IsaDoran syksyiset geelilakat ja Marron Glacé -kynnet

IsaDoran keväällä julkaisema Gel Nail Lacquer -geelilakkakokoelma on saanut nyt jatkoa syksyisissä sävyissä. Muistatteko vielä aiemman posta...

IsaDoran keväällä julkaisema Gel Nail Lacquer -geelilakkakokoelma on saanut nyt jatkoa syksyisissä sävyissä. Muistatteko vielä aiemman postauksen, jossa testasin IsaDoran Scarled Red -lakkaa? Pidin lakkoja peräti 10 päivää, ja tarkemmat testitulokset ja käyttöohjeet löytyvätkin tuosta aiemmasta postauksesta.
IsaDoran Gel Nail Lacquer -kynsilakkoja käytetään yhdessä saman sarjan päällyslakan (Top Coat) kanssa. UV-lamppua ei tarvita, vaan lakat kuivuvat tosi nopeasti ihan tavallisessa valaistuksessa, kuten tavallisetkin kynsilakat. Eli ensin kerros aluslakkaa, sitten 2 kerrosta IsaDoran värilakkaa ja lopuksi 1 kerros päällyslakkaa. Lakkaus kuivuu kosketuskuivaksi jo noin minuutissa.
Syksyn kunniaksi kokoelmaan on tullut uudet kausisävyt, joista sain testattavaksi Marron Glacé ja Orange Zest värilakat. Yllä olevassa kuvassa näkyy lisäksi kokoelmaan kuuluva kirkas päällyslakka. Muut sävyt löytyvät postauksen lopusta sekä Bernerin tiedotteesta.
Marron Glacé pääsi heti kynsille, koska tummanpunaiset vampy-sävyt ovat vain niin täydellisiä syksyyn. Marron Glacé on siis tumma punaruskea creme. Englanniksi sävyä voi kuvailla termillä maroon, johon lakan nimikin viittaa. Lakkaa on helppo levittää IsaDoran leveällä siveltimellä ja se peittää 2 kerroksella. Kynsinauhoja siistiessä punainen pigmentti saattaa hieman levitä, kuten punaisille lakoille on tyypillistä, mutta tämä ei ollut onneksi pahimmasta päästä siistittävä.
IsaDoran Top Coat antaa tosi hyvän kiillon ja kestävän pinnan kynsille. Pidin näitä lakkauksia kynsillä muutaman päivän, ja sinä aikana ei tullut ainuttakaan kärkikulumaa tai lohkeilua. Toki kestoaika riippuu kunkin omien kynsien laadusta, esim. hyvin ohuilla ja joustavilla kynsillä lakat eivät välttämättä kestä yhtä kauan kuin vahvoilla ja jämäköillä kynsillä.
Tuunasin vielä hieman kynsiä graniitinharmaalla W7 Night Suede -mattalakalla kuivaharjaamalla eli pyyhin siveltimestä suurimman osan lakoista pois ja sivelin parin kynnen juureen muutaman vedon. Nopeaa, helppoa ja ainakin mun mielestä kivan näköistä :)
IsaDoran Gel Nail Lacquer -kokoelma täydentyy yhdellä pysyvään valikoimaan jäävällä sävyllä French Pink sekä kuudella syksyn ja talven kausisävyllä Pretty Ballerina, Praline, Violetta, Orange Zest, Marron Glacé ja Midnight. Lakat tulevat myyntiin nyt lokakuussa ja niiden suositushinta on 9,50 euroa. Itse en ole vielä bongannut lakkoja kaupoista, mutta eiköhän niitä kohta ala näkymään ainakin Anttilassa, Sokoksella ja Stockalla.

Miltäs IsaDoran uudet syyslakat näyttää? Mua jäi kutkuttamaan vielä Violetta ja Midnight, slurps :P


Lakat on saatu blogiyhteistyön kautta IsaDoran maahantuojalta Berneriltä. Postaus ei sisällä mainoslinkkejä.

Katso myös

6 kommenttia

 1. Hyvältä näyttää:) Satuttiin postaamaan näistä samana päivänä, hauskaa:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo katoin just aamulla kanssa, että aika hyvä sattuma! :D Mutta eikös vaan olekin ihku tuo Marron Glace? <3

   Poista
 2. Oikein ihanat kynnet ja syksyyn sopiva sävy! En voi kun kadehtia kynsiesi ja kynsinauhojesi (onko sellaisia edes?) kuntoa, vautsi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Kaisuli! :) Tuo sävy on todellakin syksyyn sopiva, aivan ihana. Kynsinauhat on nyt olleet ihan hyvässä kunnossa kyllä, kiitos rasvojen ja kynsinauhaöljyjen. Mutta pahoin pelkään että ilmojen viiletessä ne on kohta huonommassa kunnossa. Täytyy vain alkaa kosteuttamaan niitä entistä enemmän, se on kaiken a ja o :)

   Poista
 3. Kivan syksyisiä sävyjä! Marron glacé on muuten ranskaa ja tarkoittaa jäätynyttä kastanjaa :) Eli siis tuo marron-sana tarkoittaa sekä kastanjaa että väriä kastanjanruskea. Suomeksi ehkä vähän harvemmin käytetty värin nimi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahaa se on jäätynyt kastanja, hyvä tietää! :) Joo suomeksi ei niin usein käytetä tuota värisävyä, mutta hiusväreistä se kastanjanruskea on ainakin tuttu :)

   Poista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.