Vesimarmoroitu sydän Ystävänpäiväksi

Ystävänpäivä lähestyy enkä malttanut olla jo tekemättä aiheeseen liittyviä kynsiä. Olin jo jonkin aikaa pyöritellyt ajatusta sydämenmuotoise...

Ystävänpäivä lähestyy enkä malttanut olla jo tekemättä aiheeseen liittyviä kynsiä. Olin jo jonkin aikaa pyöritellyt ajatusta sydämenmuotoisesta vesimarmoroinnista ja pitihän sitä sitten kokeilla.Löysin oikein tutoriaalinkin youtubesta sydämen marmorointiin ja se helpotti hieman. Haastavaa siitä kuitenkin teki se, että mulla oli liian iso vesilasi käytössä. Pieni lasi olisi toiminut paremmin, kuten tuossa tutoriaalissa. Aika monta yritystä tuli tehtyä, että kuvio näytti kivalta veden pinnalla.
Käytin marmorointiin kolmea lakkaa: Gina Tricot WhiteOPI Kiss Me I'm Brazilian ja Color Club Sweet Getaway. Marmoroin ensin oikean käden nimettömän, ja siihen en ole yhtään tyytyväinen, mutta vasuri onnistui kivasti, joskin mun kynsi oli vähän liian pieni. Koko sydän ei siihen siis mahtunut kynnelle, olisi pitänyt tehdä vielä pienempi kuvio, mutta lopputulos oli sen verran hyvä, etten viittinyt alkaa poistamaan ja tekemään uudestaan.

Tuo silmiä häikäisevä neonlakka on Color Club Sweet Getaway, joka kuuluu uuteen Love Tahiry -kokoelmaan. Lakkoja on myynnissä CesarsShopissa, josta sain kyseisen yksilön testattavaksi. Sweet Getaway on tuoksulakka, joka tuoksuu ruusulta, tai sanoisinko ruususaippualta/hajuvedeltä. Omaan nenääni tuoksu on liian voimakas ja pystyin olemaan näillä kynsillä vain yhden päivän, koska tuoksu alkoi olemaan melkoisen häiritsevä. Olen yleensäkin herkempi voimakkaille tuoksuille, joten ei ihan yllätyksenä tullut tämä. Jotkut varmasti tästä pitävät, mutta tuoksulakat eivät ehkä ole mua varten :)Sweet Getaway on upean värinen, neonkorallin ja pinkin sekoitus. Pullossa lakka on neonpinkki, mutta kynnellä sävy muuttuu hassusti paljon korallisemmaksi. Sama efekti on ainakin China Glazen Pool Partyllä. Pilvisenä talvipäivänä tuo neonväri oikein hohtaa, ihan mieletön! En muistanutkaan, miten upeita neonlakat ovat pilvisellä säällä, joten suosittelen ehdottomasti kokeilemaan neonlakkoja muulloinkin kuin kesällä, jos joku ei ole sitä vielä tehnyt :)

Kynsillä on 2 kerrosta lakkaa, mutta kärjet kuulsivat hieman läpi, joten 3 kerrosta tarvitaan täyteen peittävyyteen ainakin pitkillä kynsillä. Lakka levittyy tosi hyvin ja kuivuu semimattaiseksi, mutta päällyslakka antaa tietysti kiiltävän pinnan.Näitä käytin:
*saatu CesarsShopista. Postaus ei sisällä mainoslinkkejä.


Olettekos te kokeilleet noita uusia Color Clubin tuoksulakkoja? Olisi kiva kuulla, millaisia ne on. Mutta nyt toivottelen kaikille oikein hyvää viikonloppua!

Katso myös

37 kommenttia

 1. Aivan ihanat, sydämelliset suorastaan <3

  VastaaPoista
 2. Ihanat kynnet, ja oikein sopivat ystävänpäivään! :)

  VastaaPoista
 3. Aivan ihanat kynnet! <3 Tuo sydänmarmorointi on kiva idea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Joo oli kiva kokeilla jotain erilaista marmorointia :)

   Poista
 4. Ihanat sydänkynnet! <3

  VastaaPoista
 5. Aivan ihanat!<3 Nyt tekee mieli itsekin marmoroida!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 No ei muutaku vedellä läträämään sitten :D

   Poista
 6. Tosi kauniit <3 Tuo CC näyttää väriltään upealta, mutta luulenpa, että tuoksulakka jäisi itseltäkin käyttämättä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Joo harmi, että siinä on niin voimakas tuoksu. Ei sovi herkkänenäisille.

   Poista
 7. Kynnet on upeat <3 Tuoksulakoille en minäkään lämpene, jäisi varmaan käyttämättä tämä:P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Joo en suosittele, jos on herkkä voimakkaille tuoksuille. Jää multakin tämä nyt sitten käyttämättä harmi kyllä.

   Poista
 8. Mieletön väri ja kaunis marmorointi! Onneksi on olemassa Kapow ja Peace, Love & Polish, koska en itsekään siedä tuoksulakkoja. Kädet on jotenkin liian lähellä kasvoja niin usein, että haisu työntyy aivoihin. Ehkä varpaiden kynsiin tämä sopisi niin kenkien riisuminen aiheuttaisi erilaisen reaktion :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Joo Kapow on mieletön, PLP on mulla vielä hankkimatta, mutta suunnitelmissa on se saada tälle keväälle :) Haha, joo varpaiden kynsiin saattaisi toimia tuoksulakat :D Mutta tosiaan tuo oli niin voimakastuoksuinen, että vaikka kädet ei olleetkaan lähellä kasvoja, niin silti haju oli liian voimakas ja nukkumaanmennessäkin piti laittaa molemmat kädet peiton alle, että sai unta :P

   Poista
 9. IIIIHANAT!! Upean väriset ja tuo sydän on upea! Pakko yrittää huonoa kopiota :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! Siitä vaan kopsaamaan, toivottavasti onnistuu eikä mene hermot :D

   Poista
 10. Söpöt ku mitkä! Mää en uskalla kokeilla tuoksulakkoja, ku oon hajuherkkä. Yhtä kokeilin ja piti poistaa lakka kolmen kynnen jälkeen ku oli niin kauhee haisu ja tuli huono olol

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Joo jos oot noin herkkä tuoksulakoille, niin kannattaa jättää väliin tämä Love Tahiry -kokoelma. On tuoksulakkoja, joissa on miedompi haju, mutta tässä oli todella voimakas tuoksu, joka ei tuntunut haihtuvan yhden päivän aikana lainkaan.

   Poista
 11. Tosi hyvin onnistunut sydän! Ihanat kynnet! :)

  VastaaPoista
 12. Ihanat! Itse koitan malttaa odottaa että selviydyn tiistain työpäivästä ja sitten onkin jo korkee aika päästä lakkaamaan ystävänpäiväkynnet <3!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Hyvää kannattaa odottaa :D Itse en vaan malttanut :D

   Poista
 13. Mä rakastan neonlakkoja talvisin, ulkona ne oikein hyppää silmille kaiken lumen ympäröimänä! Just tuli tilattua China Glazen neljä neonia :D tää colour club olisi oikein ihana lisä omiin neoneihin<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo todellakin hyppää silmille talvella! Ihan mieletön hehku oli näissäkin kynsissä <3 China Glazella on ihania neonlakkoja, mitkä tilasit?

   Poista
  2. Thistle do nicely, flip flop fantasy, sun upon my skin ja peonies & park ave :) china Glazen kokeilu lähti vähän käsistä, kun ei ennen näitä ollut mitään kys. merkin lakkoja :D

   Poista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.