Brasilialaiset nakuna

...eli mitäs muutakaan kuin OPI Brazil-kokoelman nude-lakkoja! v-o: Don't Bossa Nova Me Around, Taupe-less Beach, I São Paulo Ove...

...eli mitäs muutakaan kuin OPI Brazil-kokoelman nude-lakkoja!


v-o: Don't Bossa Nova Me Around, Taupe-less Beach, I São Paulo Over There, Don't Bossa Nova Me Around
Näillä kolmivärisillä kynsillä viihdyin useita päiviä. Kyseessä on siis OPI Brazil-kokoelman cremet nude-kaunokaiset, jotka ovat laadultaan ja peittävyydeltään parasta A-luokkaa. Olen ihan rakastunut näihin... <3 Kuinka helpoksi ja miellyttäväksi OPI onkaan tehnyt lakkojen levittämisen! Ja jokainen näistä peittää 2 kerroksella - melkein jopa yhdellä kerroksella.

Don't Bossa Nova Me Around on kolmikosta vaalein. Se on nude creme, joka taittaa hitusen vaaleanpunaiseen. Sanoisinko, että aika täydellinen nude! Seuraavana tulee Taupe-less Beach, joka on nimensä mukaan vaalean harmaanruskea eli taupe. I São Paulo Over There on näistä tummin, ja sävyltään se on ruskeanharmaa. ISPOT on hieman ruskeampi kuin Taupe-less Beach, joka taas taittaa enemmän harmaaseen.
v-o: Don't Bossa Nova Me Around, Taupe-less Beach, I São Paulo Over There


Loppuun vielä ilouutinen OPI-faneille eli CesarsShopissa on loppuviikon ajan OPI-tarjous "valitse 3, maksa 2" ja nopeat syövät hitaat :)Lakat on saatu blogiyhteistyön kautta CesarsShopista. En hyödy linkkien klikkailusta tai niiden kautta ostamisesta. Kerron tuotteista aina rehellisen mielipiteeni.


Mukavaa viikonloppua kaikille!

Katso myös

24 kommenttia

 1. Mää oon pikkuhiljaa tullu siihen tulokseen, ettei ton väriset lakat ookaan ehkä niin kamalia, mitä oon aiemmin tuuminu... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä jos oot tullu tuohon tulokseen! :) Itse oon tykännyt jo pitkään nudeista ja harmaanruskeista lakoista <3 Ne on jotenkin vaan niin nättejä ja tyylikkäitä ja sopii oikeastaan mihin tilaisuuteen vaan :)

   Poista
 2. Aivan uskomattoman kauniit sävyt noissa. Yleensä en kyllä tykkää lainkaan ton värisistä mut noi näyttää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo on todellakin niin <3 Ja vielä se, että laatu on niin hyvä, tekee noista vieläki ihanempia <3 Suosittelen kyl sunkin kokeileen :D

   Poista
 3. Ah aivan tajuttoman kauniit sävyt!

  VastaaPoista
 4. DBNMA on ehkä parhaimman laatuinen nudelakka mitä olen miltään merkiltä kokeillut ja kauniita on nuo kaikki muutkin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo samaa mieltä, DBNMA on kaikenkaikkiaan ihan täydellinen <3 Mulla on muitakin nudeja OPI:lta, mutta tuo vie kyllä voiton :)

   Poista
 5. Ihania sävyjä. Tuo Don't bossa nova me around on kyllä upea nude! Melkein pitäisi kotiuttaa, sillä kokoelmassa on ammottava aukko täydelliselle nudelle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siinä tapauksessa ehdottomasti kannattaa kotiuttaa se!! :) Tuo jos mikä on THE nude <3

   Poista
 6. Mä oon ihastellut näitä sävyjä siitä asti, kun tuo kokoelma tuli ja kiitos tämän postauksen, nyt oli viimeistään pakko kotiuttaa kaikki kolme, etten jää vain ilman :D Minäkin olisin varmasti viihtynyt tuossa lakkauksessa monta päivää (varsinkin noin siisteillä kynsillä) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, et varmasti tuu katumaan, on noi sen verran hyvää kamaa että! :D Tuossa värimaailmassa ihan kärkiluokkaa ainakin mun lakkakokoelmassa <3 Ja kiitos :)

   Poista
  2. Vähän mua jäi jännittämään, että onko nää kuitenkin liian samanlaisia Essien Chinchillyn ja Miss fancy pantsin kanssa, mutta sen näkee sitten ensiviikolla ;)

   Poista
  3. Aah, olisit vaan kysynyt vertailuja :) Mulla on tuo Miss Fancy Pants ja voin sanoa, ettei löydy noista Opeista dupea :) Lähimpänä on Taupe-less Beach, mutta se taittaa violettiin, kun taas MFP on selkeesti ruskeampi ja kellertävämpi. Ihania kyllä molemmat <3

   Poista
 7. Ja mä kun oikeasti luulin, etten tarvii yhtään näistä brasil -kokoelman lakoista. Nää sun kuvat yrittää parhaansa mukaan kääntää mun pään, ja Taupe-less Beach sekä aikaisemmin esillä ollu keltainen ihanuus I Just Can't Cope-acabana ovatkin jo varmasti hankintalistalla mahdollisimman pian. Pitänee ehkä käyttää tuo CesarsShopin tarjous hyödyksi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon sitä mieltä, että Brazil-kokoelmaa ei missään nimessä kannata missata :) Kaikki lakat mitä oon nyt kokeillut on ihan huippulaatuisia, ja vaik OPI:lla on yleensä muutenki hyvälaatuisia lakkoja, niin nämä on jotenkin onnistuneet olemaan entistä parempia, ihan uskomatonta. Ja tuo tarjous kantsii kyllä hyödyntää, jos sulla on jo noi kaksi lakkaa mielessä, mikäs sen ihanampaa kuin kolmas ilmainen lakka vielä itselle lahjaksi :D

   Poista
 8. EN TARVI EN TARVI EN TARVI! Enpä...

  VastaaPoista
 9. Noi värit sopii ihanasti toisiinsa! ♡

  VastaaPoista
 10. EN KESTÄ! Nää helkutin brasilialaiset vie minun järjen pian. Budjetti antoi myöten I Just Can't Cope-Acabanalle ja ajattelin että se on tarpeeksi. EI OLE.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha :D No mutta nythän saisit kolmannen ilmaseks, jos noi kaikki on pakko saada :D Brasilialaiset on tainneet viedä aika monen järjen ja mulla ne vei koko sydämenki :D <3

   Poista
 11. Tein tämmöisen blogihaasteen, missä piti haastaa kaikki ne blogit jotka tulee maininneeksi - eli sääntöjen mukaan haaste lankeaa nyt siullekkin :)

  http://whenlifeisdigital.blogspot.fi/2014/03/blogigallup-mellan-haaste.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos haasteesta! :) Olipa kiva haaste, tuo vaatii jo aika paljon paneutumista, koitan saada tehtyä kuitenkin jossain vaiheessa! :)

   Poista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.