Testissä: OPI Push And Shove peililakka

Toivottavasti teitä ei jo kyllästytä OPI Gwen Stefani -kokoelman lakat, sillä täältä pesee lisää! Testiin pääsi tällä kertaa Push and Shove ...

Toivottavasti teitä ei jo kyllästytä OPI Gwen Stefani -kokoelman lakat, sillä täältä pesee lisää! Testiin pääsi tällä kertaa Push and Shove, joka on hopea ja metallinen chrome-lakka, jossa on lähes peilimäinen pinta. Lakka on myynnissä CesarsShopissa, josta sain sen testattavaksi. Push and Shove:sta on käyty paljon keskustelua kynsiharrastajien piireissä, sillä lakka on herättänyt sekä kiinnostusta että pettymystä. Katsotaanpa siis minun arvioni.
Push and Shove tulee tuplapakkauksessa, jossa on lakan lisäksi minipullo Lay Down That Base -aluslakkaa. Push and Shove on tarkoitettu käytettäväksi ainoastaan tämän erikoisaluslakan kanssa, mutta harmillisesti aluslakkaa saa vain pienessä pullossa eikä sitä voi ostaa erikseen lisää. Tämän vuoksi halusin kokeilla, toimiiko Push and Shove muiden aluslakkojen kanssa ollenkaan. Siitä lisää alempana.

Push and Shove -lakka levitetään täysin kuivuneen aluslakan päälle ja sen levittämisessä saa olla tarkkana, koska se kuivuu nopeasti. Ei kannata vetää sivellintä monta kertaa samasta kohdasta, koska tällöin kynnelle saattaa tulla kaljuja kohtia tai ruttuja. Siveltimen jälkiä jää myös helposti näkyviin, mutta lakan kuivuttua ne hälvenevät onneksi hieman. Testailuissani yksi kerros oli melkeinpä parempi kuin kaksi kerrosta. Push and Shove peittää kyllä jo yhdellä kerroksella, mutta jos laittaa toisen kerroksen, kannattaa antaa ensimmäisen kerroksen kuivua ensin täysin.

Push and Shovea käytetään ilman päällyslakkaa, mutta vastoin ohjeita testasin tietysti, miltä se näyttää päällyslakan kera, hahaa! Kokeilin Inm OTD -pikakuivattajaa ja Sally Hansenin Insta-Dri -pikakuivattajaa, eivätkä ne mielestäni huonontaneet merkittävästi lakan peilimäistä pintaa. Jos siis haluaa lakkauksille kestoa, kannattaa ehkä kokeilla päällyslakkaa tai pikakuivattajaa. Kuvissa kynsillä ei ole pikakuivattajaa päällä.
Testasin viittä eri aluslakkaa. Käyn ensin läpi kolme aluslakkaa sekä pikkurillissä olevan meikkisienimenetelmän. Kaikissa, paitsi pikkurillin kynnessä, on 2 kerrosta Push and Shovea. Aluslakkaa kynsillä on 1 kerros ja missään ei ole päällyslakkaa.


OPI - Lay Down That Base
Lay Down That Base levittyi hyvin, mutta se ei tasoittanut kynnen pintaa lainkaan, eli kun lakkasin päälle Push and Shovea, niin kaikki railot näkyivät. Kauempaa katsottuna se ei niin häiritse, mutta läheltä katsottuna raidat näkyvät ikävästi. Push and Shovea oli kuitenkin suht helppo levittää.

Essie - Ridge Filler
Ridge Filler toimi mielestäni hyvin. Se tasoitti kynnen railoja paremmin kuin Lay Down That Base, mutta Push and Shoven levitys oli ehkä vähän haastavampaa Essien päälle. Pikkurillin kynnen päälle töpöttelin vielä Push and Shovea meikkisienellä, koska halusin kokeilla, auttaisiko se näkyviin railoihin. Ei kovinkaan auttanut ja se heikensi peilimäistä pintaa jonkin verran. Ehkä kaksi töpöttelykerrosta olisi toiminut paremmin, nyt laitoin vain yhden.

Nfu Oh - Aqua Base
Tämä on kokeilemistani aluslakoista toimivin! Lakka tasoitti kynnen epätasaisuudet parhaiten ja sen päälle oli helpohko levittää Push and Shovea. Jes! Suosittelen siis käyttämään mieluummin tätä, kuin LDTB-aluslakkaa, mikäli kynnessä on epätasaisuuksia. (Etusormen kynnessä näkyy läikkä, jonka huomasin vasta näistä kuvista. Saatoin siis kolhia sen johonkin :) )

IsaDora Peel Off -aluslakka
Kokeilin alle myös peeloffia, mutta katsokaas miten kävi. Ei toimi ei. Lakkaan tuli kamalia railoja ja ruttuja, vaikka kuvasta rutut eivät niin näykkään. Tätä ei siis kannata käyttää.
OPI Original Nail Envy -aluslakka
Ei toiminut myöskään Nail Envy. Ihan järkyttäväksi meni tuo lakka samantien, huhhuh! :( En siis suosittele.

Lakkasin lopuksi parit kynnet OPI Hey Babyllä, johon olen kyllä ihan lätkässä :) Harvemminpa tulee lakattua samalla lakalla toista kertaa näin pian.

Push and Shove on ollut kynsillä 5 päivää ja kärkikulumaa on toki tullut, koska kynsillä ei ole päällyslakkaa. Yllätyin silti siitä, miten hyvin lakka on kestänyt! Kuvittelin sen kuluvan jo ensimmäisen päivän jälkeen, mutta vasta toisena päivänä näkyi kulumisen jälkiä. Tämä voi johtua myös siitä, että kynteni ovat kovat eivätkä taivu juuri mihinkään.

