Pilkutetut joulukuusikynnet

Olipa kerran yksi upeimmista punaisista lakoista päällä maan... Saanko luvan esitellä, The Mighty Red Baron . Punainen paroni on yksi C...

Olipa kerran yksi upeimmista punaisista lakoista päällä maan... Saanko luvan esitellä, The Mighty Red Baron.
Punainen paroni on yksi Colors by Llarowe -indielakkavalmistajan helmistä. Joulunpunainen hololakka, joka hohtaa punaisena eikä sateenkaaren väreissä. Tämä tekee paronista uniikin ainakin mun kokoelmissa ja juuri tuon takia tykkään siitä erityisen paljon. Aina liiallinen värikkyys ei ole tarpeen, tässä on about tuhat eri punaisen sävyä ja syvyysastetta. (Jännä juttu muuten, että hologlitterien värikkyys näkyi kyllä aluksi kun lakkailin kynsiä, mutta kun lakkasin päälle pikakuivattajaa, holo muuttui punaiseksi. Taikalakka! Pullossahan tuo holomaisuus näkyy todella selvästi.)

The Mighty Red Baron on varustettu ihanalla koostumuksella ja se peittää 2 kerroksella. Ainut miinus tulee kynsien värjääntymisestä eli koska kyseessä on runsaspigmenttinen lakka, kannattaa aluslakkaa laittaa pari kerrosta. Yksi ei mulla riittänyt.
Koristelin kynnet joulukuusilla, jotka tein piCture pOlish D5 dotting toolin pienemmän pään avulla. Käytin kuusiin kolmea eri lakkaa:

 • H&M Precious (kultainen duochrome)
 • Delush Polish Fairest Of Them All (hopea foil)
 • OPI Glow Up Already! (kulta-vihreä-moniväri-glitter)


Loppuun vielä kuvia punaisesta paronista ylhäisessä yksinäisyydessään ja komeudessaan :) Näillä kynsillä viihdyin mainiosti pari päivää. Tämä on todellakin tuijottelulakka.

Ihanaa kun Tampereelle on tullut vähän lunta! Täytyy nauttia niin kauan kuin tätä talvea kestää, koska sääennusteiden mukaan vielä tällä viikolla pitäisi sataa vettä ja se on moro sitten lumelle. Paljonkohan lumikone maksaisi, vois vuorata tekolumella ainakin meidän pihan :D

Perjantaina alkaakin kauan odotettu joululoma, saa sitten syödä suklaakonvehteja joka aterialla jeee!


Katso myös

12 kommenttia

 1. Mulle tuli kammo punaisia hololakkoja kohtaan, kun kynnet värjäytyivät Glitter Galin lakalla aivan totaalisen keltaisiksi, vaikka alla oli kaksi kerrosta aluslakkaa. Mä en enää uskalla :D. Mutta onhan tää ihan kauhean nätti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei! Kynsien värjäytyminen on niin ärsyttävää. Mulla paronin kanssa värjäyty punaiseksi, ei keltaiseksi ja sain onneksi suurimman osan pois sitruunan ja ruokasoodan sekoituksella. Mitä kikkoja sä oot kokeillut värjäymiin?

   Joo on tämä siitä huolimatta ihan mielettömän kaunis!

   Poista
 2. Luvattoman hieno lakka <3 Nyt heti selvittämään mistä tuota saisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä saa hypnoticpolish.comista, sieltä itsekin tilasin :)

   Poista
 3. Ihanat :-) Mulle ihan uusi tuttavuus tuo lakkamerkki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kannattaa tutustua muihinkin CBL lakkoihin, tosi upeita lakkoja tekee! <3

   Poista
 4. Mulla on CBL:n Pirates of Penzance, joka on musta ehkä upein punainen mitä on olemassa. Pitääpä googlata olisiko jotain vertailuja tehty koska ei liene isoa eroa tähän paroniin. Se on mun ainut CBL ja tarvisin sen perusteella kyllä vaatimattomasti about kaikki merkin holot.

  Kiva idea tuo pilkkukuusi, mitenhän tässä ehtii toteuttaa kaikki nämä joulukynsi-ideat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pirates of Penzance oli mulle uusi tuttavuus, katsoin vertailukuvia niin aika kähellä ovat toisiaan, mitta paroni on hieman tummempi ja lämpimämmän sävyinen. Ihanuuksia molemmat <3

   Kiitos! Joulukynsiä ois vaikka kuinka toteutettavana, mut eihän tässä tosiaan aika riitä :D

   Poista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.