The New Black - Shibuya

The New Black -kynsilakkamerkki on mulle uusi tuttavuus. Olen nähnyt merkin lakkoja joissain ulkomaisissa blogeissa, mutta nyt pääsin itsek...

The New Black -kynsilakkamerkki on mulle uusi tuttavuus. Olen nähnyt merkin lakkoja joissain ulkomaisissa blogeissa, mutta nyt pääsin itsekkin niitä kokeilemaan, kun sain aikamoisen kasan Global Beauty Secretsiltä. (Kuvan lakkaläjästä voi käydä kurkkaamassa Instagramista  :D )

Ensimmäisenä testiin pääsi The Digital Underground -sarjan Shibuya niminen setti. (Kiitos valinta-avusta Mellalle :) ) Shibuya on on tehty yhteistyössä kynsitaiteilijan Madeline Poolen kanssa ja setti on saanut inspiraationsa Tokyossa sijaitsevasta samannimisestä nuorisokulttuurin ja muodin keskuksesta, jossa värikkäät Manga-tyyliset prinsessat, Lolitat, hengailee. (Kyllä, nyt myönnän, että googlettelin vähän :D)







Shibuya-settiin kuuluu 3 cremelakkaa (kerman värinen, pastellinvaaleanpunainen ja minttu), yksi kultainen glitterlakka sekä yksi musta koristelulakka. Lakkapullot ovat kokoluokaltaan Dependiin verrattavissa ja niissä on 4 ml lakkaa. Musta koristelulakka on isompi ja se sisältää 8,8 ml lakkaa. Lakat eivät muuten sisällä haitallisia aineita, kuten tolueenia, formaldehydiä, kamferia tai DBP:tä eli ne ovat ns. 4-free lakkoja, mikä on hyvä juttu.

Tykkään tosi paljon noiden cremelakkojen väreistä ja ne sopii kyllä hyvin yhteen. Ei niitä turhaan ole laitettu samaan settiin :)





Yllätyin, miten hyvälaatuisia lakat olivat pienehköstä koostaan huolimatta! Kynsinauhoille ei valunut juuri yhtään lakkaa ja säästyin aika hyvin siistimispuuhista. Cremet ovat koostumukseltaan ihanan kermaisia ja peittävät 2 kerroksella. Minttu lakka peitti lähes 1 kerroksella. I like <3 Ja vaikka noissa on suht pieni sivellin, se ei jotenkin haitannut, koska lakat sai levitettyä tarkasti ja lakat myös levisivät kuin itsestään, niin häiritseviä epätasaisuuksiakaan ei jäänyt. Kultaisessa yksilössä on kultaisia hexglittereitä kirkkaalla pohjalla ja niitä ei tarvinut kalastella.







Inspiraatio kynsiin tuli pakkauksen takana olevasta mallikynnestä sekä setin aihealueesta. Tein siis graffitimaiset kynnet kuivaharjaustekniikalla. Sivellin pyyhitään pullon suuhun siten, että lakkaa tuskin jää siveltimeen. Sitten vedellään siveltimellä raitoja eri suuntiin joka kynnelle. Aiemmin olen tehnyt kynnet, joissa tein siveltimenvedot pystysuunnassa, mutta näihin kynsiin halusin levittää lakat eri suuntiin grafiittimaisen lookin aikaansaamiseksi.




Vasempaan nimettömään maalasin TNB kirjaimet mustalla koristelulakalla. Kirjaimet tulevat tietysti The New Black -termistä. Ohuella siveltimellä oli ihmeen helppo maalata sekä kirjaimet että nuo söherrykset, jotka tein pariin muuhun kynteen. Oikeaan keskisormeen pääsi kuitenkin lipsahtamaan lätäkkö ja pari ärräpäätä tais lentää, mutta ei onneksi nyt ihan täysin pilalle mennyt.






The New Black -lakkoja saa tilattua ainakin Lookfantastic.com ja Feelunique.com nettikaupoista. Postikuluthan on molemmissa ilmaiset. Tätä Shibuya-settiä saa vain Lookfantasticista tällä hetkellä.


Tästä kuvasta saan kiittää taas hovikuvaajaani Mr. Z:taa.


Onko The New Black kellekään ennestään tuttu? Entä mitä tykkäsitte tällaisista pastellisista graffitikynsistä?