Lopputuomio: Aivan mieletön peilipinta, josta näin melkein oman pärstäni! Pelottavaa :D Viihdyin näillä kynsillä hyvin ja huomasin, että ihastelin tuota kiiltävää metallipintaa vähän väliä. Sitten tulee se "mutta": itseäni häiritsee nuo kynnen epätasaisuudet aika paljon, joten aion kokeilla vielä erilaisia tapoja parhaan tuloksen saamiseksi. Esimerkiksi kaksi aluslakkakerrosta voisi vaikuttaa positiivisesti. Kynsiä voisi myös buffata eli viilata kynnen pintaa kevyesti, mutta sitä en ole tehnyt, enkä usko että haluan jatkossakaan näin tehdä.

- - - - -

Pakko vielä vilauttaa tähän loppuun CesarsShopista testattavaksi tulleita uutukaisia eli lempparini OPI Brazil-kokoelmasta sekä Essie Resort-kokoelma! Essien lakoista on tulossa swatch-kuvat myöhemmin.


OPI Brazil-kokoelman lakkoja

Essie Resort 2014 -kokoelma


Kertokaas mitä mieltä olette Push and Shovesta? Onko jollain jo kokemuksia tästä ja löytyykö kenties jotain kikkakolmosia lakan levittämiseen tai epätasaisuuksien peittämiseen?Push and Shove on saatu blogiyhteistyön kautta CesarsShopista. En hyödy linkkien klikkailusta tai niiden kautta ostamisesta. Kerron tuotteista aina rehellisen mielipiteeni.

Katso myös

20 kommenttia

 1. Mulle tää on vasta matkalla (mikäli edes tulee). Mutta uskon joutuvani viilaamaan kynnen pintaa ennen lakan laittoa, koska mulla on liian uurteiset kynnet lakalle:D Ja kuitenki oon liian tarkka sen suhteen että raitoja ei saa näkyä.. Upeahan tuo lakka muuten on:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei muutaku viilaamaan, jos se on ok. Eipähän sitten näy ne urat :)

   Poista
 2. Näyttää kyllä tosi mielenkiintoiselta. Olisi kiva kokeilla (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä kivan erilainen lakka, kokeilemaan sitten vaan :)

   Poista
 3. Miulla on Push and Shove ja oli kyllä rakkautta ensi lakkauksella! Levittyi todella hyvin ja kuivui yllättävän nopeasti. Minulla tosin tuli kärkikulumat jo ensimmäisen päivän aikana, koska teen niin paljon töitä käsilläni.

  Kiva, että kokeilit tätä muidenkin aluslakkojen kanssa - toi tuon oma kun on tosiaan niin harmittavan pieni. Nyt ainakin tietää mitä aluslakkoja vältellä, kiitos! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se kuivuu nopeasti kyllä. Ja riippuu varmasti mitä päivän aikana tekee, että kuluuko kärjet vähän vai enemmän. Kannattaa kokeilla sitä pikakuivattajaa päälle, niin ei kulu kärjet.

   Eipä kestä :) Itseäkin tosiaan kiinnosti, toimiiko muiden kanssa, joten oli pakko testailla. Tuon OPI Nail Envyn perusteella voisi olettaa, että kovin moni tavallinen aluslakka ei tuohon sovi, mutta onneksi kuitenkin jotkut toimii eikä vain Lay Down That Base.

   Poista
 4. Kivoja lakkoja oot saanut testiin

  VastaaPoista
 5. Kaunis tuo Push and Shove. Ja ah niiin ihanat OPIn lakat :P

  VastaaPoista
 6. Brazilien käyttökokemuksia odotellessa... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Instagramista löytyykin jo se keltainen I Just Can't Cope-acabana. Blogiin kestää hetken vielä tulla, koska makaan täällä juuri kuumeen kourissa ja yskien :(

   Poista
 7. Voi pylly, nyt alkaa kaikki kevät kokoelmat putkahdella, Kukahan ottais mun lompakon turvaan..?
  Ja just tollasta Push and shoven kaltaista lakkaa olen pitkään metsästänyt, mutta siitäkin nähnyt niin monta swatch kuvaa, ehkä mä nyt uskallan tilata sen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, joo tää kevät on vilkasta aikaa uusille kokoelmille. Ja vielä kun ne kaikki näyttää olevan tosi ihania, pahus :)

   Jos peililakkaa oot tosiaan metsästänyt, niin kannattaa tuo hankkia :)

   Poista
 8. Kiitos tästä postauksesta! Hyvä nähdä vähän vertailua... Brazil-kokoelmasta kotiutumassa Man-go ja Bossa Nova.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kestä, kiva jos tästä oli hyötyä :) Nuo molemmat mainitsemasi lakat on aivan ihania, et varmasti tuu pettyyn!

   Poista
 9. Kiitos tästä! Pakko ostaa toi Push&Shove, kun multa kerran Nfu Oh:n Aqua Base löytyy ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ni, sehän sattu sopivasti! :) Ja sen Aqua Basen kanssa ei oo kyllä huolta että heti loppuu kesken, kun on niin iso pullo :)

   Poista
 10. Täähän on sikälikin hyvä vinkki että Lay Down That Basea on kohtalaisen pieni määrä joten sen loputtua (tai ehkä jopa enemminkin) voi sitten tarttua Aqua Baseen. :D

  Hergullisen näköisiä nuo OPI:n brasilialaiset.... Missä mun viipyy?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo nimenomaan, eipä tarvitse luopua Push and Shoven käytöstä, vaikka LDTB loppuisikin.
   Toivottavasti saat omat brasilialaisesi pian <3

   Poista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.