31 Day Challenge: Raitakynnet

Kesäisiä kynsiä ja neonvärejä on vielä luvassa, koska niitä on kertynyt kesän ajalta muutamia vielä. Mutta nou hätä, kyllä syksyisiäkin kyns...

Kesäisiä kynsiä ja neonvärejä on vielä luvassa, koska niitä on kertynyt kesän ajalta muutamia vielä. Mutta nou hätä, kyllä syksyisiäkin kynsiä tullaan näkemään :) 31 päivän haaste on edennyt raitoihin asti, joten tänään on vuorossa raidalliset kynnet.KBShimmer julkaisi kesällä neonpastellikokoelman, josta kotiutin 5 lakkaa. Yksi niistä on Rum Me The Right Way, järkyttävän ihanan sävyinen neonkeltainen. Ensimmäinen lakkauskerta oli yhtä tuskaa, koska lakka oli paksua ja epätasaista ja tuntui että 4 kerrostakaan ei riitä. No lakat sai lähteä kynsiltä heti neljännen kerroksen jälkeen, koska meni hermot.Toisena päivänä päätin antaa lakalle vielä mahiksen, koska sävy on vaan niin upea. Luin jostain, että lakkaa pitää ravistaa kunnolla ennen käyttöä, koska näillä neonpastelleilla on tapana erottua. Ravisteluhan auttoi, ja sain hyvän tuloksen 3 kerroksella! Ei tämäkään täydellinen ole, mutta uniikki omassa keltaisten lakkojen kokoelmassani. Väriltään Rum Me The Right Way on siis aito keltainen, ei vihreään taittava. Sellainen tosi pirteä ja tulee mieleen aurinko jostain piirretystä tai animaatiosta. Ja kuten kuvista näkee, lakka on ihan erivärinen pullossa kuin kynsillä, jännä. Pullossa se on hyvinkin haalean pastellisen neon eli ts. valkaistu neon, mutta kynsillä se on paljon kirkkaampi ja keltaisempi.Tein raidat Zoya Ziv ja Gina Tricot White lakoilla käyttäen TwinkledT ohuita ja paksumpia suoria kynsivinyylejä. Vinyyleissä oli tosi tujua liimaa, joka jäi vinyylien reunoille, ja täten raidoista tuli hieman röpelöiset eikä täysin suorat. Korjailin raitoja hammastikulla ja siveltimellä tökkien, joten lopputulos oli siedettävä. Tähän mennessä ainoastaan ohuen koristeluteipin avulla on tullut täysin suorat viivat, mutta niiden käyttö on niin rasittavaa että koitan välttää sitä. Lisäksi ne on tietty tosi ohuita, joten paksumpien raitojen tekemiseen tarvii useamman teipin vierekkäin.
Näitä käytin:

PS. Vihdoinkin tuli sadepäivä jeeee! <3


- - -

Aiemmat haastekynnet:
 1. Punainen
 2. Oranssi
 3. Keltainen
 4. Vihreä
 5. Sininen
 6. Violetti
 7. Mustavalkoinen
 8. Metalli
 9. Sateenkaari
 10. Liukuväri
 11. Pilkut

Katso myös

12 kommenttia

 1. Ooooh!! Onpa kauniit, upean kesäiset ja aurinkoiset kynnet <3

  VastaaPoista
 2. Vitsit miten upeat taas! Raidat <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo raidat on aina <3 Pitäis niitäkin jaksaa väkertää useemmin :)

   Poista
 3. Ihanaa, että joku muukin iloitsee sateesta :). Aurinko saa paistaa kynsillä vaikka ympäri vuoden etenkin tällä tavalla sun tekemänä, mutta muuten olen jo ihan syysfiiliksissä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, joo rakastan sadepäiviä :) Etenkin jos ukkostaa ja on lämmintä ja sateenropina kuuluu ikkunoista <3 Syysfiiliksissä oon mäkin jo ihan ja oikeastaan alkaa jo kynsillekin haluamaan tummempia ja murrettuja lakkoja. Välillä toki pirteitä sävyjä myös :)

   Poista
 4. Tosi upeat kynnet! Ihanan pirteät ja keltainen ja kulta sopii hyvin yhteen. :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos! Keltainen ja kulta on yhdistelmänä ihan huippu, ja sitä on tullut käytettyä aikas monta kertaa kyllä <3

  VastaaPoista
 6. Voi että miten upeet! (:

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.