Quatrefoil-kynnet

Yksi uusi koristelutyyli kokeiltu: Quatrefoil . "Quatrefoil" sana tarkoittaa neljää lehteä ja kyseessä on tuollainen neljästä ympy...

Yksi uusi koristelutyyli kokeiltu: Quatrefoil. "Quatrefoil" sana tarkoittaa neljää lehteä ja kyseessä on tuollainen neljästä ympyrästä muodostuva kuvio.Inspiraation quatrefoil-kuvioon sain @christabellnails:iltä ja tässä linkki hänen tutoriaaliin, josta näkee miten kuvio tehdään. Itse en tehnyt viivoja, kuten videossa, vaan pelkästään palloja. Tein nimettömään koko kynnen kuvion ja keskisormeen vain yhden kuvion.Lakkasin ensin kynnelle tummanharmaata 1 kerroksen. Sen jälkeen tein kultaisella lakalla ja dotting toolilla pilkkuja neljän rykelmissä. Lopuksi tein samalla tummanharmaalla lakalla hieman pienempiä pilkkuja kultaisten päälle. Aika kiva ja suht helppokin tapa saada hieno kuvio kynnelle :)Zoya Yuna on hieman siniseen taittava tummanharmaa creme, jossa on kultaista ja kuparista pientä hiutaletta (micro-flakies). Hiutaleet saattavat näyttää hieman vihertäviltä harmaan lakan läpi kuultaessaan. Päivänvalossa kimallus ei näy kovinkaan, mutta keinovalossa enemmän, joskin ei niin paljon kuin Zoya Sansalla. 2 kerrosta peittää ja lakkaa on tosi helppo levittää. Todella upea ja uniikki lakka Zoyan viime syksyn Ignite-kokoelmasta.

Zoya Ziv on iiihana kultainen foil, jonka seassa tummempia kultaisia pieniä hiutaleita. 2 kerrosta peittää kynnen, mutta quatrefoil-kuvioon riitti hyvin 1 kerros dotting toolilla tehtynä.Näitä käytin:Kuinkas moni on kokeillut quatrefoil-kuviointia? Mä kyllä tykkäsin tästä koristelutyylistä ja värejä vaihtelemalla sais varmaan aikaan kivoja variaatioita.


Katso myös

20 kommenttia

 1. Mä olen toistaiseksi ihastellut muiden kynsillä vaan. Tykkään kuviosta kovasti ja mielessä oon pyöritellyt jotain sateenkaariväristä, mutta en ole saanut aikaiseks toteuttaa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sateenkaaren värinen ois varmaan hieno! Jospa joku päivä saisit vielä aikaseks :)

   Poista
 2. Oi miten hyvin nuo värit sopii yhteen! Ihanat kynnet! Mä en ole vielä saanut aikaiseksi kokeilla näitä muuten kuin leimaamalla (ylläripylläri). :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Belegwen! :) Joo munkin mielestä nuo värit sopii tosi kivasti yhteen, etenkin kun tuntuu, että Yuna saattaa sisältää samoja kultaisia hiutaleita mitä Zivissä on, mutta tuo on vain mun veikkaus :)
   Hih no ei oo mikään ylläri tosiaan :D Mutta onhan se kiva, että leimaamallakin voi saada tuon kuvion aikaseks!

   Poista
 3. Upeat! Rakastan Yunaa yli kaiken. Se vaan on niin <3. Ja tämä kuvio saa sen vaikuttamaan oikein ruhtinaallisen tyylikkäältä :). Jahka nää töpöt tästä vähän kasvaa niin pakko alkaa kiroilemaan tämänkin kuvion kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yuna on todellakin <3 Haha, ei muuta kuin kiroileen sitten :D Mutta tuo näyttää oikeasti monimutkaisemmalta kuviolta kuin oikeasti on.

   Poista
 4. Vautsi, tosi kauniit kynnet! Hyvin oot onnistunu tuossa kuviossa :) Mä tein taannoin (pari kuukautta sitten ehkä?) quatrefoil kuvioinnit kokonaan kaikkiin kynsiin, ja olihan siinä hommaa! Helposti se kuitenkin meni ja ihan hyvän lopputuloksen sain, ja luulenpa, että tätä tulee tehtyä toistekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Nena Sofia! <3 Oho sähän olit sinnikäs, kun jaksoit tehdä kaikkiin kynsiin tuon kuvion! Varmasti oli hommaa joo :)

   Poista
 5. Ihan täydellinen toteutus <3 En ole kokeillut tätä koska en vaan jaksa näpertää, mutta pelastuksekseni yhdellä leimauslaatalla on abt sama kuvio:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos Sissi! <3 Leimaukset to the rescue! :D Mutta yhden kynnen kuvioinnissa ei kauaa mee, kannattaa joskus kuitenkin kokeilla :)

   Poista
 6. Nää sun kynnet on aivan täydelliset, ite en onnistunut ja ei ollu mulle kyllä ihan helppo :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitti Mara <3 Onko sulla vakaa käsi vai täriseekö? Sillon ainakin on varmasti paljon vaikeampaa, jos käsi tärisee. Mut älä anna periksi, uus yritys toinen kerta eiks? :D

   Poista
 7. Tosi upeet kynnet :)! Pitää varmaan itekki jossain kohtaa kokeilla tuota kuvioo :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti paljon :) Kannattaa kokeilla, se oli yllättävän kivaa, pilkkuja vaan toisen perään :D

   Poista
 8. Quatrefoil on mulla to do -listalla, mutta en oo vielä saanut aikaiseksi kokeilla. Nää sun on ihan todella kauniit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hirmusti Emma <3 Mullakin oli pitkään to do -listalla :) Toivottavasti saat joku päivä tehtyä, ois hienoa nähä sunkin toteuttamana!

   Poista
 9. Oon joitain tutoja kattonu ja miettiny ton kokeilemista... Lopputulos on niin makian näkönen.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.