JORD Wood Watch - puinen rannekello!

Tänään on luvassa hieman erilainen postaus, jossa pääosaa esittää puinen JORD rannekello . Kyllä, kuulitte oikein, puinen! En ollut aiemmin ...

Tänään on luvassa hieman erilainen postaus, jossa pääosaa esittää puinen JORD rannekello. Kyllä, kuulitte oikein, puinen! En ollut aiemmin nähnyt livenä puisia rannekelloja, joten olin hyvin innoissani, kun minuun otettiin yhteyttä ja sain tilaisuuden kokeilla kyseisen merkin kelloa. Näitä kelloja on näkynyt jonkin verran ulkomaisissa blogeissa, mutta Suomessa en ole itse vielä törmännyt vastaaviin.

Today I have a little bit different post to share with you. It's all about JORD wood watch, and yes, it's made of wood! I had not previously seen wooden watches, so I was very excited when JORD contacted me and I got a chance to try out their watch. These watches have been featured in some foreign blogs, but in Finland I have not actually yet seen such.

JORD kellot ovat 100% aitoa, käsittelemätöntä puuta ja ne on käsintehty. Eri puulajien ansiosta eri mallien värit vaihtelevat hyvinkin paljon mustasta punertavaan ja tummanruskeasta vaaleaan. Yrityksen nimi tulee muuten ruotsinkielisestä sanasta jord, joka tarkoittaa maata tai maaperää, nimi sopii siis hyvin aihealueeseen :) Kellot ovat roiskeenkestäviä, mutteivät luonnollisestikaan vedenkestäviä, koska materiaalina on puu. Itseäni tuo ei haittaa lainkaan, koska otan aina muutenkin kellon pois kädestä suihkuun mentäessä.

JORD watches are 100% authentic, untreated wood and they are handmade. The colors vary from black to reddish and from dark brown to light wood. The company's name comes from the Swedish word jord, which means earth, land or soil, and therefore, is well suited to theme :) All watches are splash-resistant, but naturally not waterproof, because the material is wood. I don't mind at all, because I take my watch out of the hand before shower anyway.
Sain valita mieluisimman vaihtoehdon useasta eri kellomallista ja päädyin Fieldcrest Maple kelloon, joka on tehty vaahterasta. Kello on ihanan neutraali hopeine yksityiskohtineen. Halusin kellon, joka sopii moneen asuun ja moniin erilaisiin kynsiin, ja tämä on juurikin sellainen.

I chose Fieldcrest Maple watch, a beautiful neutral color with silvery details. I wanted a watch, that is suitable for many different outfits and many nail art designs, and this is really it.
Kello oli pakattu tosi kauniiseen puiseen rasiaan, johon on kaiverrettu yrityksen logo. Kannen alla odotti ihana puinen rannekelloni suloisen tyynyn ja puisen medaljongin kera. Juuri tällaiset huolitellut yksityiskohdat tuovat sitä jotain ekstraa ja tekevät käyttökokemuksesta entistä paremman ja mieleenpainuvamman ♥ Rasiassa oli mukana puhdistusliina ja lisäpalaset rannekkeen koon muuttamiseen tarvittaessa. Kello oli kuitenkin säädetty jo valmiiksi omien mittojeni mukaan ja se istui ranteeseen just eikä melkeen.

The watch was packed to a really beautiful wooden box engraved with the company logo. And there it was, inside the box, a wonderful wooden watch with adorable pillow and a wooden medallion. It is precisely these stylish details that bring something extra and make the user experience better and more memorable ♥ The box included cleaning cloth and additional pieces to change the size of the bracelet if needed. It was, however, sized already according to my wrist size and it fit me perfectly.

Se mikä itseni yllätti, oli kuinka ihanan kevyt kello oikeasti onkaan! Olen aina aiemmin käyttänyt metallista rannekelloa, joka on kyllä todella raskas tähän puiseen verrattuna. Olen nyt käyttänyt tätä puista rannekelloa muutaman päivän ajan, ja se on herättänyt huomiota ja kiinnostusta sekä naisten että miesten keskuudessa. Miespuoliset halusivat myös tutkia kelloa tarkemmin ja totesivat, että kyllä se tosiaan on oikeaa puuta! :) On tämä kyllä tuijottelukello kaikinpuolin, itse olen vähän väliä vilkuillut ja ihastellut sitä, niin nättiläinen se vaan on ♥

I was surprised how light the watch really is! I have previously used metal watches, which I find really heavy compared to this wooden one. I have now used this wood watch for a few days , and it has attracted the attention and interest among both women and men. Men also wanted to examine the watch in more detail and they said "It really is wood!" :) I noticed that I continuously keep looking and admiring it, it's so pretty ♥
Halusin tehdä kelloon sopivat kynnet, mutten halunnut vetää överiksi koristelemalla kaikkia kynsiä puukuviolla, joten koristelin vain yhden aksenttikynnen mätsäämään vaahterakuvioiseen kellooni. Lakkasin pohjalle China Glaze Kalahari Kiss cremeä, joka on sävyltään hyvin lähellä kellon väriä. Maalasin aksenttikynteen puunsyitä ohuella koristelusiveltimellä ja kahdella ruskealla lakalla: Butter London Bumster ja OPI Going My Way Or Norway? Asetin suorakulmaisen kirkkaan strassin kynnen juureen samaan tapaan kuin kellon tuntimerkit. Viimeistelin kynnen Glisten&Glow HK Girl pikakuivattajalla.

