TOP 10 punaiset kynsilakat

Tättädädää! Uusi postaussarja alkakoon! Olen hautonut tätä postaussarjaa jo ties kuinka kauan, yli vuoden nyt ainakin, mutta viimeinkin sain...

Tättädädää! Uusi postaussarja alkakoon! Olen hautonut tätä postaussarjaa jo ties kuinka kauan, yli vuoden nyt ainakin, mutta viimeinkin sain otettua itseäni niskasta kiinni. YouTubessa on jo pitkään näkynyt videoita suosikkilakoista väreittäin (terminä käytetään mm. ROY G BIV, joka tulee sateenkaaren väreistä ja värien alkukirjaimista). Rakastan katsella, mitkä ovat muiden kynsihörhöjen lempparit ja niistä bongaa usein uusia himotuksia omallekin ostoslistalle.

Niinpä aloitankin nyt omien lemppareiden TOP 10 -sarjan, jossa käyn lakat läpi väreittäin. Järjestyksestä en mene lupaamaan mitään. Voi olla että punaisen jälkeen ei tule oranssia, vaan jotain muuta. Saa myös huikata, jos haluatte jotain tiettyä väriä ensin :) Pidätän myös oikeuden sääntömuutoksiin eli joskus lakkoja saattaa tulla enemmän kuin kymmenen, mutta yritän pitäytyä tuossa kymmenessä :) Tämän myötä haastan teidät kaikki aloittamaan oman värisarjanne!

Joulun kunniaksi ensimmäisenä katsotaan, mitkä ovat mun lempparit punaiset lakat.







TOP 10:

  1. Essie Altitude Attitude
  2. OPI Coca-Cola Red
  3. piCture pOlish Arabian
  4. Colors by Llarowe The Mighty Red Baron
  5. China Glaze Ruby Pumps
  6. piCture pOlish Bordeaux
  7. Zoya Blaze
  8. OPI Malaga Wine
  9. OPI Skyfall
  10. Zoya India

Seuraavaksi kuvia ja löpinää jokaisesta lakasta. Osasta löytyy postauskin ja niihin olen lisännyt linkin kyseiseen postaukseen.




Essie Altitude Attitude
Kylmään taittava kirkas punainen creme, juuri sellainen herkullisen sävyinen ja imarteleva punainen, josta tulee naisellinen olo :) 2 kerrosta peittää ja levitys on niin helppoa Essien leveällä suomisudilla.





OPI Coca-Cola Red
Yksi kauneimmista punaisista cremeistä ikinä. Piste. Lakka levittyy kuin unelma ja on hyvin pigmenttinen sekä superkiiltävä olematta kuitenkaan crelly. Rakastuin tähän heti ensimmäisellä siveltimen vedolla.
Katso postaus ›





piCture pOlish Arabian
Kirkkaanpunainen scattered holo, jossa on myös kultaista shimmeriä ja monivärisiä pieniä hiutaleita (glass flecks). Tämä on niiiiiin kaunis ja kimalteleva, että ei voi kun taas ihmetellä miten PP tekee yksi toisensa jälkeen näin ihania lakkoja.
Katso postaus ›





Colors by Llarowe The Mighty Red Baron
Tällä hetkellä ehdoton suosikkini kaikista punaisista kynsilakoistani. Punainen paroni on joulunpunainen hololakka, joka hohtaa punaisena eikä sateenkaaren väreissä. Uniikki lakka, jossa on mieletön syvyys ja moniulotteisuus sekä hulluna eri punaisen sävyjä. The Mighty Red Baron on varustettu ihanalla koostumuksella ja se peittää 2 kerroksella. Ainut miinus tulee kynsien värjääntymisestä eli aluslakkaa kannattaa laittaa pari kerrosta.
Katso postaus ›




China Glaze Ruby Pumps
Joulunpunainen jelly, jossa on punaista glitteriä. Ehdottomasti jouluun sopiva lakka, joka kimaltelee niin kauniisti!
Katso postaus ›





piCture pOlish Bordeaux
Viininpunainen scattered holo jellypohjalla. Kertakaikkisen upea ja herkullinen, taattua PP-laatua!





Zoya Blaze
Kylmään taittava viininpunainen scattered holo jellypohjalla. Blazessa on tosi hyvä koostumus, sitä on helppo levittää ja se peittää 2 kerroksella.
Katso postaus ›





OPI Malaga Wine
Viininpunainen creme, ihana vampy-sävy, kermainen koostumus ja peittää 2 kerroksella, slurps.




OPI Skyfall
Rusehtavan punainen creme, tykkään kovasti tästäkin sävystä. Sopii niin syksyyn kuin talveenkin ihanasti. 2 kerrosta peittää. Tätä olen käyttänyt yksiin liukuvärjättyihin kynsiin, joista koitan saada postauksen tehtyä joku päivä.




Zoya India
Sansan sisko :) Tumma viininpunainen, jossa on runsaasti kultaista, kuparista, punaista ja violettia shimmeriä. Ah, niin upea. Tässäkin 2 kerrosta riittää helposti peittämään ja lakkaa on ilo levittää.



Siinä olivat punaiset lakkasuosikkini, mitäs piditte? Löytyykö teidän suosikeista samoja? Entä bongasitteko joitakin uusia himotuksia? Kertokaahan myös, mitä olette mieltä tästä postaussarjasta, saa myös vapaasti kertoa kehitysehdotuksia, jos tulee jotain mieleen.

