Keijukakkua ja kiekuroita

Helle senkun jatkuu ja sää kuulemma meinaa lämmetä vielä entisestään, huuh ja puuh! Yöt on olleet aika tuskaisia, kun on niin kuuma, muuten ...

Helle senkun jatkuu ja sää kuulemma meinaa lämmetä vielä entisestään, huuh ja puuh! Yöt on olleet aika tuskaisia, kun on niin kuuma, muuten mua ei niin haittaa. Vähän saa valittaa kuitenkin eiks? :D

Mutta sitten kynsiin. Välillä jotain muuta kuin neonlakkoja, heh :) Ja pitkästä aikaa kokeilin leimailuakin! Aiemmassa postauksessa esittelin Butter Londoneitani ja pari niistä pääsi näille skittlette-kynsille.






Butter London Fairy Cake kimaltelee upeasti luonnossa, mutta nämä kynsikuvat ei tee lakalle oikeutta, pahoittelen (alla parempi kuva lakasta auringonvalossa swatch-tikun kera). Fairy Cakessa on pientä hopeaa ja hologrammiglitteriä kirkkaalla pohjalla. Keskisormessa on pohjalla Butter London Cuppa-lakkaa ja sen päällä 2 kerrosta Fairy Cakea. FC ei peitä ainakaan 2 kerroksella, tuskin kolmellakaan, eli sitä kannattaa käyttää toisen lakan päällä jos haluaa peittävää jälkeä tai vaikka vain osaan kynnestä.


Butter London Fairy Cake auringonvalossa, tikulla 2 kerrosta




Butter London Cuppa on ihana kermainen hiekkainen nude creme. Nimi muuten tarkoittaa lyhennettä sanonnasta "cup of tea", eikä sitä tautia, mitä moni varmaan ajattelee :) Cuppa peittää lähes 1 kerroksella, mutta itse laitoin 2 kerrosta. Tosi hyvä koostumus ja helppo levittää <3 Tätä on kehuttu paljon ulkomaisissa blogeissa eikä suotta.

En löytänyt dupea eli samanlaista lakkaa mun kokoelmasta, mutta lähimmäksi pääsi OPI Did You 'ear About Van Gogh?. OPI on hieman tummempi kuin Butter.





Turkoosia lakkaa kynsillä edustaa IsaDora Ocean Drive, joka kuuluu uudehkoihin geelilakkamaisiin lakkoihin (kts. postaus Isadoran lakoista). Aivan ihana sävy, joka on lähellä China Glaze Too Yacht To Handlea sekä Picture Polish Chillaxia, vinkvink! :) Ocean Drive on koostumukseltaan todella hyvä, levittyy hienosti ja peittää 2 kerroksella, lähes yhdellä. I like!

Ainiin, tein Ocean Drivella pilkut pikkurillin ja etusormen kynsiin, jos joku jäi sitä miettimään :)





Leimasin turkooseille kynsille kiekurakuvioita Pueen 59 leimauslaatalla ja Butter London Cuppalla. Tämä oli eka kokeilu Pueenin laatoista ja oon tyytyväinen laattaan. Kuvio ei hyökkää silmille vaan näkyy kivan hempeästi, kuten halusinkin. Laitoin pilkkuihin vielä Fairy Cakea kimallusta tuomaan.

Leimaus ei edelleenkään ole mun vahvuus ja ekat kokeilut pitikin poistaa kynsiltä. En silti antanut periksi ja lopputulos oli ihan hyvä.






Yllä olevasta kuvasta näkyy, mitä HK Girl teki vasemmalle peukalonkynnelle :( HK Girl kutistaa lakkoja välillä juurista tai kärjistä tai sivuilta. Mistähän johtuu, että alussa näin ei käynyt? Voiko olla, että kun pikakuivattajaa on jonkin aikaa käyttänyt eli kun se paksuuntuu niin ei toimi enää yhtä hyvin? Onko kellään tietoa? Inm OTD:n kanssa näin ei ole käynyt. Sechen kanssa kutistumista tuli heti ekalla kerralla. Inhoan lakkojen kutistumista yli kaiken, argh!




