiiko tähän kokoelmaan, vaikka nättihän se on väriltään kuin mikä.

Mitäs te tykkäätte Resort-kokoelmasta? Löytyikö must have -lakkoja?



Lakat on saatu blogiyhteistyön kautta CesarsShopista. En hyödy linkkien klikkailusta tai niiden kautta ostamisesta. Kerron tuotteista aina rehellisen mielipiteeni.

Katso myös

23 kommenttia

  1. Ensin olin sitä mieltä (pullokuvien perusteella), että tää kokoelma on tylsä, mutta alan jälleen kerran pyörtää puheeni! Find Me An Oasis ja Coctails And Coconuts himottaa kokoajan vaan entistä enemmän :) Under The Twilight on kyllä tän kokoelmaperheen serkku, tai ite miellän sen enemmän syksyyn kuin kevääseen sopivaksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, joo noin siinä usein käy, että pullokuvat ei nappaa aluksi, mutta kun lakat näkee kynsillä, niin mieli saattaaki muuttua :) Samaa mieltä tuosta Under The Twilight -lakasta, vaikka kaunishan se on, mutta ei jotenkin kovin keväinen.

      Poista
  2. Resort Fling näyttää kivalta, mut muuten kokoelma on vähän tylsä. Mikähän mulla nyt on, ku oon koko aika tollasten korallipinkkien ym. perään.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on niin herkullisen värinen <3 Aika jännä muuten, mäkään en ole yleensä kovin korallien perään ollut, mutta jostain syystä ne on nyt kutkuttaneet kovasti! :D

      Poista
  3. Under The Twilight tupsahti juuri Nailsuppliesin paketista, koska a) se on violetti ja b) siinä on sana Twilight :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha :DD Voisin olettaa, että oot Twilight-fani? :D Jos niistä leffoista puhutaan, niin ite ainakin myönnän, että tykkään :) Yleensäkin kaikki vampyyri ja ihmissusileffat on tosi jees :)

      Poista
  4. Tää kvartetti nyt nyt kyllä sytytä mua... Kokoelmana tästä puuttuu potku ja ilo, ja tää lakkanelikko on aika konservatiivinen ja niin nähty. Siis e tällä kertaa, Essie!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä sitä voi aina sytyttää. Olisin kyllä itekkin kaivannut tohon kokoelmaan jotain värikkäämpää ja räväkämpää, mutta ehkä siitä on haluttu nimenomaan tuollainen hillitty?

      Poista
  5. Under the twilight näyttää juuri munlaiselta lakalta!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ni :) Se on kyllä ihan mielettömän hyvälaatuinen!

      Poista
  6. Under The Twilight on musta kivoin, mutta kaiken kaikkiaan aika tylsän oloinen kokoelma. Tuntuu, että tuollaisia sinisiä ja persikkaisia lakkoja tulee joka merkiltä joka kevät.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kevätkokoelmissa on usein ainakin noita persikkaisia. Saisivat keksiä nyt jonkun ihan uuden värin, mitä ei oo ennen nähty eikö?! :D

      Poista
  7. Nää kaikki näyttää vaan niin ihanalta että tekis mieli hankkia ne kaikki, mutmut mistä repäsen rahat :D pitikin sen puhelimen hajota niin en voi törsätä lakkoihin -.- Niin nättejä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tarviiko sitä puhelinta sit kuitenkaan :D Eikös kynsilakat ole tärkeimpiä :D

      Poista
  8. Voi kakka! Mä aattelin pullojen perusteella ettei oo mieluisia sävyjä, mutta näistä kaikki muut miellyttää paitsi under the twilight ei säväyttänyt, mutta tuo coctails&coconuts ja resort fling <3 Oivoi lompakko kiittelee taas..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, niinkö siinä sitten kävi :D Mutta minkäs sille mahtaa, jos lakat on niin nättejä <3

      Poista
  9. Find me an Oasis on ihana <3

    VastaaPoista
  10. On pakko sanoa WAUTSI tolle resort fling-sävylle :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.