F.U.N Lacquer King -pikkujoulukynnet

Rakastuin päätä pahkaa F.U.N Lacquer indielakkamerkin kynsilakkoihin tässä jokin aika sitten. En ollut koskaan aiemmin törmännyt vastaavanl...

Rakastuin päätä pahkaa F.U.N Lacquer indielakkamerkin kynsilakkoihin tässä jokin aika sitten. En ollut koskaan aiemmin törmännyt vastaavanlaisiin kimalteleviin peili-hiutalelakkoihin. Olin myyty. Laitoin muutaman lakan tilaukseen ja eivät kyllä tuottaneet pettymystä, päinvastoin. Lakat ovat luonnossa sata kertaa hienompia. Hinta saattaa vähän kirpaista, mutta hyvään kannattaa satsata mun mielestä ja indiemyyjiä tuen muutenkin mielelläni.




Vietimme firman pikkujouluja viime perjantaina ja kynsille pääsi F.U.N Lacquerin King. En mennyt pelleilemään koristeiden kanssa, vaan annoin kuninkaan loistaa ihan yksinään.

King on sekoitus aitoja hopeahiutaleita (sterling silver) ja kultaisia hologlittereitä kirkkaalla pohjalla. Lakka levittyy sulavasti kynsille eikä hiutaleet törrötä. Pinnasta tulee lähes peilimäinen ja samalla niin kimalteleva että <3 King peittää noin 3 kerroksella.







Löysin videonpätkän kuninkaasta, tuosta näkee kivasti lakan bling bling -efektin:


Tässä vielä suora linkki youtubeen: https://www.youtube.com/watch?v=dvg-8WzTOrM



Löysin myös kuvia itse paketista ja lakkojen yksittäisistä pakkauksista, aika luksusta eikö?



Vasemmalla King ja Queen, oikealla Pay Day ja 24 Karat Diamond (H)


Olen harmitellu aika paljon sitä, etten ole pystynyt postailemaan kovin paljoa viime aikoina. Syynä siihen on ollut sairastelut, joille ei ole vielä syytä löytynyt. Voimat on finito, mutta pitäisi vaan koittaa jaksaa päivästä toiseen. Välillä olo on ihan hyvä, mutta kaikki energia menee töissä käymiseen eikä iltaisin sitten ole ollut puhtia bloggailla. Kynsiäkään en ole paljoa lakkaillut, joistain olen kuvia ottanut, mutten ole sitten blogiin asti niitä saanut. Toivottavasti tilanne paranee pian ja toivottavasti te pysytte vielä lukulistoilla.

Säihkyvää päivän jatkoa kaikille <3

Katso myös

29 kommenttia

  1. FUN Lacquerit ovat täälläkin suunnassa uusin rakkaus. Tuo Payday, joka ostoksissasi vilahtaa, on myös aivan uskomaton tapaus. En tajua miten lakat on tehty, kun pinta jää todellakin sileäksi ja peilimäiseksi. Mielettömät tuijottelukynnet! Pikaista paranemista sinne suuntaan ja tiedoksi vain, että ei täältä minnekään olla häipymässä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo Pay Day on ihan mieletön, se oli oikeastaan ensimmäinen mihin iskin silmäni :) Ja samaa oon mäkin ihmetellyt, että miten voi jäädä niin sileäksi peilipinnaksi, niin upeita lakkoja! Kiitos hirmusti, ihana kuulla, että et oo minnekään häipymässä <3

      Poista
  2. Oi mitä lakkoja nuo onkaan! <3
    Toivottavasti sairasteluiden syy selviää pian, tuo ei ole kyllä yhtään mukavaa. :/ Ei me täältä olla mihinkään katoamassa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekin ihania :) Juu tää epätietoisuus on pahinta :( Hyvä, jos ette katoa! <3

      Poista
  3. Ehdottomasti pysyn lukulistalla. Hoidahan itsesi kuntoon kaikessa rauhassa. :) Tsemppiä!

