31 Day Challenge: Animal Print / Eläinkuosi

Tänään 31 päivän haasteessa on aiheena eläinkuosi ja valitsin kuvioksi leopardikuvion, koska edellisistä leopardikynsistä on ihan liian kau...

Tänään 31 päivän haasteessa on aiheena eläinkuosi ja valitsin kuvioksi leopardikuvion, koska edellisistä leopardikynsistä on ihan liian kauan :) Inspiraation lähteenä kynsiin toimi Louboutin Yoyospina harmaat korkkarit perinteisten ruskeiden sijaan.Lakkasin kolme kynttä vaaleanharmaalla China Glaze Change Your Altitudella. CYA on uudesta The Great Outdoors -syyskokoelmasta ja se on tosi peittävä noin vaaleaksi cremeksi. Yhdelläkin kerroksella voi pärjätä, ja itse lakkasinkin keskisormen kynteen yhden kerroksen, mutta nimettömään ja pikkurilliin levitin 2 kerrosta. Lakka levittyy hyvin ja on kaikinpuolin laadukas kermainen creme :P Sävy on myös tosi kaunis, hieman beigeen ja jopa lilaan taittava vaaleanharmaa.Tein leopardikuviot dotting toolilla ja käytin tummanharmaata OPI Embrace The Gray cremeä sekä mustaa A England Camelot cremeä. Täplien tekeminen oli jostain syystä ylikivaa ja esittelin kynsiä Mr. Z:llekin innoissani. Tai no ainahan mä niitä sille näytän, vaikkei sitä yhtään kiinnostakaan :DTähän väliin pieni tuijotushetki tuolle punaiselle ihanuudelle. Ja huokaus. Olen rakastunut. Tässä on oikeasti yksi kauneimmista punaisista cremeistä ikinä. Piste. En tajua, miten sain tän kynsille vasta nyt, enkä tajua, miten olin missannut miten mahtava koostumus tällä on. Kyseessähän on siis OPI Coca-Cola Red, joka julkaistiin viime vuoden Coca-Cola kokoelmassa. Lakka levittyy kuin unelma ja on hyvin pigmenttinen - peittää jopa yhdellä kerroksella, mutta levitystavasta riippuen voi tarvita tässäkin sen 2 kerrosta. Itse lakkasin joihinkin kynsiin yhden, joihinkin 2. Lakan koostumus on sitten jotain muuta kuin normicreme, se on superkiiltävä olematta kuitenkaan crelly. Vaikea selittää, jokaisen pitää itse kokea ja nähdä se livenä.

Huh, tulipas juttua Coca-Colasta, mutta se ansaitsee hehkutukset ja on ehdottomasti yksi mun lemppari punaisista lakoista. Lakkasin muuten keskisormen kynteen ensin apuviivan punaisella koristelulakalla ja vasta sen jälkeen peitin alueen Coca-Cola Redillä.Näitä käytin:
 • Aluslakka: OPI - Nail Envy Dry & Brittle | Kauneudenkauppa
 • A England - Camelot | CesarsShop
 • China Glaze - Change Your Altitude
 • OPI - Embrace The Gray
 • OPI - Coca-Cola Red 
 • Punainen koristelulakka
 • Dotting tool 
 • Päällyslakka: Glisten & Glow - HK Girl

Merkityt tuotteet on saatu blogin kautta. Postaus ei sisällä mainoslinkkejä.


Mitäs mieltä leopardikynsistä? Onko ihan out vai vielä in? Itse tykkäsin näistä ihan hirmusti ja viihdyin näillä viikon verran. Ja jotenkin tuo punaisen ja leopardikuvion yhdistelmä toimii vaan niin hyvin. Pitkästä aikaa oli sellaiset kynnet, joihin olin täysin tyytyväinen :)

Katso myös

18 kommenttia

 1. Todella nätit ja onnistuneet. :)

  VastaaPoista
 2. Woah miten upeat! Niin naiselliset ♥

  VastaaPoista
 3. Upeat! Aivan ihanat! Naurahdin vaan tuolle, että näytät kynnet aina miehellesi, vaikkei sitä kiinnostakaan. On nimittäin täysin sama tilanne täällä päin! :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, hyvä etten ole ainut :D Mikähän kumma siinä on ettei niitä miehiä kiinnosta meijän kynsikoristelut?!! :D

   Poista
 4. Mä voin niin kuvitella, että näillä maltta helposti olla sen viikon verran! Eihän näitä voisi poistaa ollenkaan. Vitsi, kun uskaltaisi tehdä käsin näitä pilkutuksia. Nää on maar niin nätit :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo en meinannut haluta poistaa näitä ollenkaan :) Ja melkeen tein heti perään toiset leopardit, mitta maltoin sit kuitenkin ja tein muut koristelut. Sun pitää kyllä tehä pilkkuja, miksi et uskaltais? Sähän osaat tehdä vaikka mitä, ei nää sen kummemmat ole :)

   Poista
 5. Ehkä tyylikkäimmät leopardikynnet ikinä! ♥

  VastaaPoista
 6. Eläinkuviot ainaki miellyttää omaa silmää ja tää lakkaus myös, hienosti oot tehny koko manin! :) Ihana sävy tossa CG:ssa.. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :) Joo se on ihana harmaa ja niin hyvä koostumuskin <3

   Poista
 7. I-H-A-N-A-T!!!! am in love <3 <3 <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.