Matatut Ystävänpäiväkynnet

Toiset ystävänpäiväaiheiset kynnet uunista ulos! Tartuin pitkästä aikaa Sally Hansenin valkoiseen koristselukynään , joka tunnetaan my...

Toiset ystävänpäiväaiheiset kynnet uunista ulos!Tartuin pitkästä aikaa Sally Hansenin valkoiseen koristselukynään, joka tunnetaan myös nimellä I ♥ Nail Art Pen. Piirtelin kynällä sydämiä ja pilkkuja kynsille. Jouduin tekemään pari kerrosta, koska ensimmäinen kerros ei peittänyt tarpeeksi. Kynästä tuleva väri on aika vetistä, joten sillä saa olla tarkkana, ettei kuviot leviä liikaa. Väri on kuitenkin vesiliukoista, joten ei hätää jos virheitä sattuu, koska ne voi pyyhkiä kätevästi veteen kostutetulla vanupuikolla tms. Viimeistelin pinnan OPI:n mattapäällyslakalla, jotta sydämet pysyisivät kynsillä vielä käsienpesunkin jälkeen :)
Kynsillä lymyilevä lakka on Essie Comfy In Cashmere, joka kuuluu uuteen Cashmere Matte -kokoelmaan. Comfy In Cashmere on harmaanruskea mattalakka, jossa on sinistä shimmeriä. Tietyssä valaistuksessa lakka näyttää taittavan myös violettiin, etenkin ulkona pilvisellä säällä. Tosi kaunis ja uniikki <3

Lakka peittää 2 kerroksella, mutta ei tasoitu itsestään kovin hyvin, jolloin pinnasta voi tulla epätasainen. Kuivumisaika on lyhyt, siitä plussaa.
Näitä käytin:Vielä ainakin yhdet ystiskynnet on tulossa, kunhan saan ne ensin edes tehtyä :D Ystävänpäiväksi viimeistään pitää tehdä, of course. Onko ehdotuksia millaiset tekisin? Pari ideaa on jo takataskussa.

Katso myös

16 kommenttia

 1. Vitsi me postattiin molemmat näitä mattalakkoja samana päivänä :). Juuri tässä pohdin, että josko vielä pitäisi hankkia tämäkin sävy. Ja näiden kuvien jälkeen tulin siihen tulokseen, että kyllä se taitaa olla pakkohankinnan paikka. Ihanat sydänkynnet <3.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih joo niin postattiin! :) Ja joo jos yhtään tykkäät tuosta sävystä, niin suosittelen! Ite jäin vielä miettimään, pitäisikö hankkia Coat Couture :)
   Kiitos <3

   Poista
 2. Vau, ompas ihanan värinen tuo lakka. Ja kaunista jälkeä taas kynsillä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on tosi kauniin värinen kyllä, ja kiitos hani <3

   Poista
 3. ihana tuo Essie ja mahdottoman söpöt kynnet<3

  VastaaPoista
 4. Iiiks ku söpöt kynnet<3

  VastaaPoista
 5. Ihanat! <3
  Tee jotku nallekynnet ystävänpäiväksi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! <3 Hmm nallekynnet oon kerran tehnyt, ehkä voisi kokeilla jotain muuta eläintä? :)

   Poista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.