Elämäni helpoin vesimarmorointi OPI Color Paints -lakoilla

OPI julkaisi hiljattain uuden vesivärilakkakokoelman nimeltään Color Paints . Lakat ovat ihan eri luokkaa kuin aiemmat Sheer Tints -lakat, j...

OPI julkaisi hiljattain uuden vesivärilakkakokoelman nimeltään Color Paints. Lakat ovat ihan eri luokkaa kuin aiemmat Sheer Tints -lakat, joiden koostumus muistutti sulatettua sokeria muodostaen kivaa rihmastoa (tiedätte varmaan mitä tarkoitan, jos olette joskus tehneet piparkakkutalon). Color Paintsien koostumus on jellymäinen ja lakat ovat paljon pigmenttisempiä kuin Sheer Tintsit.

Color Paints kokoelmaan kuuluu yhteensä 8 jellylakkaa sekä hopea foil, jota voi käyttää pohjana. Sain CesarsShopista testattavaksi 3 lakkaa, ja valitsin Primarily Yellow, Pen & Pink sekä Landscape Artist lakat.Useissa blogeissa ja instagramissa on kehuttu Color Paintsien toimivuutta vesimarmorointiin, joten halusin ehdottomasti kokeilla sitä ensimmäisenä. (Myöhemmin täytyy kokeilla ainakin leadlight-tekniikkaa eli leimojen värittämistä sekä lakkojen kerrostamista osittain toistensa päälle.)

Mutta herrajestas että oli vesimarmorointi helppoa! Ei ole koskaan ollut näin helppoa oikeasti. Olin ihan innoissani, kun jokainen kuvio onnistui ensimmäisellä kerralla! <3Lakkasin kynnet Ginan valkoisella ja tein vesimarmoroinnit keltaisella Primarily Yellow -lakalla sekä pinkillä Pen & Pink -lakalla.

Vesimarmorointitutoriaalistani löytyy ohjeita ja vinkkejä, ja youtubesta kannattaa tietysti katsoa miten homma hoituu käytännössä.
Kynsistä tuli ihan mieleen amppari-mehujää :PNäitä käytin:

Lakat on saatu blogiyhteistyön kautta CesarsShopista. Postaus ei sisällä mainoslinkkejä.Ensimmäinen käyttökokemus oli sen verran huikea, että loputkin Color Paints sävyt taitavat mennä ostoslistalle! Millaisia kokemuksia teillä on näistä? Ja millaisiin koristeluihin olette käyttäneet lakkoja?


Katso myös

24 kommenttia

 1. Todella onnistunut marmorointi kyllä, WAU <3

  VastaaPoista
 2. IIKS! Nää on ihanat! Pakko testata! Heti! Itse olen aivan hurahtanut vesiväreihin ja niitä löytyy parisenkymmentä eri merkeiltä. OPI:n kokoelmasta mulla on kaikki paitsi se yksi pinkki, joka on melkein dupe toiselle pinkille (hölmöä tehdä kokoelmaan kaksi niin samaa sävyä mutta Essie teki kyllä saman mokan). Olen käyttänyt näitä leimojen värittämiseen ja gradienttiin, joka oli muuten elämäni helpoin tehdä, kun värit sulivat itsekseen toisiinsa. Nää on niin kivat lakat ja todella monikäyttöiset. Leimaaminenkin onnistuu näillä valkoiselle kynnelle :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Oho sullahan on komeen kokoinen kokoelma jo! :) onko eri merkeillä susta eroja, jos esim vertaat OPIa Essieen? Ja joo hassua että kokoelmista löytyy kaksi lähestulkoon samaa sävyä. Täytyypä testata sitten gradienttia ja leimaamistakin, jos ne kerta toimii niissäkin tosi hyvin! :)

   Poista
 3. Wow nää on ihanat <3 onneksi mulle tulossa nää samat lakat että pääsen testailemaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Kiva että säkin pääset pian kokeilemaan näitä! :)

   Poista
 4. Näyttääpä niin herkulliselta! Tosi hyvin onnistunut tuo marmorointi. :3

  VastaaPoista
 5. Ai että, ihan mahtavaa jälkeä! Näitä en kyllä enää siltikään aio hankkia, nyt on vesivärilakkakiintiö täynnä:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hirmusti! Haha, ehkä sä et tosiaan tarvi näitä, kun sulla on jo muita vastaavia :D Tai ehkä kiintiöön tulee sittenkin vielä tilaa joku päivä :D

   Poista
 6. Upeat <3 haluan näistä sen minisetin !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Minisetti on varmasti hyvä vaihtoehto myös :)

   Poista
 7. Ah, miten ihana, herkullinen ja pirteä lakkaus! <3

  VastaaPoista
 8. oi oi oi, pitää testata itsekin!!! :D aivan ihanat! <3 mulla on näistä neljä ja olen testaillut leadlight-juttuihin ja myös semmoiseen epämääräiseen sutimiseen :D toimivat erittäin jees!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hirmusti! <3 Hyvä että sullakin on näistä hyviä kokemuksia, tuota epämääräistä sutimista pitää kokeilla itsekin :D Ja leadlightia toki myös!

   Poista
 9. No huhhuh, ei sitten vähempää kuin ihan täydelliset kynnet :D Mä jo hetken luulin otsikon nähtyäni ettet oo oikeasti vesimarmoroinut näitä vaan keksinyt jonkun uuden tavan noilla Color Paintseilla :D Oot sää taitava!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) Onnistuneesta marmoroinnista saa tässä kyllä kiittää näitä lakkoja, joilla ei vaan oikein nyt voinut epäonnistua, ihan mahtavaa :D

   Poista
 10. Aivan täydelliset marmoroinnit, ai että! :)

  VastaaPoista
 11. Siis WAU! Mun on ehkä uhrattava lomarahat näihin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Ja eikai niille lomarahoille parempaakaan käyttöä voi olla eiks!?!! :D

   Poista
 12. Oijoi, vautsi! Mulle tulee nää minikokoisina, mutta tän näkemisen jälkeen tekis mieli samantien tilata täysikokoisetkin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minit riittää hetkeksi, mutta jos meinaat vesimarmoroida paljon, niin sitten melkein pitää jo ostaa isot pullot :)

   Poista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.