Jotain uutta, jotain vanhaa, jotain lainattua ja jotain turkoosia

Pitkästä aikaa saan blogiin ihan tuoreet kynnet :) Olen tässä koittanut saada leimailtua hiukan useammin, jotta oppisin leimailun ihmeellise...

Pitkästä aikaa saan blogiin ihan tuoreet kynnet :) Olen tässä koittanut saada leimailtua hiukan useammin, jotta oppisin leimailun ihmeellisen maailman saloja paremmin. Vielä on harjoittelemista etenkin kuvion kohdistamisen kanssa, mutta ehkäpä se siitä vielä.



Jotain uutta kynsillä edustaa hopea foil, OPI My Signature Is "DC", joka pääsi ensimmäistä kertaa kynsille. Vanhana elementtinä on MoYou Fashionista Collection 02 -laatta, jota olen aiemminkin käyttänyt. Idean näiden kynsien värimaailmaan lainasin @thepolishedokie:lta. Ja lopuksi vielä jotain turkoosia eli tietenkin täydellistä Picture Polish Chillax -lakkaa <3



Edelliset neulekynnet tein syksyllä, joten oli jo korkea aika tarttua uudelleen tuohon superihanaan MoYoun Fashionista 02 -laattaan. Tällä kertaa valitsin hieman erilaisen kuvion ja leimasin sen Konadin mustalla leimauslakalla valkoisen kynnen päälle. Oikeaan käteen leimaus ei onnistunut niin hyvin kuin vasuriin, vaan leima vähän venyi, kun taisin painaa leimasimella liikaa. Kuvissa näkyy vain vasemman käden kynnet, mutta koitan toisella kertaa muistaa ottaa kuvat molemmista käsistä.



Picture Polish Chillax taitaa olla ihanin mun tämänhetkisistä PP-lakoistani. Chillax on ihanan kermainen turkoosi creme, joka peittää 2 kerroksella, vaikkakin yksikin kerros saattaa riittää. Chillax on kynsilläni jo toista kertaa, mikä on mulle aika harvinaista tämän lakkapaljouden keskellä. En edes halua tietää käyttämättömien lakkojen määrää :D China Glaze Too Yacht To Handle on tälle lähes dupe - Chillax on vain aavistuksen tummempi, ja viikko sitten TYTH lähtikin uuteen kotiin, koska koitan vähän tyhjentää Helmeriä...



OPI My Signature Is "DC" on kaunis hopea foil, joka levittyy hyvin ja peittää 2 kerroksella. Olen ihmetellyt lakan nimeä, koska samainen lakka esiintyy myös nimellä Turn On The Haute Light. Kyseessä on siis OPI:n Coca-Cola -kokoelma ja googlettamalla selvisi, että Turn On The Haute Light -nimeä käytetään Euroopassa julkaistuille lakoille, koska Euroopassa juodaan Coca-Cola Lightia. Muualla maailmassa taas juodaan Diet Cokea, minkä takia lakan nimessä on lyhenne "DC". No tulipahan tämäkin asia nyt selväksi :D

Asettelin hopeita mikrohelmiä neulekuvion tapaisesti pikkurilliin ja etusormeen. Lisäsin mikrohelmet vasta seuraavana päivänä kynsille ja muutaman päivän ne ovat nyt olleet kynsillä eikä yksikään ole tippunut. Helmien päällä on 1 kerros HK Girliä.



Näitä käytin:

  • OPI - Nail Envy Original -aluslakka | Bangerhead, saatu
  • Konad - Black
  • Gina Tricot - White
  • Picture Polish - Chillax
  • OPI - My Signature Is "DC"
  • Sina - hopeita mikrohelmiä | CesarsShop, saatu
  • MoYou - Fashionista Collection 02
  • XL-leimasin
  • Glisten & Glow - HK Girl Top Coat -pikakuivattaja | CesarsShop, saatu


Edit: Vertauskuva turkoosien lakkojen kesken.


Kaikki kolme ovat lähellä toisiaan, mutta China Glaze omaa huonoimman koostumuksen. Isadora on näistä vaalein ja Picture Polish tummin, vaikkakin sävyerot ovat tosi pienet.



Olin viettämässä vuoden ensimmäisiä pikkujouluja viime viikonloppuna Marinan luona. Joo kyllä, luitte oikein :D Pikkujouluissa oli ohjelmassa mm. OPI-partyt, mutta niistä lisää toisessa postauksessa.

