Allure ja leadlightia

Näistä kynsistä näittekin jo pienen sneak peekin aiemmassa postauksessa , jossa testailin Jumbo Stamppereita. Käytin nimettömiin leadlight-t...

Näistä kynsistä näittekin jo pienen sneak peekin aiemmassa postauksessa, jossa testailin Jumbo Stamppereita. Käytin nimettömiin leadlight-tekniikkaa eli kynnelle leimataan kuvio, joka sitten väritetään lakoilla. Vesivärilakat sopivat näihin värityspuuhiin erittäin hyvin, koska ne ovat läpikuultavia jellyjä, mutta muitakin lakkoja voi toki käyttää, kuten minä nyt.Lakkasin nimettömään kerroksen Ginan valkoista ja leimasin Konadin mustalla käyttäen BCN-050 leimauslaattaa. Väritin leimat Picture Polish Allurella ja Essien No Shrinking Violet -vesivärilakalla ohuen siveltimen avulla. Mustien kuvioiden päällä näkyy vähän valkoisia täpliä, koska Alluressa on tuollaista pientä hitulaa seassa. Olisi pitänyt peittää täplät mustalla lakalla tai akryylivärillä, mutta se nyt jäi tekemättä. Lisäksi leimaukset vähän levisivät, syytän siitä Konadia, ja pitäisikin miettiä, minkä mustan leimauslakan hankkisin tilalle. Onko teillä suositella hyviä ehdokkaita?Picture Polish Allure on yksi uusimmista tulokkaista PP:n kokoelmiin. Allure on magenta scatter holo, joka peittää 2 kerroksella ja levittyy vaivattomasti. Todella kauniin sävyinen ja lähes neon. Lähimpänä tuota sävyä kokoelmistani on China Glaze Violet Vibes kesän Electric Nights -kokoelmasta. Koostumukseltaan Allure on crellymäinen ja seassa on pieniä holohippuja sekä vaaleita (hopeita?) hiutaleita. Allure pääsee oikeuksiinsa auringonvalossa tai tavallisen lampun valossa. Päivänvalolampun valossa holomaisuus ei näy kovin selvästi.Kiekurakuvioiden keskelle tökkäsin muuten swarovskin kristallit koossa ss5 (eBaystä). Tykkään noista oikeista kristalleista tosi paljon enemmän kuin kirkkaista strasseista. Strassit tuppaavat menemään hieman samean näköisiksi, kun niiden päälle laittaa päällyslakan. Swarovskit taas pysyvät tosi terävinä ja kirkkaina, mutta harmi kyllä ne maksaa jonkin verran enemmän kuin tavalliset strassit.En tiedä johtuiko käyttämästäni jumbo leimasimesta, mutta tuntui että leimaaminen sujui paljon helpommin kuin koskaan ennen. Mähän en tunnetusti ole mikään ahkera leimailija ja harjoiteltavaa riittää, mutta ainakin nyt tuntui, että leimaaminen oli jopa kivaa eikä hikeä pukannut tai kädetkään tärisseet kovin :DKeskisormen kimalluksesta vastaa F.U.N Lacquer 24 Karat Diamond, jota laitoin 2 kerrosta. Sen alle lakkasin yhden kerroksen Color Clubin Harp On It hopeaa hololakkaa. Ylä- ja alapuolella olevat kuvat on otettu tavallisen lampun valossa, joten kimallus näkyy paljon paremmin kuin päivänvalolampun alla otetussa kuvassa.F.U.N Lacquer 24 Karat Diamond on upea hopeinen hologlitteri kirkkaalla pohjalla. Täyteen peittävyyteen tarvitaan n. 3 kerrosta, mutta sitä voi tosiaan laittaa jonkun hopeisen lakan päälle vaikka vain yhden kerroksen. 24KD kimaltelee niiiin ihanasti ja se on ehdottomasti nähtävä itse livenä. F.U.N Laquerin instagramista voi kurkata pienen videon kimalluksesta.Näitä käytin:
* Tähdellä merkityt tuotteet on saatu CesarsShopista. Postaus ei sisällä mainoslinkkejä.


