Testissä: Sally Hansen kynsien, kynsinauhojen ja käsienhoitotuotteita

Sally Hansenilta on tullut kivoja kynsien, kynsinauhojen ja käsienhoitotuotteita, joita sain testattavaksi www.pretty.fi :ltä ja maahantuoja...

Sally Hansenilta on tullut kivoja kynsien, kynsinauhojen ja käsienhoitotuotteita, joita sain testattavaksi www.pretty.fi:ltä ja maahantuojalta. Olen ennenkin käyttänyt Sally Hansenin kynsituotteita, mm. kynsinauhaöljykynää, josta olen tykännyt kovasti (tässä linkki aiempaan postaukseen).

Tänään kerron, mitä mieltä olin näistä neljästä tuotteesta: Nail & Cuticle Oil, Nails & Cuticles Hand Creme, Nail Rehab sekä Cuticle Rehab.







Nail & Cuticle Oil




Sally Hansen Vitamin E Nail & Cuticle Oil on öljyhoito kynsille ja kynsinauhoille. Öljystä kerrotaan näin:

"Kynsiä ja kynsinauhoja hoitava sekä vahvistava öljyhoito. Onko sinulla hauraat ja uurteiset, helposti katkeilevat kynnet tai kuivat, repeilevät kynsinauhat? Syväkosteuttava öljy imeytyy nopeasti ja kosteuttaa tehokkaasti kynsiä sekä kynsinauhoja. Saat joustavat, vahvat kynnet ja pehmeät, siistit kynsinauhat. Öljy sisältää vehnän ja aprikoosin siemenöljyjä, safforiöljyä, aaloeta ja pantenolia. (13,3 ml)

Käyttö: Sivele kynsille ja kynsinauhoille iltaisin. Hireo kunnes öljy on imeytynyt - hieronta parantaa kynsien alueen verenkiertoa ja edesauttaa kynsien kasvua."




Tämä öljy meni heittämällä suosikkieni joukkoon! Kosteuttaa tosi hyvin ja imeytyy nopeasti. Sanoisin, että kosteuttaa aikas paljon paremmin kuin Nufun öljyt. En ole vielä pitkään tätä käyttänyt, mutta se on jäänyt jo päivittäiseen käyttöön. Siveltimellä on helppo levittää öljyä ja pullo on jotenkin ihanan ylellinen kultaisine korkkineen <3 Tätä en muuten käyttäisi ennen kynsien koristelua tai ennen kynsien kuvaamista, koska öljyä tulee siveltimellä suht paljon. Öljy on lähes hajuton, mikä on hyvä asia, koska aina en halua käyttää tuoksuvia öljyjä. 




Nails & Cuticles Hand Creme





Sally Hansen Nails & Cuticles Hand Cream on voide käsien, kynsinauhojen ja kynsien hoitoon. Voiteesta kerrotaan näin:

"Käsille ja kynsinauhoille tarkoitettu voide pehmittää käsien ihoa ja kynsinauhoja sekä hoitaa kynsiä. Tehokkaasti hoitava, kosteustasapainoa ylläpitävä koostumus imeytyy nopeasti eikä jätä rasvaista tunnetta. (97 ml)

Käyttö: Käytä päivittäin, lisää voidetta tarvittaessa."





Tykkään tästä voiteesta kovasti. Se kosteuttaa hyvin ja ihosta tulee ihanan pehmoinen. Olen käyttänyt tätä käsille ja kynsinauhoille, en niinkään kynsille, koska kynnet on yleensä lakattuna :) Tuoteseloste pitää paikkansa eli voide tosiaankin imeytyy nopsaan eikä siitä jää rasvaista tunnetta, niinkuin joistain rasvoista tuppaa jäämään. Voide sopii siis päiväkäyttöön eikä vain ennen nukkumaan menoa. Tuoksu on ihana, sellainen hieman appelsiininen, mutta mieto. Itse en tykkää voimakkaan hajuisista rasvoista, ja tätä pystyn onneksi käyttämään.




Cuticle Rehab




Sally Hansen Cuticle Rehab on geelimäinen kynsinauhaöljy, josta kerrotaan seuraavasti:

"Intensiivinen hoito ärtyneille, kärsineille ja kuiville kynsinauhoille. Geelimäinen hoitoöljy sisältää mm. E-vitamiinia, jasmiinia ja ruusua jotka rauhoittavat ja kosteuttavat kynsinauhoja. Helposti levitettävä koostumus, jonka kosteuttava ja pehmittävä vaikutus tuntuu välittömästi. Rauhoittava, kurkulle ja melonille tuoksuva geelivoide tekee rikkoutuneista kynsinauhoista jälleen pehmeät ja joustavat. (8,8 ml)

Käyttö: Sivele kynsille ja kynsinauhoille. Hiero kunnes öljy on imeytynyt."