Ja sitten tärkeä huomio, mulla alkaa nimittäin kesäloma!!! Jihuuuuu!!! 4 kokonaista viikkoa ja loma alkaa 5 päivän reissulla Budapestiin <3 Ootan niin innolla tuota matkaa, etten meinaa pöksyissäni pysyä. Aika kivaa säätäkin on sinne luvattu, sellasta +30 ja aurinkoista :) Voiskohan sieltä tehdä jotain lakkalöytöjä, ei mitään hajua millaisia lakkoja siellä myydään. Jos joku tietää, niin ois mahtavaa!

Aurinkoista perjantaita kaikille!


Lakat on saatu blogiyhteistyössä Global Beauty Secretsiltä. Postaus ei sisällä mainoslinkkejä.

Katso myös

32 kommenttia

  1. Ihanan söpöt kynnet! :) Aivan uusi tuttavuus kyllä minulle tuo The New Black, mutta täytyy harkita näiden hankkimista, sen verran ihania pastellisävyjä! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Janna! :) Joo luulen, että aika monelle voi olla uusi tuttavuus, kun ei näitä lakkoja Suomestakaan saa. Sävyt on tosi ihania <3

      Poista
  2. Wau, upeat! :) pastellisävyt kyllä uppoaa meikäläiseen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! <3 Kiva, että suhunkin uppoaa :)

      Poista
  3. Todella söpöt kynnet! :3

    VastaaPoista
  4. Mulla tuli näistä kynsistä heti mieleen streetdance! Wau! Ihanat! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo sopii tosiaan teemaan :) Kiitoksia kovasti! <3

      Poista
  5. Kynnet on kyllä ihan sun näköiset ja ihanat

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Mara! <3 Kai nää on sitten mun näköset, ainaki tunnen oloni kotoisaksi näillä kynsillä :D

      Poista
  6. Ihana tää pastelliversio :)

    VastaaPoista
  7. Ihanat kynnet! Lakkamerkki on ihan uusi minulle, mutta tuota voisi kyllä kokeilla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Et oo ainut :) Ja voin kyllä suositella, sen verran hyvälaatuisia lakkoja nuo oli! Nyt tekis mieli testata loputkin lakat, mutta luulen, että välillä pitää kokeilla muitakin merkkejä :D Ja kiitos kovasti <3

      Poista
  8. Ihana yhdistelmä tuli nuista lakoista! Vauuutsi! <3 Kiitos kun teit sen ensimmäisenä. ^___^ Vois melkein ite harkita tilaavani tuon setin. :)
    xoxo Mella

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, eipä kestä! Kiitos itselles kun valkkasit setin mun puolesta :D Ja tosi hyvin sopi nuo lakat yhteen munki mielestä <3

      Poista
  9. Hyvää lomaa ja hauskaa reissua! En ole ennen kyseisestä merkistä kuullut, mutta ahh voih! Nuo kynnet ovat todella ihanat. Nuo sävyt ovat todella kauniit.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos hirmusti Lemmi! <3 Ja juu, TNB taitaa olla tuntemattomampi merkki ainakin Suomessa, saa nähdä yleistyykö tulevaisuudessa. Tuon setin lakat on aivan ihania, tekee mieli tuijotella kynsiä koko ajan :)

      Poista
  10. rentouttavaa lomaa ! :) söpöjä lakkoja, eniten pidän tuosta kerman väristetä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos iitu, toivottavasti tosiaan saisi rentouduttua lomalla! :) Se kerman värinen on aika harvinainen, tai ei tule usein ainakaan vastaan samansävyisiä lakkoja. Tosi herkullinen :)

      Poista
  11. Unelmakauniit kynnet. Mää niiiiin tykkään! <3

    VastaaPoista
  12. Ihan mielettömän upeat kynnet!

    VastaaPoista
  13. NailGroupie86 täällä moi, esim. rrrrrrrrrrrrrrrrakastan näitä kynsiä, oih!!

    VastaaPoista
  14. Pinskun puuhastelut blogi on poistettu ja tilalle alan kirjoittaa pian puuhastelut blogia tervetuloa tutustumaan uuteen blogiin http://pianpuuhastelut.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  15. Ootko tekemässä vielä esittelyjä niistä muista TNB-lakoista joita sait tämän setin kanssa yhtä aikaa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kyllä mä niillä meinaan toki lakata vielä ja tehdä postausta :) Ongelma on vaan kun koko ajan tulee uusia lakkoja postiluukusta niin ei ehdi kaikkia testaileen :D

      Poista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.