Kesäiset merimieskynnet, arrrrr!

Szia! Budapestin reissu on nyt takana ja olihan se ihan mahtava paikka <3 Lomakuvia on luvassa toisessa postauksessa, koska tämä postaus ...

Szia! Budapestin reissu on nyt takana ja olihan se ihan mahtava paikka <3 Lomakuvia on luvassa toisessa postauksessa, koska tämä postaus täyttyi kynsikuvista.

Ilmoitan tässä välissä OPI-kalenterin arvonnan voittajan, ettei tarvitse kauempaa odotella. Onnetar suosi tällä kertaa Athenaa, paljon onnea! Laitan sulle mailia tulemaan :) Muille lohdutukseksi, että Facebookin puolella käynnistyy lähipäivinä arvonta, jossa on luvassa ihania juttuja...

Mutta sitten reissukynsien pariin. Näistä tuli merihenkiset sailorkynnet, mutta tuskin kellään merimiehellä tällaisia oikeasti on, hehheh.




Olen jo varmaan reilun kuukauden halunnut tehdä merimieskynnet, mutta en vain saanut aikaiseksi. Eri versioita on näkynyt etenkin Instagramissa hurja määrä. Katselin netistä myös merihenkisten bikinien kuvia, joista nappasin inspiraation pariin kynteen. Halusin tehdä kynnet perinteisillä väreillä eli punaisella, sinisellä ja valkoisella, mutta reissua varten teki mieli jotain kesäistä. Sainkin sitten väriehdotuksen työkaveriltani eli hän ehdotti korallia. Yhdistin siihen kuitenkin vielä pinkkiä ja kultaa ja lopputulos oli kiva sekamelska, mutta mieluinen sellainen :D



Picture Polish Sunset on ensimmäinen PP lakka, joka blogissa nähdään. Tilasin jokin aika sitten ensimmäiset PP lakkani, jotka ovat jo vilahdelleet Facebookin ja Instan puolella. Sunset on neonkoralli crelly, toooodella herkullinen väriltään. Se peittää 3 kerroksella yksinään, mutta valkoisen päälle riittää 1 kerros. Lakka olisi täydellinen, jos se peittäisi 2 kerroksella, mutta mulla jäi vielä kynnenkärki kuultamaan läpi, joten oli pakko lisätä vielä kolmas kerros. Koostumus on muuten erittäin hyvä ja lakkaa on helppo levittää.





Helmerin kätköistä ei löytynyt ankkuritarroja tai siirtokuvia, joten oli pakko ryhtyä maalaushommiin. Maalasin kultaisen ankkurin ensin kultaisella akryylimaalilla ja ohuella siveltimellä. Sen päälle tein toisen kerroksen China Glazen Mingle With Kringle lakalla. Otin ankkuriin mallia Instagramista @nailsbyjema:lta ja koko nimettömään kynteen Sinneyltä.


Ankkurin alle laitoin 2 kerrosta Gina Tricoon valkoista sekä kynsivinyyleillä ja PP Sunsetilla tehdyt raidat. Tällä kertaa raidat onnistuivat hyvin, jee :) Vasemman peukun raidat taas eivät menneet ihan niinkuin Strömssössä. Yritin olla fiksu ja levittää pinkin lakan (Zoya Ali) sienellä töpöttelemällä, jottei lakkaa menisi kynsivinyylien alle, mutta eipä auttanut. Lisäksi meikkisienessä oli muutama pölykarva, joka tarttui kivasti kynnelle. Näissä kuvissa niitä ei näy, mutta luonnossa itse kyllä huomasin ja otti päähän. Annoin kuitenkin asian olla. Oikean etusormen raidoitin Alilla normaaliin tapaan levittämällä lakkaa sudilla.




Laitoin vasempaan peukkuun pinkkien raitojen seuraksi kultaista kynsiteippiä ja kultaisia niittejä. Teipit pysyivät kynsillä koko reissun ajan eivätkä alkaneet repsottamaan reunoista, wuhuu! Laitoin 2 kerrosta pikakuivattajaa, mikä varmasti auttoi pysyvyyteen.




