Roosa nauha -kynnet

Lokakuussa vietetään vuosittain rintasyöpätietoisuuden kuukautta ja kampanjaa symboloi vaaleanpunainen Roosa nauha . Isoäitini on sairastan...

Lokakuussa vietetään vuosittain rintasyöpätietoisuuden kuukautta ja kampanjaa symboloi vaaleanpunainen Roosa nauha. Isoäitini on sairastanut rintasyöpää, johon hän myös menehtyi ennen syntymääni, joten en koskaan saanut tavata häntä... Nämä kynnet on omistettu hänelle <3 (Tein kynnet jo aiemmin lokakuussa, mutta postauksen sain tehtyä vasta nyt.)




Nimettömässä on 2 kerrosta OPI Don't Pretzel My Buttons -lakkaa, joka on nude/beige creme. Maalasin roosa nauhan China Glazen Pink-ie Promise -lakalla koristelusiveltimellä ja reunustin osan nauhasta hieman kuluneella tyylillä fuksianvärisellä akryylimaalilla. Rinnoissa ja navassa käytin eri akryylivärien sekoitusta, jolloin siitä tuli ruskea.






Peukalossa ja keskisormessa on 2 kerrosta China Glaze Life Is Rosy -lakkaa, joka on tummahko, murrettu roosa creme. Ihana sävy ja hyvä koostumus, tykkään. Tein keskisormen kynteen palluroita Don't Pretzel My Buttonsilla dotting toolin avulla.

Pikkurillin ja etusormen lakkasin China Glaze Pink-ie Promise -lakalla, joka on murrettu vaaleanpunainen creme, jossa on shimmeriä. Shimmer ei kuitenkaan näy kovin selvästi. PP:ssä on paksuhko ja "venyvä" koostumus ja lakkaa on hieman vaikea levittää, mutta se peittää 2 kerroksella. Lakan ohentaminen voisi auttaa asiaa.


China Glaze Life Is Rosy, China Glaze Pink-ie Promise, OPI Don't Pretzel My Buttons


Näitä käytin:

Sellaiset oli tämän vuoden Roosa nauha -kynnet. Toivottavasti eivät ole kovin hävyttömät tms kenenkään mielestä.

Katso myös

18 kommenttia

  1. Kauniit kynnet ja ihanat kuvat rekvisiittoineen :)

    VastaaPoista
  2. aivan ihanat kynnet ! ♥

    pakko kysyä jos vaikka sattuisit tietämään, että mistä saisi jotain ainetta tai niitä puhdistuslappuja (?) jolla saisi geelikynsien tekemisen jälkeen sen päälimäisen tahmaisen kerroksen pois siitä kynnestä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Anonyymi ja anteeksi Sigi, kun hypin tänne kommentoimaan :). Pakkohan tähän oli vastata, kun juuri väänsin geelikynnet itselleni. Eli ainakin CesarsShopista voi tilata hyväksi todettua tavaraa. Linkki: http://www.cesarsshop.fi/nailfix-professional-cleanser-250ml-p-3939.html

      Poista
    2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

      Poista
    3. Kiitos Anonyymi!

      Ja hyvä vaan että Bunnytailnails vastasit, koska itsehän en geelikynsiä tee, joten ei ole noista asioista kovin hyvää tietämystä :)

      Poista
  3. Hienot kynnet, tykkäsin tästä uudesta lähestymistavasta :)

    VastaaPoista
  4. Kauniit kynnet ja todella tyylikäs kuvausasetelma. Olen hieman kade, mutta ei kerrota kenellekään, jookos :)? Mainiosti käy yhteen nude ja pinkki.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Bunnytailnails ja heh, ei kerrota, vaikka ei tarvitse kade kyllä olla :) Halusin tosiaan tehdä nuden ja vanhahtavan roosan yhdistelmät, mutta rekvisiitaksi ei sit löytynytkään kuin tuollainen kirkkaan pinkki nauha :D Ei mennyt ihan sävy sävyyn, mutta ehkä sen ei niin väliä.

      Poista
  5. Tykkään hirmuisesti näistä! Ihanat! <3

    VastaaPoista
  6. Ihanat, herttaiset kynnet tärkeällä asialla :)

    VastaaPoista
  7. Voi että kun on kauniit! Kuvatkin todella upeita! <3 Muutenkin ihana blogi, ihme etten ole aiemmin huomannut tätä, mutta jään seurailemaan! :)


    VastaaPoista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.