Ruskaisia lehtiä

Aloitetaan postaus onnitteluilla eli blogin synttäriarvonnan voitti minst8 , paljon onnea! Ja kiitos suuresti kaikille onnitteluista ja komm...

Aloitetaan postaus onnitteluilla eli blogin synttäriarvonnan voitti minst8, paljon onnea! Ja kiitos suuresti kaikille onnitteluista ja kommenteista, ootte ihania <3 Nyt on hyvä mieli monta päivää teidän ansiosta :)


Tampereella ehti olemaan talvi parin päivän ajan. Nyt on taas syksyistä, joten uskallan julkaista nämä ruskaiset kynnet :)




Kynsillä näkyvä sinappiin taittava oliivinvihreä creme, jossa on pieniä kultaisia hiutaleita, on China Glaze Trendsetter. Lakka vaikutti aluksi aika lirulta, mutta peitti kuin peittikin 2 kerroksella. Tykkään ihan hulluna tuosta sävystä, ja kukaan ei saa väittää sitä vauvan kakan väriseksi! :D




Nimettömän kynteen leimasin lehtikuvion MoYou Tropical Collection 10 -laatasta, jonka sain CesarsShopista testattavaksi. Tosi kivoja kuvioita tuossa laatassa ja lehtikuvioita voi tosiaan käyttää syksyisinkin ruskan väreissä, kuten minä nyt tein.

Käytin leimaamiseen Konadin valkoista leimauslakkaa ja töpöttelin meikkisienellä kuvion päälle erivärisiä lakkoja - sinappista Barry M Mustard, oranssia OPI Chop-Sticking To My Story, rusehtavaa Nfu Oh 507 ja vihreää China Glaze Budding Romance.

Lopuksi maalasin kuvion päälle ohuita viivoja lehden rungoksi ohuella siveltimellä ja Butter London Wallis -lakalla (lakasta alempana lisää).






Ja sitten...





Saanko luvan esitellä kaunottaren nimeltä Butter London Wallis <3 Yksi upeimmista vihreistä lakoista, mitä olen koskaan nähnyt. Ja kuvat eivät todellakaan tee oikeutta, vaan lakka on luonnossa paljon upeampi ja kimaltelevampi. Wallis on metallinhohtoinen lakka, jossa on runsaasti oliivinvihreitä ja antiikinkultaisia pieniä hiutaleita tummalla oliivinvihreällä pohjalla. Lakkaa on todella helppo levittää ja se peittää 2 kerroksella. Rakkautta <3



Butter London Wallis



Näitä käytin:

Mitäs piditte ruskakynsistä ja lakoista?

Katso myös

22 kommenttia

  1. Todella kauniit! :)
    Hyvä että joku muukin julkaisee vielä syksykynsiä, sillä ite aion tänään vielä tehä semmoset :D Nyt kun on alkanut jo lumihiutalekynsiä näkyä, niin mietin et onko liian myöhästä.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anni :) Ei oo kuule vielä myöhästä :D Mua ei ainakaan huvita edes vielä tehdä mitään talvikynsiä, ehkä tietty johtuu siitä, ettei täällä ole lunta.

      Poista
  2. Aivan ihanat kynnet! Tuo värimaailma on niin kaunis. :)

    VastaaPoista
  3. Oiioioi!!! Aika helkutin makeet lakkaukset! :)

    VastaaPoista
  4. Kaunista! Upeat värit ja upeat koristelut. Mulla lähtee aina mopo käsistä koristeluiden suhteen. Sä se osaat lopettaa just sopivalla hetkellä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti paljon Bunnytailnails! Kyllä se mopo multakin välillä karkaa :) Ehkä viimeaikoina on tullut tehtyä vähän vähemmän koristeellisia kynsiä.

      Poista
  5. Onpa ihana tuo Butter London! <3

    VastaaPoista
  6. Nuo värit on taivaallisen ihanat tässä lakkauksessa! <3 Upea kokonaisuus.

    VastaaPoista
  7. Tosi upeat kynnet! Ja tuo Wallis, voi vitsi kun on hieno vihreä. Itse rakastan vihreää, mutta en niin hirveästi oliivinvihreää - tuo on kyllä kaikesta huolimatta sairaan hieno!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Helmi! Wallis on niiin upea ja vielä hienompi luonnossa, sun pitäisi nähdä se omin silmin :)

      Poista
  8. Vau, tosi upeet! Ja toi Wallis on aivan ihana!

    VastaaPoista
  9. Huippuhyvä idea tuo leiman elävöittäminen töpöttelemällä! Aivan upea lopputulos :)

    VastaaPoista
  10. wooww tosi nätit kynnet ♥

    VastaaPoista
  11. Heippa! Laitoin sulle yhteystietoni jo jokin aika sitten arvonnan takia, mutta koska sähköpostini on oikutellut, lähetin vielä varmistusviestin perään ja kirjoitan vielä siitä tänne sun blogiinkin. Eli jos viestit ei ole tulleet perille, voisitko ilmoittaa, niin yritän laittaa sulle yhteystietoni muuta kautta. Ps. Ihanat kynnet! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi, vastailinkin jo sulle meilitse. Ja kiitos paljon :)

      Poista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.