piCture pOlish Voodoo

Tänään estradilla  piCture pOlish Voodoo ihan vain omana kauniina itsenään. Voodoo on tumma punaruskea lakka, jossa on runsaasti kultaista ...

Tänään estradilla piCture pOlish Voodoo ihan vain omana kauniina itsenään. Voodoo on tumma punaruskea lakka, jossa on runsaasti kultaista shimmeriä. Aivan ihana "vampy" sävy ja laatu on jälleen mitä mainioin - helppo levittää ja peittää 2 kerroksella. Rakkautta pullossa ♥


Menin sitten päällystämään kynnet paksuuntuneella HK Girl pikakuivattajalla ja otin kuvat seuraavana päivänä, jolloin lakat olivat kutistuneet kynsien juurista, kuten kuvista näkyy :( Harmi, että tuota tapahtuu, kun pikakuivattajapullo on vasta noin puolillaan.
piCture pOlish lakkoja voi ostaa CesarsShopista, josta olen Voodoon ostanut. En hyödy linkkien klikkailusta tai ostoksista.

Tämä oli nyt tällainen "pikapostaus". Oliko huono vai ei huoooono, kuten Uotinen sanoisi? Näitä saattaa tulla jatkossakin sitten, ettäs tiiätte. Oon kyllä niiiin vapaapäivän, levon ja unen tarpeessa. Talojuttujakin pitäisi edistää ja sunnuntaina käydäänkin tonttia moikkaamassa suunnittelijamme kanssa ekaa kertaa, jänskää! :)

Kivaa viikonloppua kaikille!

Katso myös

4 kommenttia

 1. Tälläset lyhkäset postaukset on myös tosi kivoja. Lisää vain! :)

  VastaaPoista
 2. Kiva postaus ja ihana lakka :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti paljon :) Voodoo on ihana kyllä <3

   Poista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.