Katso myös

30 kommenttia

 1. En kestä kuinka ihanat! Täydellisen värinen toi pinkki <3

  VastaaPoista
 2. Aivan ihanat! Allure <3

  VastaaPoista
 3. Meilläpäs näyttää olevan sama lakka esittelyssä tänään :). Allure on puhdasta rakkautta <3.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kappas niinpä olikin :) Allure on esiintynyt aikas monessa blogissa viimeaikoina, ei ihme!

   Poista
 4. Kylläpä on kauniit <3 Allure on varmaan pakko saada! Yhtään asiaa ei auta se, että
  sitä tuntuu just nyt esiintyvän joka toisessa
  blogissa..

  VastaaPoista
 5. Tosi ihanat! :D Taidanpa napata netistä ton Fun Lacquerin lakan! Näyttää niin nätiltä :)

  VastaaPoista
 6. Ootpas osannut yhdistellä monia uusia lakkoja ja koristelutyylejä samaan lakkaukseen :) Kokonaisuus on todella upea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, kiva kuulla että tykkäät kokonaisuudesta! :) Leadlight on mukavaa puuhaa, sitä voisi tehdä useamminkin :)

   Poista
 7. Ihana lakkaus, hitto kun on vaikeeta päättää haluunko ton Alluren vaiko enkö! Mietityttää onko liian kylmä väri mulle, mene ja tiedä. Selviäishän se ostamalla :D Kaunista kuitenkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sole: Haluatko, että tekisin vertailuja tietyn lakan tai lakkojen kanssa? Jos mulla siis on kyseisiä lakkoja. Voin ottaa kuvan vaikka Facebookkiin. Allure on mun mielestä lämpimän sävyinen. Mutta ilmoittele siitä vertailusta! :)

   Poista
  2. Kiitti, mä olen tullut siihen tulokseen että mulla ei taida olla mitään tänne päinkään olevaa väriä, varmaan lähimpänä on Essien Splash of Grenadine ja sekin on creme eikä oikeestaan yhtään tän värinen. Vierestan ilmeisesti magentan sävyjä, tämä Allure on kuitenkin jotenkin niin kaunis että alan lämmetä sille! Kääks! Kiitos Zigi!

   Poista
  3. Joo Splash Of Grenadine ei oo kovin lähellä Allurea, Allure on tummempi, violetimpi ja värikylläisempi, sellainen neonimpi, kun taas SOG näyttää jopa murretulta Alluren vieressä. Katotaan miten käy, lämpeetkö Allurelle niin että hankit sen :) Ja eipä kestä :)

   Poista
 8. Ihanat värit!

  Mulla ei ole ollut Konadin leimauslakkojen kanssa leviämisongelmia, jos käytän sopivaa päällyslakkaa. Jotkut päällyslakat levittää leimaukset, toiset ei. Esim. Konadin päällyslakan kanssa en ole koskaan levinneet. Kannattaa kokeille siis eri toppereiden kanssa, ettei pullo mene ihan hukkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm ai sullako ei ole leimat levinneet. Olen kokeillut eri päällyslakkoja ja myös Konadin päällyslakka levittää mulla leimauksia. Moni muukin on valittanut Konadin mustasta samaa. Mutta voi johtua kunkin tavasta levittää päällyslakka, täytyisi olla hyvin helläkätinen ette leimat leviäisi. Täytyy vielä testailla :)

   Poista
 9. Oikein nätit! Allure on kyllä todella todella kaunis. <3

  VastaaPoista
 10. Nätit on! :) mä en saanut näillä uusilla laatoilla ja stampperilla leimoja millään onnistumaan essencen mustalla leimalakalla, valkoinen toimi kyllä.. Mutta sensinityn musta on toiminut aika kivasti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ahaa aika jännä ettei essencen musta toiminut. Mulla ei ole sitä niin en oo voinut kokeilla. Hyvä että toinen sitten toimi kuitenkin!

   Poista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.