Käärmeennahkaa kynsillä

Leimalua pitkästä aikaa. Nämäkin käärmeennahkakynnet ovat olleet tekolistalla jo ties kuinka kauan, mutta sainpas nyt sitten vihdoin tehtyä....

Leimalua pitkästä aikaa. Nämäkin käärmeennahkakynnet ovat olleet tekolistalla jo ties kuinka kauan, mutta sainpas nyt sitten vihdoin tehtyä. Perinteisestä yksivärileimauksesta poiketen kokeilin kaksivärileimausta ja tykkäsin lopputuloksesta tosi paljon. Täytyy kokeilla toistekkin!
Kynsien pohjaksi levitin 1 kerroksen OPI Going My Way Or Norway? -lakkaa. Ihana karamellinsävyinen creme, jota on ilo levittää hyvän koostumuksensa ansiosta. Ja laitoin tosiaan vain yhden kerroksen, koska päälle tuli vielä leimauskuvio. Jos olisin jättänyt kynnet ilman leimausta, olisin laittanut 2 kerrosta lakkaa tasaisen ja täysin peittävän lopputuloksen aikaansaamikseksi.

Bongasin käärmekuvion DRK-C laatasta ja kokeilin leimausta kahdella lakalla eli länttäsin leimauskuvion päälle muutamia läikkiä eri kohtiin ruskealla OPI How Great Is Your Dane? -lakalla sekä mustalla A England Camelot-lakalla. Muuten leimaus ei eronnut tavallisesta menetelmästä.Aksenttikynsiin maalasin kolmiot mustalla koristelulakalla ja kiinnitin kolmioiden keskelle kultaiset salmiakkiniitit.
Näitä käytin:
Miltäs käärmekynnet näyttää? Onko yhtään teidän makuun? Entä olettekos itse kokeillee kaksivärileimausta joskus?

Katso myös

37 kommenttia

 1. Ihana tuo norja-lakka. Niin karkki! Todella makeat kynnet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo todellakin oikeen semmonen herkkutoffeekarkki! Kiitos paljon Katarooma :)

   Poista
 2. Oi, ihanat! Tuo kaksivärileimaus kyllä sopii tohon kuvioon loistavasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti paljon! Ja joo niin sopii, tuohon ois voinut kokeilla jopa kolmella värillä leimaamista, mutta alotetaan nyt kahdesta :D

   Poista
 3. Todella kauniit, sulla on vaan silmää koristelulle! :) Olen aina vähän ollut tuon käärmekuvion kanssa pohdintavaiheessa, mutta näistä tykkään kovasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Mirka! Jos sulta löytyy käärmekuvio, niin kokeile vaikka just tällaisilla väreillä sitten, jos on epävarmuutta muiden värien sopivuudesta :)

   Poista
 4. Mä en ala miten ihanat kynnet olet taas taikonut. Olin ihan varma, että nuo käärmekuvion on koko kynnet decalit, mutta mahtavaa jos leima toimii näin kauniisti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, ala nyt vaan :D Mutta kiitos paljon, ihana kuulla, että tykkäät kynsistä! Ja juu tuo kuvio siirtyi kynsille tosi hyvin, leimaaminen tuntui jopa todella mieluisalta, vaikka yleensä vähän pelkään leimaamista :)

   Poista
 5. Aivan ihanat! Sain juuri luettua Annukka Salaman Faunoidit-trilogian viimeisen osan ja kulmat hyppäs välittömästi hiusrajan tuntumaan kun näin otsikon. Hauska sattuma :) Kuvio on kieltämättä todella kaunis, varsinkin noin kaksivärisenä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Minst8! Oli pakko googlettaa, mistä on kyse ja ilmeisesti käärmeenlumoojasta :) Kaksivärinen leimaus elävöittää kivasti tuota kuviota.

   Poista
 6. Todella upeat! <3 Sulla on aina niin ihanan fressejä ideoita :)

  VastaaPoista
 7. Omg, aivan mielettömät!

  VastaaPoista
 8. Ooh miten ihanat! Mä olen kanssa pohdiskellut tätä käärme kuviota mutta vähän eri menetelmällä vaan, pitänee kokeilla :) Mutta tosi upeat kynnet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti paljon! :) Milläs menetelmällä sä olit ajatellut tehdä? Kenties sellaisella verkkokankaalla?

   Poista
 9. Tosi upeat! Monivärileimaus on yks mun suosikkikoristelutyyleistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Emma! Ei ihme, että tykkäät monivärileimauksesta, se oli kyllä kivaa ja pakko kokeilla toistekkin :)

   Poista
 10. .....Kertakaikkisen upeaa jälkeä taas kerran Sisu! en oo kokeillu kahdella värillä vaikka on kyllä pitäny ja käärme kuvio on tosi jees, meillähän on kaks pytikkaa kotona ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos Mara! <3 Mä omistan nämä kynnet teidän käärmeille! :)

   Poista
  2. Voi kiitos! Olemme otettuja tästä <3 :)

   Poista
 11. Wow! Voiko muuta sanoa :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.