Bangerhead saaliita - Butter London, Ciate, Essie

Sain tehdä Bangerheadille lakkatilauksen tässä jokin aika sitten kiitokseksi kynsikisan järjestämisestä teille. Toivottavasti kisan voitta...

Sain tehdä Bangerheadille lakkatilauksen tässä jokin aika sitten kiitokseksi kynsikisan järjestämisestä teille. Toivottavasti kisan voittaja Anni on löytänyt myös itselleen jotain kivaa Bangerheadilta :)

Näitä lakkakuvia on jo näkynyt Facebookissa ja Instagramissa, mutta nyt näette vielä swatchitkin lakoista pienten sepostusten kera. Kaikissa tikuissa on 2 kerrosta lakkaa, joten en mainitse siitä erikseen jokaisen kohdalla.



Olin tosi innoissani, kun kuulin, että Bangerheadin valikoimissa on Butter Londonin lakkoja <3 Pakkohan niitä oli sitten tilata ja näihin viiteen lakkaan päädyin.



Crumpet on hieman punertavaan taittava nude creme. Cuppa on vaaleampi ns. tavallisempi hiekansävyinen nude creme. Tätä on kehuttu paljon ulkomaisissa blogeissa, joten piti saada itse todistettua tuo hehkutus :) Blagger on hieman murrettu tummansininen creme, tosi sellainen chic sävy, jos tiedätte mitä tarkoitan :) Kaikissa kolmessa on ihana kermainen koostumus.



Fairy Cake sisältää pientä hopeaa ja hologrammiglitteriä kirkkaalla pohjalla. Kyseessä on kuorrutuslakka eli lakka ei peitä yksinään ainakaan parilla kerroksella. Tosi ihana kimallus etenkin auringonvalossa <3



Lovely Jubbly glitterpommissa on pieniä fuksian värisiä, sinisiä ja punaisia glittereitä kirkkaalla pohjalla. Lakka ei peitä yksinään 2 kerroksella.




Glitterharakka vei näköjään voiton minussa, joten tilasin lisää glitterlakkoja myös Ciatelta. Nämä lakat on täysikokoisia eli ei niitä minejä, mitä blogissa on näkynyt joulukalenterin avaamisen myötä.



Helter Skelter sisältää runsaasti violettia glitteriä kirkkaalla pohjalla. Glittereitä on niin paljon, että lakka peittää jo 2 kerroksella. Ihana kimallus <3



Love Letter onkin erikoisempi tapaus, se on nimittäin glitterinen duochrome :o Vähän hankala kuvailla väriä, mutta jotakuinkin tumman pinkistä kultaisen oranssiin. Seassa on sekä pienempää että isompaa hexglitteriä ja myös runsaasti shimmeriä kirkkaalla pohjalla. Muutama hopea hexglitterikin joukosta löytyy. Upea ja uniikki lakka mun lakkakokoelmassa <3



Pari Essietä suomisudeilla varustettuna pääsi myös tilaukseen. Olin jo pitkään himoinnut Tart Decoa ja nyt se on vihdoin mun, jee!



Tart Deco on ihana vaalea ja raikas koralli creme. Master Plan on harmaanruskea creme, todella kaunis sävy. (Monet varmaan tietää Essien Chinchillyn ja se on hieman tummempi kuin Master Plan.) Molemmissa lakoissa on hyvä kermainen koostumus ja suomisudit tekee levittämisestä vielä parempaa :)



Yllä vielä koko paketti. Lakkojen lisäksi tilasin myös OPI:n kynsilakanpoistoaineen, joka on näppärä matkoille mukaan otettavaksi. Aika söpö pieni pullo :)

Tuotteet on saatu blogiyhteistyön kautta Bangerhead.fi:stä. Postaus ei sisällä mainoslinkkejä.


Sellainen paketti oli se, tulikos uusia himotuksia tai löytyikö samoja lakkoja kuin teidän kokoelmista?

Katso myös

27 kommenttia

  1. Oi miten ihania lakkoja! :) Varsinkin tuo Love Letter, aaww. <3

    VastaaPoista
  2. Kivoja lakkoja oot saanut

    VastaaPoista
  3. Hihii löytyhän sieltä vaikka mitä lakkarakkauksia <3 Hupeni vaa se satanen aika nopeesti.. :D Tuo Love Letter näyttää tosi makeelle, pitää varmaan se kotiuttaa kun kerta alekoodikin tuli viime tilauksen mukana ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hyvä että löyty! :D Love Letter on vielä hienompi livenä, kun sitä vääntelee ja kääntelee :) Jännä etten ollu aiemmin törmännyt siihen missään blogissa tai muuallakaan!

      Poista
  4. Noi Butterit on ihania. Omistan yhden holon niistä sekä alus- ja päälyslakan. Teit kyllä muutenkin kyllä todella ihania valintoja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo Butterit on ihania ja rakastan tuota lakkapullon muotoa <3 Se on jotenkin sellanen tyylikäs :) Onko ne alus- ja päällyslakat olleet millasia?

      Poista
    2. En oo vielä ku pari kertaa kokeillu. OOn tekemässä niistä tai ainakin siitä aluslakasta ( kynsimeikkivoide :D ) lähempää tutkimusta kun vaan kerkiän.

      Poista
  5. Just laivalta tuli hommattua Tart deco ja tää on rakkautta ♥ Noi Butterin cremet näyttää varsin houkuttelevilta ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noni, siellä toinen Tart Decon onnellinen omistaja <3 Butterin cremet on tosi hyvälaatuisia. Sivellin on vähän kapea, mutta kun lakka on laadukasta niin sekään ei näköjään haittaa :)

      Poista
  6. Ooooh! Pystyin jo kuvittelemaan kynsilläni samanaikaisesti tuon Ciaten Love Letter -lakan ja kaveriksi siihen Essie Tart Decon. :D Ihana yhdistelmä! <3
    xoxo Mella

    VastaaPoista
  7. Cuppa *hihi* Mutta ihania lakkoja:)

    VastaaPoista
  8. Jos olis tykkaa-nappi, niin hihittelisin tuolle Sissin kommentille. ; )

    Mulla ei ole yhtaan(!) Ciaten lakkaa, mutta toi Love Letter vaikuttaa niin kiinnostavalta, etta se on ehka pakko hankkia! (Ja joku kaveri, koska aina pitaa olla vahintaan kaksi samanmerkkista lakkaa, terv. OCD) :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, mullakin on tuo pakkomielle, että pitäisi olla aina vähintään kaks samanmerkkistä lakkaa :D Välillä kyllä lipsun siitä, joten ehkä ei oo vielä niin vakava tilanne :D Mutta joo, voin suositella tuota Love Letteriä ja Ciaten lakkoja muutenkin, etenkin glittereistä on hyviä kokemuksia! Ja nuo pullot rusetteineen on <3

      Poista
  9. Love Letter on upean näköinen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä se todellakin on ja vielä hienompi livenä :)

      Poista
  10. Tosi kivoja lakkoja oot löytäny! ^__^ ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valinta oli kyllä vaikea, mutta oon tosi tyytyväinen noihin <3

      Poista
  11. Upeita lakkalöytöjä ja etenkin nuo Essiet ja Butterit alkoivat houkuttamaan... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on ihania, tai kaikki niistä oikeastaan :D

      Poista
  12. Ihania lakkaostoksia. Mäki himoitsen Tart Decoa :)

    http://daisy-beconfident.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  13. BL:n glitterlakat vaikuttaa herkuilta... Nam, mitä lakkoja!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.