Vesivärjäilyä Essie Silk Watercolor lakoilla

Vesiväribuumi ei ole ainakaan itselläni vielä ohi ja tällä kertaa kokeiluun pääsi Essien versio vesivärilakoista. Essie Silk Watercolor -la...

Vesiväribuumi ei ole ainakaan itselläni vielä ohi ja tällä kertaa kokeiluun pääsi Essien versio vesivärilakoista. Essie Silk Watercolor -lakat ovat aika samanlaisia kuin OPI Color Paintsit, mutta pigmenttiä Essiessä on vähemmän, mikä ei ole suinkaan huono juttu. Voi olla että jotkin Essien vesivärilakat toimivat paremmin tietynlaisissa koristeluissa tai jos haluaa saada haaleamman sävyn kynnelle.





Päätin kokeilla Essien lakkoja vapaalla kädellä maalailuun ja siihen ne kyllä sopivat mainiosti. Maalasin violetilla No Shrinking Violet -lakalla ja turkoosilla Pen & Inky -lakalla kaarevia kuvioita valkoisen lakan päälle. Käytin lakkojen omia siveltimiä maalailuun. Turkoosin ja violetin rajakohtaan muodostui tummemman sinistä sävyä, joten näytti kuin kynnellä olisi kivasti kolmea eri väriä.




Vapaalla kädellä maalatessa ei ole niin väliä, millaisia kuvioita tekee. Näillä lakoilla saa leikkiä taiteilijaa ja sutia lakkaa miten haluaa. Ei tarvitse pysytellä viivojen sisällä tai tehdä piikkusuoria linjoja, kivaa vaihtelua kyllä :) Näitä Essien vesivärilakkojakin tekisi mieli haalia koko kokoelman verran, mutta taidan tyytyä hankkimaan sopivan väriskaalan OPIn ja Essien lakoista yhteisesti.




Etusormessa ja pikkurillissä on 2 kerrosta Essie Garden Variety -lakkaa, joka on sinivihreä crelly. Aivan ihana sävy, johon iskin silmäni Anttilassa. Sävy on hieman vihertävämpi kuin kuvissa ja netti on pullollaan kuvia, joissa lakka näyttää ihan liian siniseltä. Koostumus on todella hyvä ja lakka levittyy kuin itsestään <3 Lakkaa poistettaessa kannattaa kuitenkin olla varovainen, koska itselläni se ainakin vähän värjäsi kynttä ja ihoa, mutta lähti onneksi hyvin pois. Aluslakkaa laitoin varuilta 2 kerrosta, kun olin lukenut, että tämä saattaa värjätä kynttä.




Näitä käytin:
  • Glisten & Glow - Stuck on Blu! -aluslakka *
  • Gina Tricot - White
  • Essie - Garden Variety
  • Essie - Pen & Inky *
  • Essie - No Shrinking Violet *
  • Glisten & Glow - HK Girl Top Coat -pikakuivattaja *
* Tähdellä merkityt tuotteet on saatu blogiyhteistyön kautta CesarsShopista. Postaus ei sisällä mainoslinkkejä.


Onkos teillä kokemuksia Essien vesivärilakoista?

Katso myös

27 kommenttia

  1. Aivan upeat!! Tosi raikkaat ja ihanasti sekoittunut nuo kaksi väriä! Mutta ei, mä en tarvii, mä en tarvii, mä en tarvii.... näitä essieitä siis...... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja ootko nyt ihan varma ettet tarvii?? :D

      Poista
  2. Siis nää on kyllä yhdet upeimmista kynsistä mitä vesivärilakoilla on tehty, wau!
    Mua hiukan aina ärsyttää, kun kaikki postailee vaan kynsiä, joissa on leimoja väritetty näillä lakoilla, kun ite en omista leimatarvikkeita. Siksi on ihana nähdä jotain muutakin välillä, ja arvaa vaan tekiskö mun mieli nyt hankkia pari vesivärilakkaa.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Anni, ihana kuulla <3 Niin toi on kyllä totta, että aika paljon näkee leimausten värjäilyjä. Silleen ymmärrän, koska leimoja on niin kiva värittää :) Mutta näillä vesivärilakoilla saa vaikka mitä muutakin aikaiseksi, kyllä sun kuule pitää vaan kokeilla :D

      Poista
  3. Ihanat :) Minkälaisen kokoelman ajattelit Essiestä ja OPIsta yhdistää? ajattelin jos apinoisin ja keräisin samat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Ajattelin koota ainakin nämä: OPI:lta keltainen, oranssi, pinkki, violetti, sininen ja vihreä. Essieltä turkoosi, violetti ja vaaleanpunainen sekä ehkä se tummimman punainen.

      Poista
  4. Luoja kuinka ihanat taas kerran <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässähän menee ihan hämilleen, kiitos kovasti <3

      Poista
  5. Aivan ihania! Todella tyylikkäät kynnet, tykkään todella! :) Essie ei kyllä petä, itellä ei näistä ole kokemuksia ja tuskin tuun hommaamaankaan ellen jostain satu saamaan, en ole niin taitava lakkailija että hyötyisin näistä tarpeeksi!

    hanna
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti! Nämähän on siitäkin kivoja lakkoja, että niitä voi sutia vapaasti kynnelle ja kun lakat menee osittain päällekäin, syntyy uusia väriyhdistelmiä. Ei vaadi siis kovinkaan taitoa tai tarkkuutta välttämättä :)

      Poista
  6. Kaunis lakkaus! En omista vesivärilakkoja, mutta tälläisten postausten jälkeen tekee mieli omistaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja ei muuta kuin kokeilemaan vaikka parilla lakalla aluksi :)

      Poista
  7. Tosi nätti lakkaus! :) Luulin ensin, että marmoroimalla oot nää tehnyt :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai näytti marmoroinnilta, joo voisi tosiaan siksi luullakin :) Ja kiitoksia!

      Poista
  8. Avan ihastuttavat kynnet, oi että! Todella kaunis toteutus :) ♥

    VastaaPoista
  9. Ihanat :) Mä olin kans ihan varma et oot marmoroinu noi kuviot!

    VastaaPoista
  10. Hups, tämän postauksen innoittamana taisi muutama vesivärilakka tipahtaa mun Cesarsin tilaukseen... :) Todella kauniit kynnet!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ni, toivottavasti tykkäät niistä! :) Ja kiitoksia kehuista!

      Poista
  11. Onpas kivat! Pitänee itsekin harkita noita vesivärilakkoja vaikka olin jo päättänyt pysyä niistä erossa... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mäkin aluksi luulin, etten tarvitse tällaisia, mutta toisin kävi kun pääsin kokeilemaan :D

      Poista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.