Valkoisen ankkurin piirsin Sally Hansenin I ♥ Nail Art Pen koristelukynällä. Ankkurista tuli hieman paksumpi kuin kultaisesta ankkurista, koska tuolla kynällä ei saa niin ohutta jälkeä aikaiseksi. Olin silti tyytyväinen piirrokseen, etenkin kun piirsin sen ylösalaisin :D Tuo kynä on tosi kätevä, kun virheet voi pyyhkiä vedellä ja pumpulipuikolla tai vastaavalla pois. Valkoinen väri on siis vesiliukoista ja on veden kestävää vasta, kun sen päällystää päällyslakalla. Väri ei levinnyt mulla yhtään, annoin sen kuitenkin kuivua hetken ennen pikakuivattajan laittamista.





Kynsille pääsi ensimmäistä kertaa Dollish Polish Drooling Over Your Polish, joka on Black Saliva -blogista tutun Viivin, CesarsShopin ja Dollish Polishin yhteistyössä tehty lakka. Kyseinen lakka kuuluu uuteen The Finnish Blogger -kokoelmaan, josta moni on varmaan kuullut. Ihan mahtavaa, että suomalaiset bloggaajat ovat saaneet tällaisen tilaisuuden. Toivottavasti tällaisia tulee jatkossa lisääkin!

Drooling Over Your Polish sisältää erikokoisia valkoisia ja kultaisia hexglittereitä sekä pientä hologlitteriä kirkkaalla pohjalla. Aivan ihana lakka eikä glittereitä tarvinnut kalastella <3 Lakkasin kynnen 2 kerroksella Gina Tricoon valkoista ja 2 kerroksella DOYP-lakkaa. Päälle kerros HK Girliä.



Pinkkiä lakkaa kynsillä edustaa Zoya Ali, joka pääsi myös ensimmäistä kertaa kynsille. Ali on neonpinkki crelly, joka taittaa lämpimään. Lakka peittää 3 kerroksella, mutta jää hieman tummahkoksi. Valkoisen lakan päällä se on paljon räikeämpi. Saa nähdä lähteekö tämä eteenpäin, olisin niin toivonut sen peittävän paremmin.





Näitä käytin:
  • Gina Tricot - White
  • Zoya - Ali | NailsAve
  • Dollish Polish - Drooling Over Your Polish | CesarsShop, saatu
  • Picture Polish - Sunset | NorwayNails
  • China Glaze - Mingle With Kringle | CesarsShop, saatu
  • Sally Hansen - I ♥ Nail Art Pen (valkoinen) | Berner, saatu
  • Oumaxi akryylimaali, kulta (ei näy kuvassa)
  • Glisten & Glow - HK Girl Top Coat (ei näy kuvassa) | CesarsShop, saatu
  • Glisten & Glow - Stuck On Blu! (ei näy kuvassa) | CesarsShop, saatu
  • Koristelusivellin | MiMax, saatu
  • Dotting tool
  • Strassikynä niittien asettamiseen | MiMax, saatu
  • Kultaiset pyöreät niitit | CesarsShop, saatu
  • Kultainen ja valkoinen kynsiteippi
  • Kynsinauhaleikkurit teippien leikkaamiseen
  • Pinsetit
  • Kynsivinyylit, suorat | NailVinyls (alla olevassa kuvassa)

Kynsivinyylit

Hősök tére

Kynnet kestivät reissun hyvin, mitä nyt pientä kärkikulumaa tuli, mutta ei mitään katastrofaalista. Yllä vielä kuva Budapestistä, ja takana näkyy Sankarien aukio. Oli upea reissu ja suosittelen käymään Budapestissä, jos ette ole sitä vielä tehneet :) Laitan matkakuvia sitten toiseen postaukseen.


Mutta mitä raati tuumaa merimieskynsistä?

Katso myös

39 kommenttia

  1. Olipas näissä paljon meneillään, mutta lopputulos on ihanan harmoninen ja ovat kyllä ehdottomasti yhdet kauneimmat näkemäni merimieskynnet :) Ehkä johtuu noista hieman epätyypillisistä väreistä, että tämä oli omaan silmään nappisuoritus! Tosi upeat ja hienosti tehdyt ankkurit! Ei voi kehua tarpeeksi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi olipa ihana kuulla! Kiitos tosi paljon <3 Ja noissa on tosiaan aika paljon kaikkea, mutta hyvä jos ei ollut sun silmään liian sekavaa :D Tykkäsin itsekkin väriskaalasta, ompahan ainakin kesään sopivat :)

      Poista
  2. Upeat, upeat kynnet! Sinä se osaat!