    Ps: Ihania kynsilakkoja! :o

    VastaaPoista
  4. Vastaukset
    1. Niin on, kuola vaan valuu kun niitä katsoo ja ihastelee :)

      Poista
  5. Ihanat! Mä en yleensä oikein osaa käyttää peittävää kynsilakkaa, tai sitäkin lähinnä vaan kesällä :D. Jotenkin mun kädet näyttää ihan vääränlaisilta (olen outo, mää tiiän). Siksi blingbling-lakat on musta just kivoja, kun voi ite säädellä sitä peittävyyttä jne. Nää näyttää tosi kauniilta kuules :).

    Jee ylihuomenna nähhään muru <3.

    <3 Hane
    http://www.rakkaudellahannele.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm voiskohan johtua lakkojen värivalinnoista, että susta sulle ei sovi peittävät lakat? Mullakin nimittäin jotkut lakat saa sormet näyttään rumemmilta, jotkut sitten taas kaunistaa tai jopa hoikentaa :) Glitterit on tosiaan kivoja ja niillä saa vaikka minkälaista jälkeä aikaiseksi.

      Kiitos hani ja pian nähhään <3

      Poista
  6. Ja toivottavasti sun vointi on sillon jo parempi. Suukko sinne. <3

    Hane

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiköhän olo parane parhaassa seurassa ;) Muisku takas <3

      Poista
  7. Oih, tosi upee lakka! Mä rakastuin ihan täysin noihin FUN Lacquerin lakkoihin ja tilasinkin muutamat pari päivää sitten♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei kai niihin voi kuin rakastua eikö <3 :)

      Poista
  8. Aivan täydellistä! Pitää kyllä harkita muutaman ostamista. Toivottavasti paranet pian :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tästä ei paljon lakka parane :) Kiitos paljon, sitä mäkin toivon!

      Poista
  9. Oh God... sinne meni tilaus F.U.N Laquerille... byebye 39e, tervetuloa kolme hologlitterlakkaa ♥___♥ (Onhan ihmisellä nyt oikeus tilata itselleen joululahja, onhan?!)

    Pikasta paranemista! Tiedän miltä tuntuu kun sairastaa ja syytä ei löydy :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tietysti on oikeus tilata itselle joululahja, etenkin jos kyseessä on ihania kynsilakkoja :)
      Kiitos kovasti <3 Ja juu, tämä epätietoisuus on pahinta...

      Poista
    2. Utelias sieluni täällä utelee että aiotko kirjoittaa blogiisi tästä sairastamisesta enempää vai pysytteletkö vaan kynsijutuissa? :) Ymmärrän tosin täysin jos et aio :)

      Poista
    3. Moi Katri, voin mä siitä jotain kirjoitellakin, ainut vaan, että kun syy ei ole selvinnyt ja mulla on vielä jotkin tutkimukset edessä. Oireina siis pitkäaikainen lämpöily ja voimattomuus, ei mitään flunssan oireita, mutta sen verran heikko kunto, että töistä olen joutunut olemaan paljon poissa. Katsotaan tilannetta vaikka, kun saan lisää tuloksia.

      Poista
    4. Voi että! Kuulostaa kyllä tosi ikävältä! :( Paljon tsemppiä siihen suuntaan, toivotaan että tilanne ratkeaisi pian ja sinut saataisiin hoidettua kuntoon! ♥

      Poista
  10. Aijai kun on upeita! Siis niin herkullisilta näyttää sun kynnet tän lakan kanssa, kai näitä on pakko itsellekin tilata :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös olekin herkkuja, tilaa kuule ihmeessä itsellesikin :)

      Poista
  11. Täällä ollaan, aina vaan <3

    Tuo lakka on ihan tolkuttoman hieno. Sanoin ääneen "oho!" ja mieskin kysyi, että "mitä nyt, joku lakka vai?" :D

    Hyvää ja rauhallista joulua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla <3

      Hih, aika hyvä että mies tiesi heti mistä on kyse :D

      Oikein hyvää joulua sullekin Kaisa <3 Ja oli ihana nähä pitkästä aikaa <3

      Poista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.