Zombie-kynnet

Vietin Halloween-viikonlopun zombeilemalla näillä kynsillä :) Viime vuonna Halloween-kynnet oli aika söpöt, tänä vuonna sitten jotain ihan ...

Vietin Halloween-viikonlopun zombeilemalla näillä kynsillä :) Viime vuonna Halloween-kynnet oli aika söpöt, tänä vuonna sitten jotain ihan muuta :D

Oon täysin koukuttunut Walking Dead -sarjaan, josta on parhaillaan menossa viides kausi. Katsottiin joskus aikoinaan eka kausi, ja se ei ihan tehnyt vaikutusta, mutta tänä syksynä alettiin katsomaan jaksoja toka kaudesta lähtien. On se vaan jännä sarja. Onko täällä muita WD-faneja koukuttuneina? :) Mutta niin, tämä siis alustuksena zombie-kynsille, oli nyt vaan pakko tehdä sellaiset.




Toteutusvinkkejä kynsiin selailin netistä ja löysin mm. Elle Levin. ja pollyanne b:n youtube-tutoriaalit. Otin mallia myös Zu maluje ja Samarium's Swatches blogeista.





Vasen keskisormi ja molemmat nimettömän kynnet: 
Lakkasin kynsille 2 kerrosta aluslakkaa sekä kerroksen OPI All I Want For Christmas Is OPI punaista cremeä. Leikkelin ja revin tekokynsistä palasia ja liimasin ne kynsille kynsiliimalla. Vasemman käden kynsiin laitoin hieman pumpulia tekstuuria tuomaan. Laitoin OPI Malaga Wine -lakkaa (tummanpunainen creme) vereksi kynsinauhoille ja kynnenpalasten väliin. Töpöttelin meikkisienellä nudea, tummanruskeaa ja punaista lakkaa tekokynsille, käytin OPI Did You 'ear About Van Gogh?, Zoya Codie ja OPI Malaga Wine -lakkoja.

Muut kynnet:
Lakkasin kynsille kerroksen aluslakkaa ja kerroksen OPI DYEAVG-lakkaa. Töpöttelin meikkisienellä näihinkin kynsiin edellä mainittuja lakkoja ja veriroiskeet tein Malaga Winellä.

Kaikki kynnet:
Kynsinauhat tahrin siveltimellä ja A England Lancelot -lakalla, joka on tosi tummanpunainen, lähes musta creme. Laitoin kynsinauhoille myös Malaga Winea ja Codieta. Mattapinnan tein OPI Matte Top Coatilla ja veriroiskeet päällystin Inm OTD -pikakuivattajalla.





Oikean käden keskisormen kynnestä tuli mun lemppari :) Se näkyy yllä olevassa kuvassa vasemmalla. Ällöin kynsi on vasurin keskisormessa, kun siinä on vihertävänruskeaa "mätää" ja pumpulin tuomaa tekstuuria :D




Näitä käytin:
  • OPI - Nail Envy Original -aluslakka
  • OPI - Did You 'ear About Van Gogh? | Transdesign
  • OPI - All I Want For Christmas Is OPI | CesarsShop*
  • OPI - Malaga Wine | NailsAve
  • Zoya - Codie
  • A England - Lancelot | CesarsShop*
  • OPI - Matte Top Coat | CesarsShop*
  • Inm OTD -pikakuivattaja
  • tekokynsiä
  • Nailfix kynsiliima | CesarsShop*
  • kynsileikkurit
  • meikkisieni
  • koristelusivellin
  • pumpulia

* saatu blogiyhteistyön kautta





Zombie-kynnet onnistuivat hyvin karmaisevasti mun mielestä :) Ja voi että oli kuulkaas ihanaa, kun ei tarvinut siistiä kynsinauhoja lainkaan :D Sormiin sudin muuten vähän mustaa luomiväriä "elävöittämään" kuolleita käsiä. Näillä kynsillä vietin perjantainkin töissä ja muutama ällöreaktio siellä kyllä ihmisten suusta pääsi, hihii.

Mitäs mieltä olette, onko liian ällöt vai sopivan kaameat?