Näitä käytin:




Mulla on meneillään joku kuvausmasennus, tuntuu että mitkään kuvat ei onnistu siten kuten pitäis. Lakat ei näytä siltä, kuin ne oikeasti näyttävät. Mutta ehkä näistä nyt osviittaa saa.

Mitä te tykkäsitte kynsistä, näkyykö leimat liian hailakasti teidän mielestä?

PS. Kuinka moni luki otsikon "kakkua" sanan jonain muuna? :D Itse nimittäin luin parikin kertaa...

Katso myös

20 kommenttia

  1. Hyvin passaa kaikki sävyt yksiinsä, mutta tuo leimauskuvio olisi saanut olla vähän näkyvämpi, minttu on kuitenkin aika voimakas väri :) Mutta muuten ihanat "peruskynnet" :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Heidi :) Niin ehkä se vähän enemmän olisi voinut näkyä, mutta näillä mentiin :)

      Poista
  2. Todella kauniit kynnet ja lakat. Nuo leimauksetkin etenkin ovat kivat!

    VastaaPoista
  3. Kauniit kynnet ja hyvin toisiinsa sopivat värit! Pueenin leimauslaatta myös tosi nätti! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti paljon misify! Ja juu tuo Pueenin laatta on aika ihku :)

      Poista
  4. Mullakin HK Girl kutistaa lakkauksia tyvestä kun se alkaa paksuuntua. Harmi, koska muuten se olisi ihan täydellinen tuote. Ihan aina tätä ei kyllä tapahdu, tuntuu vähän riippuvan alla olevan lakan koostumuksesta ja siitäkin, miten kuivaksi se on ehtinyt ennen pikakuivattajaa. Kauniit kynnet <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ni, en ole siis ainut. Ja oot oikeassa, että riippuu varmaan alla olevasta lakasta tai kuivumisajasta. Voi kunpa voisi yhdistää HK Girlin ja Inm:in parhaat puolet :)
      Kiitos Sissi <3

      Poista
  5. Ihanat! :) London Cuppa näyttää tosi herkulta, nam!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia :) Ja Cuppa on tosi ihana kyllä <3

      Poista
  6. Todella hyvin sopii beige, minttu ja kulta yhteen! :) Olen itse huomannut tosiaan saman HK girlin kanssa, että täytyy alla olevan lakan antaa kuivua hyvin ennen sitä, mutta ongelmana vaan on, että olen yeensä niin malttamaton... Mutta HK girl on kyllä melkoinen taikalakka, koska se kuivuu tosiaan niin nopeasti, eikä tarvitse odotella tunteja sormet ojossa lakan kuivumista. Mikähän siinä on, että aina heti kun kynnet on lakannut, luonto kutsuu tai jotain muuta vastaavaa? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että sunkin mielestä nuo värit sopii yhteen :) Haha, joo vessassa pitäis muistaa käydä aina ennen kun alkaa lakkailemaan kynsiä :D Ja HK Girl ei ole ainut pikakuivattaja, joka kuivuu noin nopeasti. Mm. Inm OTD ja Seche Vite kuivuu ihan yhtä nopeasti, eli siinä mielessä HK Girl ei ole muita parempi.

      Poista
  7. Tosi kivat kynnet! Tuo leimauslaattakin on super kiva :)
    Muuten, käytätkö jotain kuvanmuokkausohjelmaa?

    VastaaPoista
  8. Mistä ostat sun chinaglazet ja opit ym. ? Ihanat kynnet!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ostopaikat vähän vaihtelee, mutta mm. nailsupplies, transdesign, head2toebeauty, ebay... Ja kiitti! :)

      Poista
  9. Keijukakkaa ja kiemuroita...? :D
    Pieni lukihärö iski :)

    VastaaPoista
  10. Nämä kynnet on kyllä i-ha-nat!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.