Cuticle Rehab poikkeaa tavallisista öljyistä sen geelimäisen koostumuksensa takia. Tuubia saa puristaa välillä aika lujaa, että geeliä tulisi ulos. Siveltimellä saa levitettyä geeliä hyvinkin tarkkaan ja siksi se onkin kätevä esimerkiksi ennen kynsien valokuvaamista. Kynsinauhageeli kosteuttaa kuivia kynsinauhoja, mutta kovin syväkosteuttava se ei mun mielestä ole. Tuoksu on vesimeloninen, ei ihan mun lempparituoksuja täytyy sanoa. Tuubi on kuitenkin näppärä pitää laukussa mukana, ja siellä se tällä hetkellä mulla asustaakin :)




Nail Rehab




Sally Hansen Nail Rehab on tehohoito ohuille ja hauraille kynsille, josta kerrotaan näin:

"Nail Rehab -tehohoitolakka vahvistaa heikkoja ja hauraita kynsiä ja tekee kynsistä jälleen vahvat ja hyväkuntoiset. Himmeän vaaleanpunainen lakka peittää kynsien pienet virheet ja epätasaisuudet ja tekee kynsistä heti terveemmän näköiset. Tuotteen sisältämät jasmiini- ja ruusu-uute sekä E-vitamiini rauhoittavat ja kosteuttavat kynsiä sekä tekevät niistä siistin ja hoidetun näköiset. Nail Rehab -lakka luo kynsien päälle kerroksen, joka suojaa kynsiä lohkeamiselta, liuskottumiselta ja repeytymiseltä. (10 ml)

Käyttö: Levitä 1 - 2 kerrosta puhtaille kynsille. Käytä yksinään tai värilakan alla. Poista tuote 7 päivän kuluttua ja toista käsittely."




Itselläni ei ole vaurioituneet tai hauraat kynnet, joten en pysty sanomaan, tehoaako Nail Rehab sellaisiin kynsiin. Olen käyttänyt tätä "nakukynsipäivinä" eli silloin, kun en ole jaksanut lakata kynsiä :) Tavallisena aluslakkanakin se toimii hyvin. Hento vaaleanpunainen väri tuo kynsille kivan pinnan, joka on myös kiiltävä. Sivellin on hieman lyhyt ja tönkkö, mutta lakan saa silti levitettyä suht hyvin.



Onkos teillä kokemuksia näistä tuotteista? Tai löytyikö jotain uusia must-hävejä? :)


Tuotteet on saatu blogiyhteistyön kautta. Nail Rehab ja Cuticle Rehab on saatu Berneriltä. Nail & Cuticle Oil ja Nails & Cuticles Hand Cream on saatu Pretty.fi:stä. Postaus ei sisällä mainoslinkkejä.


Katso myös

10 kommenttia

  1. Tuo kynsinauhaöljy! Ostin sitä kerran ruokakauppareissulla kun oli pakko saada öljyä just sillä sekunnillla ja ihastuin. Nyt on jo toinen pullo menossa. Rasvan voisi ostaa töihin kokeiluun, sillä siellä ei ole oikein aikaa odotella että rasvojen jättämä klähmä menee ohi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo eiks ookkin ihana se öljy! <3 Jotkut rasvat on kyllä semmosia, että tuntuu ettei tunnissakaan oo vielä imeytyneet ja koko ajan on ällön tahmainen olo. Tuo tosiaan imeytyy nopsaan, kantsii kokeilla tykkäätkö sä siitä :)

      Poista
  2. minkä hintainen tuo kynsinauhaöljy on ? kiinnostus heräsi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 10,90€ ja löytyy siis prettystä jos haluat tilata: http://www.pretty.fi/sally-hansen-vitamin-e-nail-cuticle-oil-13-3-ml-kynsinauhaoljy.html

      Poista
  3. Toi öljy kyllä kiinnostelisi, pitää varmaan ottaa kokeiluun seuraavaks! Jäin enimmäkseen ihastelemaan sun kynsiä, tosi kauniit:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voin lämpimästi suositella kyseistä öljyä :) Ja kiitos tosi paljon, olipa kiva kuulla että pidät mun kynsistä <3 Itse sitä tuppaa näkemään aina ne virheet, mutta hyvä jos paljaat kynnet eivät ainakaan säikäyttäneet sua :D

      Poista
  4. Kiva kuulla Sally Hansenin tuotteista pientä arviota :) Mulle ne on melko tuntemattomia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että tykkäsit arvioista :) Sallyn tuotteita näkee mun mielestä ihan liian vähän missään kaupoissa, ite tykkään niistä tosi paljon ja harmittaa, ettei niitä löydy oikein mistään. Sitä mun pinkkiä kynsiöljykynääkään ei ole enää prettyn valikoimissa. Mut toivottavasti nämä yleistyisi joskus!

      Poista
  5. Minulla on ollu käytössä tuo Nail Rehab jo jonkin aikaa. Kynnet ovat paljon paremmassa kunnossa. Kynnen pinta on tasaisempi ja vaikka kärjet edelleen liuskoittuvat, on liuskoituminen vähentynyt ja nykyään kynttä lähtee paljon vähemmän kuin aiemmin. Aiemmin liuska saattoi lähteä puolesta kynnestä, nykyään vain muutama milli. Itse olen käyttänyt tätä aluslakkana ja se on toiminut tosi hyvin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi hienoa, että se on toiminut sulla noin hyvin! Kiitti kun jaoit kokemuksia! :) Mun on hankala sitä testata kunnolla, kun kynnet ei liuskoitu.

      Poista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.