I'm Not Lion, I'm Sorbet!

Hei pitkästä aikaa keltaista kynsillä, kuinkas ollakkaan! Tilasin jokin aika sitten Mi Nailsiltä kynsivinyylejä, jotka ovat siis nimel...

Hei pitkästä aikaa keltaista kynsillä, kuinkas ollakkaan!Tilasin jokin aika sitten Mi Nailsiltä kynsivinyylejä, jotka ovat siis nimeltään Mi Vinyls. Käytin näihin kynsiin kahta eri kuviota, X:n mallisia ja chevroneita. Vinyylit oli hieman hankala irroittaa arkista ja jouduin käyttämään pinsettien apuna hammastikkua, koska vinyylit meinasivat lähteä kokonaisina irti. Tässä vaiheessa hermoja koeteltiin jonkin verran. Kynsillä ne pysyivät sitten tosi hyvin ja niitä oli kyllä kiva käyttää, ihanan helposti sai kuvioita aikaiseksi.Kelataas hieman taaksepäin. Lakkasin kynsille ensin 2 kerrosta Picture Polish Sorbet -lakkaa, joka on pikkiriikkisen vihreään taittava pastellinkeltainen creme. Sorbet on todella hyvälaatuinen noinkin vaaleaksi lakaksi ja vielä keltaiseksi sellaiseksi. Koostumukseltaan ihanan kermainen, levittyy kauniisti ja helposti, ja peittää tosiaan 2 keskipaksulla kerroksella. Kyllä Picture Polish vaan osaa tehdä upeita ja herkullisia cremejä ♥Pikakuivattajan jälkeen laitoin kynsille vinyylit ja lakkasin kerroksen China Glaze I'm Not Lion -lakkaa, joka on upea mikroglitter. Siinä on kultaisia, hopeita ja hologlittereitä kirkkaalla pohjalla ja se näyttää kauniin valkokultaiselta tai samppanjan sävyiseltä. I'm Not Lion on yksi vanhimmista CG-lakoistani ja täytyisi kyllä käyttää sitä useammin, ja sehän siis peittää 2 kerroksella yksinään.
Näitä käytin:


Katso myös

14 kommenttia

 1. Kauniit, rakastan tota Sorbettia, se toimii niin hyvin ja peittää mahtavasti! Multa löytyy samoja vinyylejä, en oo vielä testannut ja tosta China Glazesta oon pikkasen kade :) Ihana kokonaisuus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sorbet on kyllä rakkautta! Samoin leijonalakka :) Ja kiitos!

   Poista
 2. Kuvittelin jo pystyväni elää ilman Sorbetia, mut kiitos vaan, sillä nyt en taida pystyä :D On meinaa sen verran kauniit kynnet ja kuvat <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mä luulen kans, ettet pysty elään ilman sitä :D Kiitos Anni <3

   Poista
 3. Siis mähän olen päättänyt olla ostamatta yhtäkään indiecremeä... :). Miksi PP tekee sen niin vaikeaksi? Ja miks tän pitää olla näin upea keltainen? I'm Not Lion on mun ekoja Chinoja ja se on kyllä ihan mieletön, vaikka ei sitä tule riittävän usein käytettyäkään. Tähän lakkaukseen se sopii aivan täydellisesti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miksi ihmeessä oot niin päättänyt? Indiecremet on parhautta, etenkin PP:n cremet. Levittyy niiin hyvin ja peittää 1-2 kerroksella ja on ihanan kermaisia. Joo leijona on upeus, meidän pitää ottaa se useemmin käyttöön!

   Poista
 4. Todella nätit! Toi väriyhdistelmä on tosi ihana ja kesäinen :DD

  VastaaPoista
 5. Onpa ihanan pirteä lakkaus! ♥ Kaunis väriyhdistelmä :)

  VastaaPoista
 6. Hitsi, nyt huomasin sun postauksesta, ettet ollut tyytyväinen Mi Vinyls -vinyyleihin! Saa antaa palautetta ihan suoraan valmistajallekin niin tiedetään, että on parannettavaa :P Piirsin nuo kuviot nyt leikkuuohjelmaan uusiksi ja laitan sulle tulemaan uudet arkit hyvityksenä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo olisin voinut antaa palautetta tosiaan, olen vain yleensä aika huono/laiska antamaan palautetta :) Kiitos jos laitat uudet arkit tulemaan!

   Poista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.