Marokkolaiset kynsivinyylit

Olen hurahtanut kynsivinyyleihin aika tavalla. Niillä saa niiiiin kätevästi ja nopeasti kynnelle kuvioita. Näihin kynsiin käytin itselleni u...

Olen hurahtanut kynsivinyyleihin aika tavalla. Niillä saa niiiiin kätevästi ja nopeasti kynnelle kuvioita. Näihin kynsiin käytin itselleni uutta indietuttavuutta nimeltä Lou It Yourself.



Lakkasin muihin paitsi keskisormen kynteen yhden kerroksen Zoya Perrie lakkaa, joka on voimakkaasti lämpimään taittava lila creme. Ja sanoin todellakin YHDEN kerroksen, mikä on harvinaista näin vaalealle lakalle! Nyt kun katson näitä kuvia, niin huomaan että kynsi kuultaa hieman läpi  joistain kohdista, mutta en huomannut sitä käytössä, vaan vasta lähikuvista. Perrie on kaikinpuolin upea, kermainen, helposti levittyvä ja itsestään tasoittuva, nam. Värikin on aivan ihana ja sopii mielestäni ihonsävyyni paremmin kuin tosi kylmään taittavat lilat.



Zoya Stevie pääsi yksinään keskisormen kynteen ja 2 kerrosta riitti peittämään. Tosi kaunis lila tekstuurilakka, jossa on hopeaa shimmeriä. Zoya tekee kyllä upeita tekstuurilakkoja, sääli että niiden valmistus lopetettiin.



Lakkasin nimettömään Perrien päälle yhden kerroksen pikakuivattajaa ja kun lakka oli täysin kuiva, kiinnitin kynteen kynsivinyylin. Käytin marokkolaistyylisiä Lou It Yourself Moroccan-vinyyleitä, jotka toimivat paljon paremmin kuin aiemmin testaamani Mi Nailsin kynsivinyylit. Tarra lähti arkista hyvin irti ja se asettui kynnelle nätisti. Lakkasin vinyylin päälle kerroksen Stevietä ja poistin vinyylin kynneltä. Stevie kuivuu tosi nopsaan, koska se on tekstuuri, joten kynnet oli redi lähes samantien.


Zoya Perrie - Zoya Stevie


Näitä käytin:
  • Aluslakka: OPI - Nail Envy Dry & Brittle | Kauneudenkauppa, saatu
  • Zoya - Perrie
  • Zoya - Stevie
  • Kynsivinyylit: Lou It Yourself - Moroccan Stencils
  • Päällyslakka: Glisten&Glow - HK Girl


Nyt toivottelen kaikille ja itsellenikin rempseää perjantaita! Ei saisi valittaa, kun on kerrankin lämmintä ja aurinkoista, mutta voisi tässä välissä yksi kunnon sadepäiväkin tulla vai mitä :D

Katso myös

24 kommenttia

  1. Oi miten kauniit kynnet. <3

    VastaaPoista
  2. Oi! Todella kauniit kynnet!

    VastaaPoista
  3. Vinyylit yhdessä tekstuurin kanssa on mun heikko kohta! Puhumattakaan tästä upeasta sävystä :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, tekstuurilla on kyllä paljon helpompaa koristella vinyyleillä :)

      Poista
  4. Tosi kauniit <3 Tekstuurit ja vinyylit toimii yhdessä kerta toisensa jälkeen yhtä hyvin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Ja niinhän ne tosiaan toimii eikä varmaan hetkeen tuu kyllästymään :)

      Poista
  5. Ihanat värit ja kuvio :) Perrrrrfect! Ja hei, ne sateet tulee sitten ensi viikolla vasta, jookos? Vielä yksi lämmin vkonloppu kelpaa kyllä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö ookkin ihania :) Joo no olkoon menneeksi tämän kerran, aurinko saa vielä paistaa viikonlopun :D

      Poista
  6. Wau, ihanat! Niin kauniin hempeät sävytkin :) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti! :) Sävyt on ihania kertakaikkiaan <3

      Poista
  7. Upea sävy ja olen kaivannut hyviä vinyylejä juurikin tätä mallia, luit ajatukseni! :) Todella kauniit ja mieleiset, viihtyisin näissä .)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sehän sattu sopivasti :) Voin suositella näitä vinyylejä lämpimästi, tykkäsin etenkin siitä, että ne lähti helposti arkista irti ja muutenki tosi hyvät.

      Poista
  8. wau, ihanat ! <3 tilasin minailsin alennuksesta kesällä Pixie Dust- lakan, Arlon <3 pitäähän niitä edes yksi omistaa kun lopettavat niiden tekemisen :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 Joo ainakin yksi pixie on omistettava, mielellään enemmän, kun ovat niin upeita! :)

      Poista
  9. Melkoisen hyvin onnistuneet värivalinnat!
    Mun pitäisi täydentää mun vinyylivalikoimaa, mutta on vähän niinkuin valinnanvaikeus...! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :) joo noita vinyyleitä on miljoonalla eri valmistajalla :D Nämä vie ehkä voiton tähänastisista, mutta ite meinaan tilata vielä ainakin whatsupnailsiltä jotain.

      Poista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.