Nyt toivotan kaikille oikein ihanaa ja tunnelmallista joulua <3 Muistakaa ottaa iisisti ja nauttikaa yhteisistä hetkistä läheisten kanssa. Mä ootan että näen Lumiukon, siitä alkaa joulu <3


Katso myös

18 kommenttia

  1. Mielenkiintoinen postaussarja tulossa, jään odottamaan tälle jatkoa! :) Kiinnostaisi kovasti nähdä sun siniset ja vihreät suosikkilakat, sillä erilaiset turkoosit on omia lemppareita :) Punaisista omistan myös tuon PP:n Arabianin, sopii myös kalmasävyisille käsille vallan loistavasti ;D Ihanaa joulun aikaa, Lumiukolla täälläkin alkaa joka aatto :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että postaussarja on kiinnostava! Mulla on niin paljon turkooseja ja minttujakin, että pitäisiköhän niistä tehdä oma postaus ja sitten vielä erikseen siniset ja vihreät?

      Hih, hyvä että Arabian on ollut sopivan sävyinen :D Mun iho on aavistuksen kellertävä, ja siihenkin se sopii mun mielestä hyvin :)

      Kiitos sitä samaa, Lumiukkoa odotellessa <3

      Poista
  2. Tää postaussarja on hyvä idea! Innolla odotan tulevia osia...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee tosi kiva, että tykkäät! Itsekin olen innoissani ja toivon, että saan suht säännöllisesti näitä tehtyä!

      Poista
  3. Loistava postaussarja! Ootan kyllä jatko-osia, nää punaset lakat kun ei oo mitään suosikkeja :D Kai jossain välissä nähdään minttulakat?
    Ihanaa joulua sullekin <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onpa hienoa, että säkin tykkäät tästä sarjasta, vaikkei punaiset nyt kiinnostakaan niin paljon :D Mä oon oikeastaan tänä syksynä vasta alkanut lämmetä punaisille lakoille enemmänkin, etenkin cremet on ihania arkikäytössä ja ne sopii lähes asuun kuin asuun. Tuossa just aiemmin kommentoin, että voisin tehdä mintuista ja turkooseista lakoista oman postauksen, sille ois näköjään kysyntää, joten toteutukseen menee ehdottomasti! :)

      Kiitos ja oikein ihanaa joulua sulle myös <3

      Poista
  4. Vitsi tää on kiva idea :). Mulla on kytenyt sama idis jo pidemmän aikaa mutta ensi vuonna voisi aloittaa ihan tosissaan. Onneksi Arabian ja Bordeaux löysivät jouluksi tähänkin kotiin. On ne niin nätit. Joulusuklaista joulua <3.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oujeee mahtavaa jos säkin aloitat tän sarjan!!! En malta oottaa!

      Nuo PP lakat on niin upeita todellakin, ihana että löysivät sun kotiin :) Suklaita on jo popsittu ahkeraan ja vielä jatkuu joulun ajan :P Herkullista joulua sullekin <3

      Poista
  5. Postasin kans aatoksi muutamia punaisia lakkasuosikkejani. Oikein hyvää ja tunnelmallista joulua sulle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa nähdä sunkin punaisia suosikkeja sitten!!
      Kiitos Sissi, ihanaa joulua sullekin <3

      Poista
  6. Ihan älyttömän hauska postaussarja, vois ehkä itsekin aloittaa samanlaisen! :)
    Mua kiinnostaa eniten ehkä sun pinkit/vaaleanpunaiset (vai oiskohan ne erikseen?) suosikit! Ja vaalean siniset! Ja turkoosit!!! Ääääh! :D Kaikki! Puhumattakaan violetista... Okei, kaikki värit, tänne mulle heti nyt. :DD
    Oikein rauhallista joulua sinulle. :>

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi aloita ihmeessä säkin, ois ihan huippua!! :) Pinkkejä ja vaaleanpunaisia löytyy aika paljon :D Niiden postauksen voisin ajoittaa helmikuulle ennen ystävänpäivää, oisko hyvä? :) Haha, vai kaikki värit heti :DD

      Kiitos paljon, rauhaisaa joulua sullekin <3

      Poista
  7. Loistava idea tämä postaussarja, jään mielenkiinnolla seuraamaan! Jotakin saman tyylistä oon pyöritellyt jo pidempään mielessä, mutta en oo saanut mitään aikaiseksi. Ehkäpä nyt tästä innostuneena... :)

    Oikein mukavaa joulua! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi aloita säkin pliiiiis tämän tyyppinen postaussarja, olisi niin hienoa!! Jookos kookos! :D
      Kiitos ja oikein hyvää joulua sullekin Annie <3

      Poista
  8. Kiva kurkata muitten kokoelmiin joten tykkään kyllä ideasta :-) Kaunista joulua sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi kiva kuulla! :) Just tuostakin syystä halusin tän sarjan tehdä, kun tykkään itsekin katsoa muiden kokoelmia ja lemppareita, niin nyt voin ainakin omalta osaltani jakaa tätä muille :)
      Kiitos, oikein hyvää joulua myös sulle <3

      Poista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.