Viikatemies Halloween-kynsillä

Halloween kolkuttelee jo ovella, tai pitäisikö mieluummin sanoa, että Viikatemies kolkuttelee :o Tämän vuoden ekoihin Halloween-kynsiin sain...

Halloween kolkuttelee jo ovella, tai pitäisikö mieluummin sanoa, että Viikatemies kolkuttelee :o Tämän vuoden ekoihin Halloween-kynsiin sain inspiraation poikaystäväni Viikatemies-naamarista. Se on aika karmaiseva, mutta toivottavasti ette menetä yöunianne :)
Maalasin Viikatemiehen Oumaxin akryyliväreillä ja ohuella siveltimellä. Pohjalle lakkasin kerroksen OPI My Boyfriend Scales Walls vaaleanharmaata cremeä ja maalauksen päälle OPI:n mattalakkaa.
Kynsi oli vähän liian lyhyt pääkallolle, joten otsasta tuli aika nysä, mutta minkäs teet :D (Vuoden 2012 Halloween-kynnet pääkalloineen olivatkin hiukkasen pidemmät...)
Muut kynnet lakkasin ensin OPI My Boyfriend Scales Wallsilla, mutta sitten muistin, että mullahan on ihania uusia Dance Legendin lakkoja, jotka tilasin Mi Nailsista ja ne sopivat värimaailmansa puolesta näihin kynsiin kuin terävät kulmahampaat vampyyrille. Niinpä sitten levitin OPI:n päälle White Noise ja Grey Britain -lakat, ja GB:n päälle laitoin vielä OPI:n mattalakkaa.White Noise (Sahara-kokoelmasta) on valkoinen tekstuurilakka, jossa on mustia mattaglittereitä ja kultaista shimmeriä. Lakkasin kynnelle vain yhden kerroksen, koska OPI oli jo alla. Pinnasta tuli karheahko, mutta ei niin karhea kuin esim. Zoyan tai OPI:n tekstuureista. 2 kerrosta olisi voinut toimia paremmin. Mutta kaikenkaikkiaan ihanan erikoinen lakka! Yllärinä tuli, että lakassa on kultaista shimmeriä, kun sitä en ollut swatch-kuvista bongannut.Grey Britain (Smoky-kokoelmasta) on harmaa creme tai crelly, jossa on runsaasti mustaa mattashimmeriä. Todella erikoinen lakka tämäkin, koska en ole millään muulla merkillä nähnyt vastaavaa. Koostumus on aika ohutta, joten yksinään Grey Britain vaatii 3 kerrosta peittämään. Itsehän lakkasin OPI:n päälle, joten 2 kerrosta riitti.
Näitä käytin:
Mr. Z aka Viikatemies


Meinaattekos tehdä Halloween-kynnet tai viettää Halloweeniä muuten? Multa jää tänä vuonna Halloween-naamiaiset väliin, mutta illanviettoa työporukalla on kuitenkin luvassa. Haluaisin tehdä vielä veriset zombie-kynnet, joten toivottavasti ehdin :)


Katso myös

19 kommenttia

 1. Hui, kun kauheat (siis upeat) kynnet! Grey Britain on niin sopiva Halloween-kynsiin, itsekin tein yhdet sillä viime viikolla. Mutta tuo maalaus on kyllä piste iin päälle. Ei onnistuisi minulta. Upea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiitos paljon! Grey Britain sopii tosiaan Halloweeniin, se on sellainen luumainen, jos tuo nyt edes on oikea sana :D

   Poista
 2. Vau! Sun maalaustaidot on kyllä aivan omaa luokkaansa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos Emma! <3 Vielä ois kuitenki kehittämisen varaa, kun vaan jaksaisi maalailla enemmän. Ja on tuo käsinmaalailu sen verran aikaavievääkin, ettei ihan joka kynsille ehdi piirtelemään :)

   Poista
 3. Huuii, karmaisevat kynnet! Tai siis viikatemies on aikas hyytävä :D
  Mutta upeasti osaat kyllä maalailla, mie olen ihan kde täällä :P

  VastaaPoista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Hui kamalat kynnet! :D Oikeasti upeat!

  VastaaPoista
 6. *Ihastunutta huokailua*... Tuo pääkallokynsi on ihan mieletön!! Kyllä huomaa että olet taiteellisesti lahjakas :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Katri <3 Kyllä se sivellin onneksi kädessä pysyy, vaikka omasta mielestä olisi aina petrattavaa :)

   Poista
 7. Älyttömän hieno toi pääkallo! Ja kynnet muutenki (:

  VastaaPoista
 8. OMG! VÄHÄN SÄ OOT TAITAVA! *____* ♡ (tilanne vaatii Caps Lockia)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, vai vaati oikeen kepparit! :D Mutta kiitos paljon! <3

   Poista
 9. Tosi taitavasti maalattu taas viikatemies, kuten kyllä viime vuoden pääkallokin ^_^ Vähän kutkuttaisi tehdä edes ne Halloween-kynnet, mutta ainoa jäljellä oleva viisaudenhammas on päättänyt pitää omat halloween-bileet (vähän kipeetä siis tekee) , niin voi jäädä aikomuksen tasolle. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Veera! Voihan viisaudenhammas :o Vai päätti se pitää omat bileet :D Toivottavasti kipu menee pian ohi!

   Poista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.