Oikein hyvää perjantaita ja muistakaa rasvata käsiä näillä jäätävillä pakkaskeleillä! Muistutan tässä samalla itseänikin :)

Katso myös

22 kommenttia

  1. Kaunista:) heh itseä naurattaa kun leimaaminen on sitä että yrittää saada leiman jotenkuten edes siihen kynnelle. Ja sun ongelmat kohdistamisessa, mikä tosin ei kyllä näy tässäkään lakkauksessa! Hyvin onnistunut:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Hih, noista kuvista ei sitä kohdistusongelmaa näy, koska hieman pieleenmennyt leimaus oli siis toisessa kädessä :D Mutta joo, leimaus on ihan oma taiteenlajinsa ja se ei ole ihan kaikkein helpointa alussa varmaan kovinkaan monelle :)

      Poista
  2. Ihanat, ihana chillax <3 Meillä on muuten sama laatta tänään postauksissa:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! No niinpäs olikin, aika hyvä sattuma! :D Ja taisi muutenkin olla aika samalla tyylillä tehdyt kynnet meillä :D Tuo on yks ihanimmista MoYoun laatoista <3

      Poista
  3. Ihastuttavat kynnet! :) näistä inspiroituneena taidankin käyttää seuravissa lakkauksissa TYTH lakkaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ja kiva, jos sait näistä inspiraatiota! :)

      Poista
  4. Sigi sun kynnet on yhtä kauniit luonnossa kuin näissä kuvissakin.. kumpa ite onnistuisin edes kerran yhtä hyvin... Kiitos vielä kerran kun tulit paikalle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi sua Mara <3 Kyllähän sä onnistut omissakin kynsissäsi, höpöjä puhut nyt! :D Ja musta sulle sopii sitäpaitsi lyhyetkin kynnet, oikeastaan tykkään enemmän vähän lyhyemmistä kuin tosi pitkistä nykyään. Oli tosi kiva tulla teille ja oli ihana nähdä <3 Ens kertaan taas! :)

      Poista
  5. Voi niin ihanat, upea minttu! ♥ Oon tässä just pähkäilly huomisen blogimiitin vaatetusta ja kynsiä ja DC on kyllä varteenotettavien vaihtoehtojen listalla, mutta pahus kun on vaikea päättää :D Hauska tietää että sitä on myös eri nimellä, itsellä juurikin tuo DC :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos! <3 Haha, miittiin on aina yhtä vaikea päättää millaiset kynnet tekisi :D Mikähän kumma siinäkin on, kun kaikilla tuntuu aina olevan noin, itselläni myös :D
      Joo DC on tosiaan eri nimellä täällä Suomessa ja Euroopassa, sun ja mun lakat on muualta tilattu, joten siksi tuo DC nimi :)

      Poista
  6. Chillax olisi kyllä kova sana, kun tuota Chinaakaan ei satu olemaan. On se vaan niin nätti! Ja tämä neuleleima on upea. Todella raikas kokonaisuus :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Chillaxissa on sata kertaa parempi koostumus, taisin unohtaa mainita siitä tuossa postauksessa. Eli kannattaa ehdottomasti hankkia se mieluummin kuin ChG!
      Ja kiitos paljon! :)

      Poista
  7. Ihana lakkaus! Ootkos muuten koikeillu DC:n toimivuutta leimauslakkana?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) En ole kokeillut, täytyy joskus kokeilla leimaukseen.

      Poista
  8. Vautsi, aivan upeat kynnet! <3 Niin kuin sulla aina :)

    VastaaPoista
  9. Aijai, kevättä kohden, eiks joo? Ihanaa raikkautta, vaikka onhan pakkanen raikas muttei yhtä kiva kun vihertävä ruoho ja aurinko ja laulavat linnut ja ja ja :) Ihan älyn nätti lakkaus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellakin kevättä kohden! :D Sinäpä sen hyvin kuvailit :) On vielä tummempia lakkauksia postausjonossa, mutta tällä hetkellä tekee mieli laittaa kynsille vain pirteitä sävyjä :) Ja kiitos kovasti!

      Poista
  10. Tiffany näyttää myös kyllä kauniilta! Nyt niskasta kiinni ja kokeilemaan MoYoun laattoja! :D Ne on niin hienoja <3

    VastaaPoista
  11. wau, kerrassan upeat <3 saat niin hyvin erilaisia lakkoja sidottua samaan lakkaukseen voi että ! kiinnostaisi muuten tietää kuinka lähellä tuo chillax-ihanuus on mainitsemaasi Chinaa ja Kikon 389:ä (jos satut omistamaan) :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! <3 Kikon 389:ä mulla ei ole, mutta otin vertailukuvan China Glazesta sekä IsaDoran Ocean Drivesta. Kuva löytyy nyt postauksen lopusta.

      Poista
    2. Kiitos paljon tosta kuvasta ! :) Tuo IsaDora on täysi dupe Kikon 389:lle ja jos IsaDora on noin lähellä Chillaxia niin taitaa jäädä PP hankkimatta :/ Kiitos vielä ! <3

      Poista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.