Frock 'n Roll & Negative Space

Essien syyskokoelman ihanuuksilla jatketaan. Frock 'n Roll on yksi lemppareistani tuosta Leggy Legend -kokoelmasta, ja senpä takia se ...

Essien syyskokoelman ihanuuksilla jatketaan. Frock 'n Roll on yksi lemppareistani tuosta Leggy Legend -kokoelmasta, ja senpä takia se pääsikin kynsille heti water spotted -kynsien jälkeen.Frock 'n Roll on munakoison ja tumman rusehtavanharmaan sekoitus. Sävyä on vaikea kuvailla ja lakka näyttääkin erilaiselta valaistuksesta riippuen. Jokatapauksessa tosi uniikki ja mielettömän kaunis se on <3 Seassa on hopeaa shimmeriä, joka erottuu myös kynsillä hyvin, mutta kimaltelu pääsee oikeuksiinsa enimmäkseen keinovalossa ja auringonpaisteessa.

Pullokuva ja sivellinkuva on otettu sisällä tavallisen lampun valossa, muut kuvat on otettu ulkona luonnonvalossa pilvisellä säällä.
Lakka on superpigmenttinen ja kyseessä onkin OCW eli yhden kerroksen ihme. Yksi kerros siis peittää täysin, jei! Koostumukseltaan Frock on ihanan kermainen ja helposti levittyvä ja Essien leveällä siveltimellä lakkaaminen on aina vaan niin helppoa.Koristelin kynnet pitkästä aikaa negative space -tyylillä. Lakkasin kynsille ensin Essien Sugar Daddyä, joka on läpikuultava nude. Sen päälle pikakuivattajaa, ja kun lakka oli kuivunut, laitoin kynsille v:n muotoiset kynsivinyylit. Niiden päälle yksi kerros Frock 'n Rollia ja vinyylit pois. Lopuksi vielä kerros pikakuivattajaa. Tykkään tämän tyylisistä kynsistä kovasti ja negatiivisia koristeluita pitäisi kyllä tehdä useamminkin. Tuntuu että vähän kaikkia koristeluja pitäisi tehdä useammin :DNäitä käytin:
 • Aluslakka: OPI - Nail Envy Dry & Brittle | Kauneudenkauppa
 • Essie - Sugar Daddy
 • Essie - Frock 'n Roll | L'Oreal
 • Vinyl Quickies Short V -kynsivinyylit
 • Päällyslakka: Glisten & Glow - HK Girl

Merkityt tuotteet on saatu blogin kautta. Postaus ei sisällä mainoslinkkejä.


Iskeekö Frock 'n Roll muihinkin? :)

Katso myös

13 kommenttia

 1. Mielettömän kivat, oletko nähnyt sen v-ranskiksen minkä tein tällä ja Jiggle Lowlla? Tämä lakka on niin nätti, ehkä lempparein kokoelmasta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Enpä ollut nähnyt niitä sun kynsiä, mutta kävin nyt kurkkaamassa! Aika hyvin kun oltiin molemmat käytetty v-tyyliä tämän lakan kanssa :) Jiggle Low sopii kyllä Frockin seuraksi tosi hyvin.

   Poista
 2. Ihana lakka ja ihana negative space! En oo pitkään aikaan tehny, nätit! Tuntuu että pitäs myös lakata useemmin samoilla lakoilla eikä aina vaan hamsteroida uusia, mut minkäs teet kun ihanuuksia tuuttaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti paljon! Joo on se vaan vaikeaa lakata useammin samoilla lakoilla, kun uusia tuppaa tulemaan lisää vähän väliä :D

   Poista
 3. Tämä koko kokoelma on todella huippu!

  VastaaPoista
 4. Mielenkiintoinen väri, ihana!
  Voi niitä tekniikoita on niin paljon, että oikein lista mitä kaikkia pitää kokeilla ja mitä pitää vielä tehdä lisää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielenkiintoinen todellakin, ei mikään tavallinen ollenkaan :) Joo liikaa tekniikoita :D Mä teinkin tuossa jokin aika sitten ihan listan, ja yritän välillä napsia sieltä jotain koristelutyylejä kynsillekin asti. Ongelma on se, että unohdan katsoa mitä siellä listassa on :D

   Poista
  2. Itsekin olen ajatellut listaa! :) haha, niin tulee sitte joku muu idea kun rupeaa lakkaamaan :D

   Poista
 5. Vitsi miten upeat kynnet! Tollaset voisin ottaa itellekin, ei liian erikoiset, mutta jotain jujua silti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! Joo v-tyyli on kyllä kiva, samalla simppeli mutta siinä on särmää :)

   Poista

Kiitos kommentista!
PS. You can also comment in English.