Katso myös

31 kommenttia

  1. Nää on aivan karmaisevan mahtavat!

    VastaaPoista
  2. Huh, mä en ees haluu kuvitella mikä homma noiden poistossa on ollut :D Mutta hitokseen on hienot, ehkä upeimmat Halloween-kynnet mitä olen hetkeen nähnyt! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho, kiitti hirmusti Vandaalia! Haha, muut kynnet oli iisi poistaa mutta noi missä oli tekokynnet piti liottaa asetonissa :D Täytyy myöntää että vähän ällötti sitten repiä ne kynnenpalaset pois kynsiltä, ne kun näytti pelottavan aidoilta :P

      Poista
  3. Onks ihan jees jos nää oksettaa? Siis mun sieluun sattuu jo ajatus siitä, että kynsi revittäis irti. Ei pysty katsomaan näitä kuvia, liian realistiset :). Hui olkoon, kun hienot!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muahahaa, on ihan ok jos oksettaa :D Kynnen repeytyminen tai tikku kynnen alle on ajatuksellisesti inhottavimpia juttuja mitä tiedän, mutta yllättävän hyvin pystyin näillä kynsillä olemaan :) Poistaminen oli jonkin verran ällöä tosin :D Mutta kiitos! :)

      Poista
  4. Tuli oikeen huono olo näitä kuvia kattoes. Eikä mua ikinä ees ällötä mitää veri ym. jutut :DD ihan törkeen hienot!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei, anteeks! :D Kiitos ja anteeks! :D

      Poista
  5. Hyi, nää on kaameet! Yyh!
    Voin kuvitella ihmisten reaktiot töissä... :D

    VastaaPoista
  6. Nää on kerrassaan ällöttävät! Mutta erittäin onnistuneet ja inhan aidoilta näyttää :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitosta vaan! Hyvä, että oli ällöttävät :D

      Poista
  7. Taidokkaat! Ja just niin hienot. Mun suosikki on myös tuo lohennut/revennyt keskisormi - iuuu !

    VastaaPoista
  8. Nämä on kyllä komeat! Itse en millään jaksais ruveta tekemään tällasia kynsiä, pitäis olla aikamoiset bileet tiedossa kyllä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti mirka! Mulla meinas jäädä nämä tekemättä, mutta pinnistin sitten illan ratoksi. Pari tuntia noissa taisi mennä, ei sen kauemmin onneks :)

      Poista
  9. Nämä on kyllä turhan aidon näköiset, piti välillä katsella muualle ja toistella itselle, että ei ne ole aidot, ennenkuin pystyi jatkamaan kuvien katsomista =D Todella upeasti tehty :) ...ja samalla niin ällöttävää =D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei sua :D Hienoa kuitenkin, jos pääsit postauksen loppuun asti! :D Kiitos ja anteeks ;)

      Poista
  10. On kylla hyvin onnistuneet! Ja Walking Dead on jees, ma taisin kattoa sen neljannen kauden loppuun ja oon ihan unohtanut sen sittemmin, nyt alkaa onneks yovuorot niin voikin tykittaa sit sita viidetta.. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti paljon Kata! Mulla on just meneillään se neljäs kausi, ei malttais koskaan jättää seuraavaa jaksoa katsomatta, mutta illassa ei montaa jaksoa ehdi valitettavasti :) Hyvää tykitystä sinne! :)

      Poista
  11. Yööööööök! Todella kammot mutta aivan mahtava toteutus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kun kynnet on yököttävät! :D Kiitti paljon Sissi :)

      Poista
  12. Upeat!! :D Walking Dead on myös oma suosikkini, olisipa tällainen ohje ollut jo Halloweeniksi. Seuraavalla sitten :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! :) Joo en harmi kyllä ehtinyt näitä postaileen ennen Halloweeniä, kun tein kynnet vasta torstaina illalla. Mutta tosiaan ens vuonna sitten vaan tekemään tällaiset :)

      Poista
  13. Hui saakeli!! (taisin samaa todeta IG:n puolellakin? :D Ja voin kuvitella reaktiot töissä, koska just kaikki vihreät mätäkohdat näyttää niin aidolta. *örp*

    Nää on kyllä tosi onnistuneet! Ällöt :D Walking Dead on jäänyt multa paitsioon, olen aika nössö :P

    VastaaPoista
  14. Ihan mahtavat kynnet!! :)
    Täällä kans yks TWD-fani! Alotin vasta kesällä katsomaan sarjaa, ja odotin tätä 5. Tuotantokautta ku kuuta nousevaa. :)

    VastaaPoista
  15. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  16. Oih! Mahtavat zombiekynnet! Erittäin karmaisevasti onnistuneet, tekee ihan pahaa katsoa! :D Täälläkin on muuten yksi WD -fani. Ihan koukuttuneena sarjaan.

    VastaaPoista
  17. Tulin tänne etsimään pikkujoulukynsiin idiksiä, mutta kyllä nämä vie voiton kaikilta glitterin sipaisuilta :D Aivan törkeän hienot! Uskomattoman taitavaa maskeerausta suorastaan, sähän pääset kohta sinne sarjan maskeeraustiimiin näillä taidoilla :) olen myöskin fani ja maskeerausasioihin kiinnittänyt jonkin verran huomiota ja oon huomannu miten zombien ällöttävät ulkonäöt on kehittynyt huomasti sitten ensimmäisen kauden.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.