F.U.N Lacquer Happy Ending ja pilkkukoristelut

Ihastunut huokaus pääsi, kun avasin paketin ja näin tämän ihanuuden ♥ Uniikkeja lakkoja on yhä vaikeampi luoda nykyajan indielakkapaljoudess...

Ihastunut huokaus pääsi, kun avasin paketin ja näin tämän ihanuuden ♥ Uniikkeja lakkoja on yhä vaikeampi luoda nykyajan indielakkapaljoudessa, mutta F.U.N Lacquer taitaa tämän homman ja luo aina vaan yhä kauniimpia uniikkeja yksilöitä. F.U.N Lacquerin New Year 2016 -kokoelma on juuri julkaistu ja sain valita yhden lakan testiin CesarsShopista. Valinta oli helppo, koska yksi ylsi ylitse muiden.F.U.N Lacquer Happy Ending on sykähdyttävän kaunis, sinertävän violetti hololakka, jossa on runsaasti kultaista pientä hologlitteriä ja pinkihtävää/kuparista shimmeriä. Sävystä tulee mieleen periwinkle eli talvio-kukka, mutta tämä on kuitenkin violetimpi kuin tavalliset periwinkle-lakat. Lakkaa on todella helppo levittää ja peittävän tuloksen saa kahdella kerroksella.
Koristelin kynnet pilkuilla, jotka tein Picture Polish Dotticure Kitin D1 ja D5 pilkkutikuilla ja Zoyan Aggie lakalla.Zoya Aggie on tosi kaunis multichrome metallilakka, jonka sävy on enimmäkseen antiikinkultaisen ja pronssin välimaastosta, mutta tietyssä kulmassa voi nähdä vihertävääkin sävyä. Seassa on myös pientä pronssista glitteriä.F.U.N Lacquer indielakkoja voi ostaa CesarsShopista, josta Happy Ending on saatu testattavaksi. En hyödy linkkien klikkailusta tai ostoksista.

Katso myös

7 kommenttia

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.