31 Day Challenge: Liukuvärjätyt kynnet

31 päivän haaste etenee jälleen ja tällaiset liukuvärit sain aikaiseksi aiemmassa postauksessa esittelemäni CTRL-ALT-DEL lateksisuojan avu...

31 päivän haaste etenee jälleen ja tällaiset liukuvärit sain aikaiseksi aiemmassa postauksessa esittelemäni CTRL-ALT-DEL lateksisuojan avustamana.Lakkasin muihin kuin keskisormeen ja nimettömään kaksi kerrosta China Glaze Highlight Of My Summer -lakkaa, joka on mintunvihreä neonpastellinen creme. Aika vaikea lakattava, koska se ei levity itsestään ollenkaan ja kuivuu tosi nopeasti, joten levittämisessä saa olla nopea. Sävy on kuitenkin niin ihana, että se on mun mielestä vaivan väärti.Keskisormen ja nimettömän kynsiin lakkasin 2 kerrosta Gina Tricotin valkoista. Sitten levitin kynsien ympärille Glisten & Glow CTRL-ALT-DEL lateksisuojaa, josta teinkin tarkemman esittelyn aiemmassa postauksessa. Kannattaa lukaista se läpi, jos tuote ei ole tuttu, mutta lyhyesti sanottuna nestemäinen lateksi suojaa ihoa sotkuilta ja koristeluiden jälkeen sen voi repäistä pois iholta yhtenä suikaleena. On se vaan sellaista ihmetököttiä että oksat pois ja mikä parasta se on ihanan pinkin värinen! :)

Tein liukuvärin meikkisienen avulla ja käytin näitä neljää lakkaa: violetti Color Club Wicker Park, turkoosi Picture Polish Chillax, mintunvihreä China Glaze Highlight Of My Summer ja neonkeltainen China Glaze Celtic Sun.Lopuksi kultaiset niitit ja pikakuivattaja päälle. Kultaisia niittejä on tullut viime aikoina käytettyä kiitettävästi, mutta ne nyt sattuu vaan olemaan niin nättejä ja toimivat korujenkin sijaan kultaisen kellon kaverina.Näitä käytin:
Merkityt tuotteet on saatu blogiyhteistyön kautta. Postaus ei sisällä mainoslinkkejä.Muistelin, etten olisi tehnyt paljon yhtään liukuvärjäyksiä, mutta löytyyhän niitä jokunen täältä blogista, katsokaa vaikka :D

Katso myös

20 kommenttia

 1. Kääk miten ihanat kynnet! Näitä voisi vaan jäädä tuijottelemaan koko päiväksi :).

  VastaaPoista
 2. On muuten osuva värisuora, raikkaat!

  VastaaPoista
 3. Voi miten kauniit! :) Kynsikateus iski kun katselin ensin sun ja sitten omia kynsiäni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Nyt vaan sinäkin tekemään liukuvärejä :)

   Poista
 4. I love the gradient color. VERY PRETTY nails!

  VastaaPoista
 5. Goddamn woman, ihan täydelliset väriyhdistelmät!

  VastaaPoista
 6. Sä olet kyllä taitava!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi kiitos, sitä oot kyllä itsekkin! :)

   Poista
 7. Sulla on vaan tää upeuden taito hyppysissä <3

  VastaaPoista
 8. Sun lakkaustyyli on kyllä niin sitä mistä itse tykkään <3 Nää on niin ihanan karkkiset että huh! Ton color clubin sain juuri itselleni blogisiskolta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kun ihana kuulla <3 Eikö ookkin ihana se Wicker Park :)

   Poista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.