OPI Every Month Is Oktoberfest & Pipe Dream Polish Feed The Monster

En tajua miten olen pystynyt elämään ilman tätä kynsilakkaa. Kyseessä on OPI Every Month Is Oktoberfest , joka on ehdottomasti yksi upeim...


En tajua miten olen pystynyt elämään ilman tätä kynsilakkaa. Kyseessä on OPI Every Month Is Oktoberfest, joka on ehdottomasti yksi upeimmista OPI-lakoista ikinä ♥
Every Month Is Oktoberfest on lämpimään taittava tummanvioletti, jossa on runsaasti violettia ja punertavaa shimmeriä. Lakka on todella hyvälaatuinen, helppo levittää ja peittää 2 kerroksella. Tätä oli tosi hankala kuvata, ja livenä se onkin paljon ihanampi. 
Ihastelin OPI-kynsiä pari päivää ihan sellaisenaan. Sen jälkeen lisäsin kynsille hieman kimallusta.
Pipe Dream Polish - Feed The Monster on ihana glitterinen indielakka. Siinä on kirkas pohja, jossa on erikokoisia oransseja, hopeita/metallisia ja fuksiansävyisiä glittereitä. Lakkasin kesisormen kynteen 1 kerroksen ja nimettömään laitoin lakkaa vain juureen. Tykkään enemmän tuosta nimettömän ulkonäöstä, olisin siis voinut tehdä samalla tyylillä vaikka kaikki kynnet. Mutta tällä kertaa sitten näin.
Tilasin Feed The Monsterin sekä muutamia muita indielakkoja Edgy Polishilta, ja olin ihan ällistynyt, kun paketti tuli perille 2 päivässä Ruotsista!! Tuo oli ensimmäinen kerta kun tilasin Edgyltä lakkoja, mutta ei varmasti jää viimeiseksi tämän kokemuksen perusteella. Niin ja postarit oli kympin luokkaa.
Pirtsakkaa maanantaita kaikille ja muistakaahan osallistua blogin 3v-synttäriarvontaan, mikäli ette ole vielä osallistuneet :)


Katso myös

8 kommenttia

 1. Ihailtavan nopea toimitus! Ulkomailta tilatessa aina ehtii viikossa-kahdessa turhautua :D Mulle tuli Feed the Monsterista jotenkin suklainen olo, miltähän tuo näyttäisi ruskean päällä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö! Ihan supernopea toimitus, kun usein Suomen pakettejakin saa ootella kauemmin :) Hmm vois kuule sopia hyvinkin ruskean päälle, slurps :)

   Poista
 2. Oooooh ihanat kynnet! ♥ Mun mielestä toi on just hyvä että nimettömässä on vähemmän glitteriä ja keskari kokonaan :---)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! <3 No hyvä että on hyvä noin :D

   Poista
 3. Tosi kauniit! Ja mahtavasti sopii tuo glitter Oktoberfestin kanssa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti paljon! Joo tuo hirviölakka sopii sen kanssa kyllä hyvin, molemmat on niin ihkuja lakkoja :)

   Poista
 4. Upea lakkaus! Mää oon nuita Pipe Dream Polishin lakkoja kuolannu välillä melko ahkerasti. Merkillä ois paljo mua kiinnostavia lakkoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hirmusti Katarooma! PDP:llä on ihan liikaa ihania lakkoja :D Kuola todellakin valuu kun niitä katselee :)

   Poista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.