I wanted to make nail art suitable for the watch, but I did't want to decorate all the nails with wood finish, so I decorated only one accent nail to match my maple watch. I painted the ring fingers with China Glaze Kalahari Kiss creme, which shade is very close to the color of the watch. I painted wood grain with a thin nail art brush and two brown polishes: Butter London Bumster and OPI Going My Way Or Norway? I placed a clear rectangular rhinestone to the nail in the same way as the hour markers in the watch. I finished the look with Glisten & Glow HK Girl Top Coat.
Pikkurillin lakkasin yhden kerroksen OPI Push and Shove peililakalla, ja sen alle laitoin Lay Down That Base -aluslakkaa, joka on tarkoitettu nimenomaan P&S:n alle (lakat saatu CesarsShopista). Muihin kynsiin lakkasin 3 kerrosta Zoyan Loredanaa, joka on graniitinharmaa shimmerinen mattalakka.

I painted the little finger with one coat of Lay Down That Base and with one coat of OPI Push and Shove. On the other nails I painted 3 coats of Zoya Loredana, which is granite-gray shimmery matte.
Loppuun pakko vielä todeta, että tykkään kellosta ihan hirmuisesti ja tulen käyttämään sitä paljon :) Pidän erityisesti siitä, että kello on lähes identtinen ihonsävyni kanssa, vaikkakin kuvissa iho näyttää jotenkin kummasti punertavammalta. Kello myös sopii niin arkeen kuin juhlaankin ja etenkin päivittäisessä käytössä se on mahtis, kun sopii minkä tahansa vaatteen kanssa. Mitäs te tykkäsitte puukellosta? Entä mikä on teidän lemppari mallistosta?


I like the watch so much and I will be using it a lot :) I especially like the fact that the watch matches with my skin tone, although my skin looks too reddish in these pictures. The watch is suitable for both everyday and special occasions, and especially for daily use, as it's suitable almost with any outfit. What do you think about this wooden watch? Which one is your favorite?


Luxury Wood Watch


JORD rannekelloja voi tilata www.woodwatches.com verkkokaupasta USA:sta, josta on maailmanlaajuinen toimitus, eli myös Suomeen :) Oma kelloni on mallia Fieldcrest Maple, mutta valikoimassa on monia muitakin, sekä naisten että miesten kelloja, ja värivaihtoehtojakin vaikka ja kuin.

JORD watches can be purchased from their website www.woodwatches.com and they ship internationally. The model I've featured here is the Fieldcrest Maple, but there are many other models, for both men and women.Kello on saatu blogin kautta. Postaus ei sisällä mainoslinkkejä. 
The watch in this post was sent for me to review with my honest opinion.

Katso myös

14 kommenttia

 1. Oooh! NIIN kaunis ja tyylikäs kello, ja kynnet myös :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja eikö olekin :) Tykkään kun se on tosiaan klassisen kaunis ja tyylikäs <3

   Poista
 2. Ompa hauska kello, en oo aiemmin törmännytkään tällaiseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on :) Joo tällaisia ei ole kyllä näkynyt ainakaan Suomessa. Luulisi, että kun tuota metsää on sen verran paljon, että voisi täälläkin tehdä parit kellot koivusta tai kuusesta :)

   Poista
 3. Onpas erikoinen kello =)

  VastaaPoista
 4. Ihana kello ja upeat kynnet! Piti ihan katsoa uudemman kerran, että onko sulla nimettömässä jokin tarra, vai ei kun on sen verran aidon näköinen... :) Oon ennenkin nähnyt puisia kelloja, mutta tämä on kyllä ehdottomasti kaunein. Nyt tuli kauhee himo hommata ittekin tuollainen (ainut vaan että on HIEMAN tyyriimpi tapaus... :( )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Hih, ei se tosiaan tarra ole :D Ahaa sä olit törmännyt aiemminkin puukelloihin, kiva kuulla jos tämä oli kaunein :) Onhan tuolla jonkin verran hintaa, laatu maksaa, mutta ei ole kuitenkaan läheskään niin kallis kuin jotkin muut merkkikellot.

   Poista
 5. Oho aikas nättejä kelloja! Ja hienoa syvyyttä oot saanut aikaiseksi tohon aksenttiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva kuulla että puukuvio onnistui sun mielestä! :)

   Poista
 6. Ooh, tykkään kovasti! Tutkailin millaisia muita kelloja yritykseltä löytyy ja onhan noissa useampi jotka kotiuttaisin riemusta kiljuen samantien jos olisi tällä hetkellä rahaa moisiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo sanos muuta, valikoimassa oli paljon ihania kelloja, joita mäkin jäin vielä kuolaamaan :P

   Poista
 7. Ai että muuten haluan tuollaisen tummana O.O Aivan upea on! <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.