ONS ja keväiset kukkakynnet

Odyssey Nail Systems , lyhyemmin ONS, on uusi tulokas pretty.fi :n valikoimaan. ONS-tuotteet on kehitetty alunperin ammattilaisten käyttöön,...

Odyssey Nail Systems, lyhyemmin ONS, on uusi tulokas pretty.fi:n valikoimaan. ONS-tuotteet on kehitetty alunperin ammattilaisten käyttöön, mutta pretty.fi:stä saa nyt kuluttajille suunnattuja tuotteita. ONS-lakat eivät sisällä tolueenia, DBP:tä eikä formaldehydiä, mikä on aina hyvä juttu. Sain valita testattavaksi muutaman lakan ja halusin kokeilla ko. merkin aluslakkaa ja pikakuivattajaa sekä värillisiä cremejä.
Space Shiver on viilentävä aluslakka, jonka luvataan ehkäisevän kynnen värjäytymistä. Lakka tuntui kyllä hieman viilentävältä ja se tuoksuu miedosti minttupastillilta, jännä :) Aluslakka kuivui nopsaan, mikä on itselleni ainakin tärkeä seikka. Käytössä sitten näkee, estääkö aluslakka kynsiä värjäytymästä.

Sonic Boom on pikakuivattaja, joka kuivuu tosi nopeasti, mielestäni yhtä nopeasti kuin Inm OTD. Sonic Boom on hieman hankala levittää, koska se on melko juoksevaa ja se ei levity kynnelle kuin "itsestään" täysin, joten pitää olla tarkkana, ettei kynnelle jää raitoja. Pinnasta tulee todella kiiltävä, kiiltävämpi kuin Inm:in kanssa ja pinta tuntuu myös sileämmältä. Sonic Boom kutistaa lakkaa hieman, mistä on pakko antaa miinusta. En huomannut kutistumista kynsien kärjissä, vaan lähinnä kynsien juurissa ja sivuilla.


Apple Green, Carnation Pink ja Forsythia


ONS värilakkoja valitessa teki mieli kokeilla keväisiä värejä, vaikka valikoimassa olisi ollut paljon muitakin sävyjä. Carnation Pink on vaaleanpunainen creme ja sävyltään tuollainen "baby pink". Forsythia on vaalea pastellinkeltainen creme. Tosi kaunis keltaisen sävy. Apple Green on vaaleanvihreä creme, sanoisinko, että omenanvihreä, joka taittaa limeen? :) Aivan ihana, keväisen vihreä väri <3

Kaikki kolme lakkaa ovat suunnilleen samanlaisia koostumukseltaan ja levittyvyydeltään. Lakkoja levitettäessä ensimmäinen kerros raidoittuu ja valitettavasti seuraavaa kerrosta levitettäessä, sivellin vetää herkästi alla olevankin kerroksen lakkoja mukaansa, jolloin raidoittumista tulee lisää. Lakat eivät levity kuin "itsestään" kynnelle, joten tasaisen pinnan saaminen voi olla haastavaa. Lakkaaminen on siis aika vaativaa puuhaa ja sain kyllä keskittyä siihen täysillä, että lopputuloksesta tuli mieluinen. Lakat kuivuvat suht nopeasti, mikä on plussaa, mutta kaikki vaativat itselläni 3 kerrosta peittävään jälkeen.
Koristelin kynnet kukkasilla kevään kunniaksi :) Tein kukat dotting toolilla eli pilkkutikulla. Keskisormen kukat menivät sitten leviämään, kun lakkasin kynnen pikakuivattajalla liian pian kukkien tekemisen jälkeen. Olisi siis pitänyt odottaa hieman kauemmin, eikä olla niin kärsimätön.
Alla vielä kuva ilman kukkia. Kuva on otettu luonnonvalossa. Muut kuvat on otettu päivänvalolamppujen valossa.ONS lakat tuottivat pienoisen pettymyksen, koska ajattelin niiden olevan esim. OPI:n laatuluokkaa. Toki vaaleat cremet on usein niitä hankalampia tapauksia monilla lakkavalmistajilla. Mahtaisiko sitten muut ONS-lakat olla parempilaatuisia? Onko kellään kokemuksia?


Lakat on saatu blogiyhteistyön kautta pretty.fi:stä. En hyödy linkkien klikkailusta tai niiden kautta ostamisesta. Kerron tuotteista aina rehellisen mielipiteeni.

Katso myös

6 kommenttia

 1. Aivan täydellisiä värisävyjä... Niin keväisiä! <3

  VastaaPoista
 2. Tuli ihan pääsiäispupufiilis! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kerrohan mullekki millasta on olla pääsiäispupu?? :DD Hahahaa huono vitsi :D Mutta juu kieltämättä aika pääsiäismäiset kynnet :)

   Poista
 3. Kauniit ja keväiset kynnet nämäkin! Itselleni ei tuo merkki ole tuttu, mutta harmi että laadullisesti ei sitten ollutkaan kehuttavia lakkoja. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva jos tykkäsit! Juu niinpä, mullekin oli tosiaan uusi merkki ja harmitti, että laatu ei vastannu odotuksia ainakaan noiden lakkojen kohdalla.

   Poista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.