    VastaaPoista
  3. Hienot. Oot saanut tosi hyvin yhdistettyä kaikki nuo elementit yhdeksi kokonaisuudeksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon <3 Hyvä kuulla että kokonaisuus miellyttää! :)

      Poista
  4. Aivan ihanat kynnet ja niin värikkäätkin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti annii, kiva kuulla että tykkäät! <3

      Poista
  5. Onpas ihanat kynnet! Mä alan olee aikalailla vakuuttunut siitä että tarviin nuo Sally Hansenin I <3 Nail art kynät..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kyllä sä ne kynät tarvit! :D Käteviä vekottimia ja mahtavaa on se, että niitä voi huoletta pyyhkiä ja korjailla ja alottaa vaikka kokonaan alusta. Tavallisia akryylimaaleja ei voi käsitellä noin, koska ne kuivuu niin äkkiä, niissä pelivaraa ei siis ole kuin hetki, mutta noita Sally Hanseneita pystyy muokkaileen paljon kauemmin. Ja kiitos <3

      Poista
    2. Ostoksille siis vie tieni :D

      Poista
  6. tosi hienot ja näihinhän on käytetty vaikka mitä! :D silti tosi yhteinäinen kokonaisuus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti paljon Johanna! Kaikenlaista tuli tosiaan laitettua näihin kynsiin, kun teki mieli kokeilla eri juttuja, mutta hyvä jos sustakaan ei ole liian sekavaa :D

      Poista
  7. Ihan älyttömän ihanat kynnet, TAAS! <3
    Ekaksi kuin näin pelkän otsikon, odotin näkeväni sini-puna-valkoiset kynnet, ja oli kyllä positiivinen yllätys tämä värisävy! Tosi raikkaat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, ja extrapojot tosta kultaisesta ankkurista - sehän on ihan täydellinen!

      Poista
    2. Kiitos hirmusti Katri! <3 Hyvä, jos värisävyt miellytti sun silmää :) Mä luulen kuitenkin, että teen vielä jossain vaiheessa ne perinteiset sini-puna-valkoisetkin versiot :D Kultainen ankkuri onnistu munkin mielestä hyvin ja aikaa siihen tais tovi mennäkin, joten hienoa kuulla, että tykkäät siitä <3

      Poista
  8. Budapest <3

    Kivat kynnetkin, joo ;)

    VastaaPoista
  9. OOOOO, MITEN I-H-A-N-A-T! *__* ♡

    VastaaPoista
  10. Upeat kynnet! Itsekin tein ihan pari päivää sitten seilorikynnet ja olin tosi tyytyväinen niihin, mutta nyt kun näin nämä.... :D Olet sä kyllä todella taitava!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Viveka! Kävin katsomassa sun seilorkynnet ja nehän on hienot! Hyvin olit ankkurinki maalannu ja tykkään kyllä tuosta perinteisestä väriyhdistelmästä paljon :)

      Poista
  11. voi eii, nää on liian ihanat <3

    VastaaPoista
  12. Vau! Aivan upeat kynnet. <3 Ihanat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla, että tykkäät kynsistä <3

      Poista
  13. Rakastan seilorikynsiä ja nämä ovat kyllä tavattoman kauniit <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Seilorikynnet on munkin mielestä ihan rakkautta :) Kiitos Sissi <3

      Poista
  14. Ihan huippukivat kynnet! Mä vielä kuolailen tuota Drooling Over Your Polishia, en raaskinut vielä hankkia kun ostin kolme muuta kokoelman lakkaa. Mutta ton kyllä haluisin vielä! Tai siis haluisin ne kaikki! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Niniane! DOYP on mielettömän upea, suosittelen hankkiin sen ennen kuin sitä ei enää saa :)

      Poista
  15. Tosi hienot ja upeat kynnet! Budapest kuuluu yksiin niistä paikoista joissa haluan käydä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti paljon nin! <3 sun pitää ehdottomasti päästä Budapestiin, niin ihana kaupunki :)

      Poista
  16. Nämä ovat todella hienot kynnet ja vaikka en niin seiloriteeman suurin ystävä olekaan, näiden kynsien myötä aloin nyt itsekin vähän teemasta innostua =D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee sainpahan sut innostuun seiloreista edes vähän! :D Mä oon jotenki ihan lääpälläni niihin :) Niin ja kiitos kovasti <3

      Poista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.